Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen akıl verin 185 boy 88 kilo var. Haftanın belirli günleri koşup dambıllarla çeşitli hareketler yapıyorum (1 hafta oldu) . Sizce devam etmelimiyim yoksa koşmayı bırakıp bunu mu yapayım of ya lütfen akıl verin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tkibar6 kullanıcısına yanıt
    İnsainty'nin zaten 1 tane takvimi var onu yapın
  • Koşu yerine ev ortamında insainty yapmanız daha iyi olucaktır sizin için önerim şudur madem dumbell var her insainty antremanından sonra 25 30 dakika dumbell hareketleri yapın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Koşu yerine ev ortamında insainty yapmanız daha iyi olucaktır sizin için önerim şudur madem dumbell var her insainty antremanından sonra 25 30 dakika dumbell hareketleri yapın .

İnsanity kas yaptırıyor mu peki? Çünkü insanityden sonra dambıla halim kalmayabilir çok zor gözüküyor

• Insanity yag yaktirir kilo verdirir kas ne kadar yaparsin bilmem sahsen benim bacagmda kas olmustu , kas yapmak icin farkli programlar var .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Insanity yag yaktirir kilo verdirir kas ne kadar yaparsin bilmem sahsen benim bacagmda kas olmustu , kas yapmak icin farkli programlar var .

Teşekkürler alt komşu rahatsız olur mu dersiniz?:)

Edit (soru) pdf halinde olan takvimi indirdim 1. ay ve 2. ay var mesela 1. ayda 28 kutu var her bir kutuyu 1 günde mi yapacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celerymen -- 13 Aralık 2013; 19:26:23 >
  • Başlayın bu programa beyler 14.günüm 5 kg verdim çok iyi devam.Hepinize başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rojEx1337

Başlayın bu programa beyler 14.günüm 5 kg verdim çok iyi devam.Hepinize başarılar

Başlangıç kilon kaçtı ?
  • bugün dosyaları indirdim ve saat 19:00 - 19:30 arası Fit test videosunu çalıştım.
    boy: 179
    kilo: 80æ1

tüm hareketleri tam yapamasam da sonuna kadar geldim. hareket sayılarını not almadım, ortalama olarak videodakilerin yarısı kadar yapabildim.
    sonuç: birazda evin sıcak olmasından dolayı sucuk ter içinde kaldım ve üzerinden yaklaşık 1 saat geçmesine rağmen halen daha her yerim titriyor. işten eve evden işe git gel, bilgisayar başından vakit geçir insan resmen çürüyor. ama bırakmayacağım bakalım ben de neler değişecek.
    yarın Plyometric Cardio Circuit çalışmasını sabahtan yapacağım aç karnına bakalım ne kadar dayanabileceğim, izlediğimden çok daha zormuş uygulaması.
  • bugün sabahtan aç karnına Plyometric Cardio Circuit videosunu uyguladım.
    ilk baştan çok güzel gidiyordu ta ki şınav hareketine geçene kadar.
    zaten nefes nefese olan vücut ilk 2 tekrardan sonrasını kaldırmadı, bundan sonra baya bir geriden takip edebildim.
    ama şunu anladım ki hiç bir kondüsyon toplamadan bu işe girişirsek yapamıyoruz ve kafadan yapamadığımız ve zor geldiği için soğuyoruz.
    ama yılmadan devam edeceğim. videodaki insanların hepsi sporcu, hele tanya mı talya mı ne esmer bir kadın var en çok ona uyuz oluyorum. toplasan 40kg gelmez yapamadığı hareket yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 15 Aralık 2013; 13:44:08 >
  • kış geldi hastalık nedeniyle ara vermek zorunda kaldım akşam fit test deneyeceğim bakalım nasıl olcak :)
  • yazın ara vererek yaptığım programa tekrar başladım fakat imanım gevredi

1 aylık salon macerasından sonra başlamıştım yazın , nerdeyse tamamına yakın yapıyordum hareketleri fazla yorulmuyordum fakat şuan çok yoruluyorum , ilk 2 haftayı atlatak alışırız

