Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar programı nasıl uyguluyorsunuz ben odamın tahta olan zeminine ( halı var ) halı üstüne minder atarak yapıyorum az ses çıkıyor siz ayakkabı kullanıyorsunuz .
  • uzunsaclıkeladam U kullanıcısına yanıt
    ben yemekten hiçbir kısıntı yapmadan p90x i uyguluyorum kilom yok sadece azbir göbek var bakıldığındada belli olmuyor aslında beni rahatsız ediyor sadece p90x 3 haftadayım yavaş yavaş karın göbek oblik bölgesinde sıkılaşmalar olduğunu görebiliyorum yemek düzeni ve programda bahsedilen protein karbonhitratları alsaydım 1. ayın sonunda göbeğin büyük kısmı giderdi diye düşünüyorum ama p90x dışında ben birde koşu yaptığım için minimum 10km bu yüzden vucut devamlı yemek yemeğe isteği duyuyo bu yüzden ne zaman açıkırsam açıkiyim yemek yemek durumunda kalıyorum geç olsun güç olmasın 3 ayın sonunda olmasın 6 ayın sonunda gitsin o göbek nasılsa alttan alttan kaslar yerine oturuyo
    bu arada 1,79 ve 75 kiloyum vucut yağ oranım normal %19-20 civarında ben %13-15 arası gibi bir yağ oranına düşmek istiyorum altı zararlı kırmızı çizgi :)

bugün omuz kol ve karın kası çalışması yaptım şimdide koşuya gidiyorum günlük kalori yakımım koşu günlerinde 2000 kaloriye yaklaşıyor ogünlerde ne bulursam yemem şart yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: C3nK35

Alışkanlığınız yok ise bu program akşam yapılamaz mümkün ise sabah saatlerinde kendinizi deneyin

Ya sabah yapacam da bide o halde ise gidecem o gözümde büyüdü eğer daha iyi olur derseniz yarın sabah erken kalkıp başlayayım. Akşam yapmaktaki amacım en azından sabaha bi nebze dinlenmiş olurum yanlış mı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • re_death kullanıcısına yanıt
    Benim boy 173-175 arası.Kilo 74-75.Benim yağ oranım düşük.Göbek hiç yok diyebilirim.Ancak yine de oradaki 6 baklavayı göremiyorum o beni deli ediyor.Antrenman sonrası 2 tane üstten belli oluyor.Diğerleri yok.Benim İnsanity yapma amacım vücudu daha fit bir hale sokup kondisyon kazanmaktı.Allah kısmet ederse seneye üniversitenin Amerikan futbolu takımına gireceğim.Bu nedenle kondisyon benim için çok önemli.Onun için uğraşıyorum.Minimum yağ oranını yakalayıp ardından hacimlenmeyi düşünüyorum.Niyetim bu.Bakalım 4.hafta bitti.Kaldı geriye 5 hafta.5 haftanın sonunda nasıl bir görüntü elde edeceğim göreceğiz.P90x hayli ilgimi çeken bir program.İnsanity'deki kondisyonla p90x'in cardio programlarında zorlanacağımı düşünmüyorum.Bakalım zamanla her şey

• 1. ay video ortalaması 35 dk 2. ay video ortalaması 55 dk düşünün bu sürenin maksimum %10-%15 oranında mola veriliyor gerisi full time extreme hareketlerden oluşuyor. Alışık değilseniz akşam yorgunluğu ile yapamazsınız bu benim kendi deneyimlerimden çıkardığım bir varsayım . Sabah yaparsanız vucüdunuz daha kolay ısınır ve kendinize gelirsiniz yorgunluktan ziyade bir süre sonra zindelik hissetmeye başlıyacaksınız .Akşam yaptığınız taktirde spor sonrası hemen uykuya dalacaksınız bu ne yarar sağlar nede zarar aslında ama dengeli bir spor için önce ve sonrası alınması gereken gıdalar vardır kas yıkımını engellemek için
  • 2013/10/23----->kilo:100
    2013/10/30------>kilo:98

