Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok yüksek ihtimalle ofanstayım.Ancak mevki daha belli değil.Pro lig için lisansım çıkıyor ancak as takımda olur muyum bilmiyorum.Antrenmanlarda kendimi göstermeme bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Hocam benim zemin tahta yere ne sereyim ayakkabiyla yapmak icin

Mat alabilirseniz iyi olur yoksa sesi soğuracak bir şey bulmanız lazım.
  • Ben Insanity yaptığım dönemde kondisyonuma da çok katkısı olmuştu. Normalde halı saha falan maçı yaptım mı, hem maçta çok yorulurdum, hemde maçtan sona bir kaç gün kendime gelemezdim. Ama Insanity yaptığım dönemde hiç zorlanmadım futbol oynarken...
  • Bnm boy. 1,73 kilo 83 tü şuan 10'gunu bitirdim insantyde 79 kiloyum ,plym cardio vardı bitirdi B'ni , bn akşamları bişe yemıyorum daha iyi kilo verim die acaba yanlışmı yapıyorum, beslenmem , protein ağırlıklı beslenıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar insanity workout linkine bir türlü ulaşamadım. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. teşekkürler
  • Googleye insanty torrent yaz indir

• Beyler İnsainty workout için bana ulaşın link veririm bu konuya yazarak konu kirlenmesin rica ediyorum .
  • Bugün 1.ay'ım bitti Plyometric Cardio Circuit antremanı ile 1 aydır fazla ilerleme olmadı bugün karnite aldım bende geri kalan 1 ayıda karnite ile geçiricem inşAllah güzel bir kilo verip yeniden başlarım .
  • ilk ay bitti ama 1 aydan daha uzun sürede bitti o nedenle 5. haftaya core cardio balance videolarına ek olarak cardio abs ve akşamlarıda insane abs veya maxinterval sports training yapıyorum. baya yorucu oluyor ama 2. ayı tam yapabilmek için kondisyon lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Beyler İnsainty workout için bana ulaşın link veririm bu konuya yazarak konu kirlenmesin rica ediyorum .

hocam insanty için link verirmisin?
  • Önceki mesajlarımda da bahsetmiştim.İnsanity-Vücut Geliştirme-Amerikan futbolu üçlüsünü bir arada yürütmeye çalışıyorum.Bugün 6.haftanın başlangıcıydı.Fit testi yaptım.Ancak 1 haftalık kısa bir ara vermiş olmama rağmen kondisyonumun düştüğünü gördüm.Yine de bir önceki fit teste göre bir tık daha iyi performans gösterdim.Boş günlerimde İnsanity'i yapmaya devam edeceğim.
  • Konuyu baştan itibaren okuyorum. Henüz 13. sayfaya gelebildim. Programda 10. GÜNDE CARDIO CIRCUIT var Ama videolarda yok. Plyometric Cardio Circuit var. Toplam 14 video var ama CARDIO CIRCUIT yok. elimdeki video isimler:

00 - Dig Deeper
    01 - Fit Test
    02 - Plyometric Cardio Circuit
    03 - Cardio Power & Resistance
    04 - Cardio Recovery
    05 - Pure Cardio
    06 - Cardio Abs
    07 - Core Cardio & Balance
    08 - Max Interval Circuit
    09 - Max Interval Plyo
    10 - Max Cardio Conditioning
    11 - Max Recovery
    12 - Insane Abs
    13 - Max Interval Sports Training
    14 - Upper Body Weight Training

Plyometric Cardio Circuit yapim o zaman 10. gün.
  • @furkan turan : Hocam Pm atın burdan yazmayın :)

@labtek38 : CARDIO CIRCUIT diye video yok zaten Plyometric Cardio Circuit diye video var takvimde o zıplama ayak antremanı olması lazım .
  • @furkan turan : Hocam Pm atın burdan yazmayın :)

@labtek38 : CARDIO CIRCUIT diye video yok zaten Plyometric Cardio Circuit diye video var takvimde o zıplama ayak antremanı olması lazım .
  • 10 gün kadar hastaydım ve günlük ödevlerimi yapamadım. şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. gerçek olan bir şey var: eğer yeme içmenizi de kontrol etmezseniz, günlük 45 dakika yaptığınız insanity proğramı pek anlam ifade etmiyor. kısır döngüye giriyor. günlük kalorinizi azaltıp, proğramı yaparsanız yazın plaja güzel bir vücutla girersiniz. Günde 45 dakika zaman ayıramıyorsanız, o koca göbek de normal haliyle...
  • Recorvy week haftasindayim karnite ile beraber yapiyorum 1.5 ay kaldi bitmesine sanki gobek azaliyor gibi herkese basarilar :)

• Arkadaşlar ben bu sporları yaptığım günlerde (t25, p90x, insanity) gece ishal problemim oluyor. Her gece, her gece bıktırdı artık. Üstelik zayıflamama da bir etkisi olmuyor, sadece halsiz düşüyorum. Benzer şekilde problem yaşayan var mı? Çalışma saatlerim yüzünden sporu akşam yemeğinden önce aç karnına yapmam gerekiyor. Arkasından yemek. Genelde hafif sebze yemekleri ve cacık. Ancak sonrasında bol bol meyve. Sindirim sistemini mi zorluyorum acaba.
  • tenghis T kullanıcısına yanıt
    Cok ilginc bence bunun antremanla alakasi yok sporu yemekten hemen sonra yapmayin aradan 1 aaat gecsin en az . Doktora gitmenizde fayda var .

• StoryBro kullanıcısına yanıt
    Sporu yemekten önce yapıyorum, sonra değil. Doktora da gittim, tahlillerde birşey çıkmadı. İşin enteresan yanı haftasonu, rest günü ve esneme günü bu olay olmuyor. Yani yoğun sporla bir şekilde ilgisi var ama çözemedim bir türlü.
  • tenghis T kullanıcısına yanıt
    Sorun beslenmeyle alakali olabilir , pazar gunu antreman yapmayin bence kaslarin dinlenmeye ihtiyaci var pazar gunleti dinlenin .

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.