2 gün yapıp 1 gün ara veririyorum

hem kış şartları hem sınav var , sizce bu sorun yaratır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

bugün sabahtan aç karnına Plyometric Cardio Circuit videosunu uyguladım.
    ilk baştan çok güzel gidiyordu ta ki şınav hareketine geçene kadar.
    zaten nefes nefese olan vücut ilk 2 tekrardan sonrasını kaldırmadı, bundan sonra baya bir geriden takip edebildim.
    ama şunu anladım ki hiç bir kondüsyon toplamadan bu işe girişirsek yapamıyoruz ve kafadan yapamadığımız ve zor geldiği için soğuyoruz.
    ama yılmadan devam edeceğim. videodaki insanların hepsi sporcu, hele tanya mı talya mı ne esmer bir kadın var en çok ona uyuz oluyorum. toplasan 40kg gelmez yapamadığı hareket yok.

O kadının kondüsyonu Shaun'dan bile daha sağlam

• StoryBro kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)
  • 3 Haftadır ayak ağrısı nedeniyle yapamıyordum çok kondisyon kaybettim farkındayım bugün doktora gittiğimde bacağımda çekme / ödem olmuş o yüzden toplam 1 ay ara vererek yapıcam
  • 2.günde pes etmiştim. Tekrardan başlasam mı?
  • İndirdim. Buradaki yazıyı uygulayarak programı yapmak istiyorum. Sizde bir bakın.
  • Videoları ve programı indirdim.Pazartesi günü programa başlıyorum.
    Boy. 176cm
    Kilo 76
    Yaş.23

Vücudum ile ilgili pek sorunum yok, Halk dilinde Bira göbeği denen göbeğim var, geriye kalan bütün vücudumda yağ veya kilo problemim bulunmamaktadır. Bisiklet sürücüsü olduğum için, bacakta özellikle yağ çok az seviyededir. Yinede vücut azcık toparlansın, şekil olarak az düzene girsin amacındayım. Kilom bu 60 günde 76 dan 70 e insin sanırım yeterli olur, kilo vermeyecek olsam bile azda olsa şekil almam benim için iyi olacaktır.
    İlk 3 sayfayı tamamiyle okudum ve size asıl sormak istediğim sorunun cevabını bulamadım. Videolardan gördüğüm kadarıyla çok ağır pozisyonlarda vücudu çok zorlayacak hareketler eşliğinde çalışılıyor. Bu çalışmaları yaparken kalbimi yada ciğerlerimi zora sokmaktan korkuyorum. Aileden gelen şeker hastalığımla beraber sigara içiyorum.
    Tavsiyeleriniz ve sağlığım açısından ne yapmamı önerirsiniz ?

(isteyenlere pm ile indirdiğim linki gönderebilirim)

• quote:

Orijinalden alıntı: Akales

Videoları ve programı indirdim.Pazartesi günü programa başlıyorum.
    Boy. 176cm
    Kilo 76
    Yaş.23

Vücudum ile ilgili pek sorunum yok, Halk dilinde Bira göbeği denen göbeğim var, geriye kalan bütün vücudumda yağ veya kilo problemim bulunmamaktadır. Bisiklet sürücüsü olduğum için, bacakta özellikle yağ çok az seviyededir. Yinede vücut azcık toparlansın, şekil olarak az düzene girsin amacındayım. Kilom bu 60 günde 76 dan 70 e insin sanırım yeterli olur, kilo vermeyecek olsam bile azda olsa şekil almam benim için iyi olacaktır.
    İlk 3 sayfayı tamamiyle okudum ve size asıl sormak istediğim sorunun cevabını bulamadım. Videolardan gördüğüm kadarıyla çok ağır pozisyonlarda vücudu çok zorlayacak hareketler eşliğinde çalışılıyor. Bu çalışmaları yaparken kalbimi yada ciğerlerimi zora sokmaktan korkuyorum. Aileden gelen şeker hastalığımla beraber sigara içiyorum.
    Tavsiyeleriniz ve sağlığım açısından ne yapmamı önerirsiniz ?

(isteyenlere pm ile indirdiğim linki gönderebilirim)

hiç birşey olmaz kardeşim yap sporunu

• çok ağır pozisyon hareketlerini videodaki adamlar 10 kere yapıyorsa sen 5 kere yap zorlama yavaş yavaş zaman geçtikçe düzelicek zaten ama sigarayı bırakmassan nefeste çok zorluk çekersin .
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.