not: Spordan önce L-carnitin(gnc'den almıştım) içiyorum. terlemekten yer sırılsıklam oluyor. Yavaş da olsa yapmak gerekiyor. Son kısım esneme-germe-gevşeme hareketleri çok önemli. muhakkak yapılmalı (adam, videoda öyle söylüyor)
  • benimde 23. gün bitti ama bu 23 günü 2 ayda anca yapabildim. iş güç nedeniyle erteleye erteleye , arada yapa yapa anca bu kadar birde üzerine kurban bayramı gelince pek etkisini göremedim desem yeridir. sadece 1 kilo fark var :) ama en büyük fark hareketleri daha iyi yapıyorum. 8 şınav sonra 8 yerde koşma hareketinden onlar 4 tane yapıyor. bende en başlarda 1 veya zorlamayla felan 2 yapıyordum. şimdi 3 rahat çıkıyor. hatta 3 buçuk zorluyorum. onun için bundan sonra hergün 2. antrenmanı eklesem nasıl olur. özellikle insane abs yi düşünüyorum.
  • Program bulamadığım için tekrardan İnsanity'e başladım.2.aydaki videolara o kadar alışmışım ki 1.ay videoları "tırt" geliyor diyebilirim tabiri caizse.Şu an bulunduğum yoğun maraton bittikten sonra yazımı sizlerle paylaşıcam.Çok profesyonelce bir şeyler yazmayacağım.Öncesi ve sonrası olarak kendimi anlatacağım ve umarım sizler için faydalı olacağım.
  • Bekliyoruz

• 31 EKİM PERŞEMBE 2013

Bugün rest günümdü.Ancak antrenman yapmak istedim.Evimdeki kum torbasıyla 10 dakika kadar yoğun bir antrenman yaptım.Terletti hayli de yordu.Tabi insanity'nin yerini hiçbiri tutmuyor.Yarın 5.haftaya başlamayı planlıyorum bir aksilik çıkmazsa.Yağ oranım git gide azalıyor.Kilo vermiyorum ancak yağdan kaybediyorum.İyiye gidiyor gibi gözüküyor her şey.Çok sıkı bir diyetle çok daha iyi sonuçlar alırım biliyorum.Bakalım ona da 5.haftanın sonunda karar vereceğim.Herkese iyi sporlar.
  • Dün yazılı nedeniyle yapamadığım Cardio Recovery'i bugüne katarak 3 tane antreman yaptım ve 26. günümü de bitirdim. Yoruldum sayılmaz çünkü bünye alışıyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara Kisuke. -- 31 Ekim 2013; 21:11:33 >
  • Bu gün 2. Günü yaptım ilk başlarda dün yapmış yada yapmaya çalışmanın gazı ile iyi başladım ama sonradan gördüm ki dun hiç biseymis bayaa öldürdü hatta sonlarda yapmadım, yapamadım yalandan 1 dakikalık antreman da sadece hareketi 1 veya 2 kere yapabildim ama bütün hareketleri muhakkak yaptım.

Şu anda mı Baldirlarim kollarım ve bel kaslarım ağrıyor. Bakalım yarınki antreman nasıl gececek

• arkadaşlar
    boy 181
    kilo 93,9
    spor salonuna başlayalı 1 hafta oldu ağrılardan kurtuldum
    kola şeker fastfood hiç birini ağzıma koymuyorum
    sabahları kalktıgımda spordan önce yogurt çeyrek ekmekten az bi ekmek kahvaltı
    öğlen domates salatalık ara geçişlerde muz mandalina yiyorum
    aksam yine yoğurt
    ben haftada 3 gün salona gidiyorum off günlerde bu programı yapmak istiyorum
    bana ne lazımsa bi pm den ulaşır mısınız yada ben size ulaşayım :) spor konusunda cok hevesliyim hatta off günümdü bugün sabah kalktım yürüyüş yapıp koşu yapıp ter attım geldim lütfen !
  • ilk 10 dk sına kadar dayanabildiğim zor bir program uygulayana helal olsun
  • arkadaşlar 172 yim.72 73 kilo falanım 5-6 kilo verme karın bölgesi eritme hedefim var ve birazda karın ve özellikle gögüs şekillendirmek istiyorum. programı sanırım uygulayabilirim.önerir misiniz yoksa p90x mi daha uygun bana
  • 1 haftadır üşenip yapmadığım programı yarından itibaren sıfırdan tekrar başlıyorum inşallah bunda sonuna kadar giderim diye düşünüyorum.
  • TryahyaTr T kullanıcısına yanıt
    İnternetten insanity'nin linkini bul ve indir.Cardio recovery'i programından çıkartıp 4 güne indirirsin programı ve uygularsın.
  • 1 KASIM CUMA 2013

Bugün 5.haftaya başlayacaktım ancak çalıştığım için yapamadım.Yarın da yüksek ihtimalle yapamayacağım.Beslenmeme dikkat ediyorum.Kısmetse pazar günü 5.haftaya başlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka_za

arkadaşlar 172 yim.72 73 kilo falanım 5-6 kilo verme karın bölgesi eritme hedefim var ve birazda karın ve özellikle gögüs şekillendirmek istiyorum. programı sanırım uygulayabilirim.önerir misiniz yoksa p90x mi daha uygun bana

P90x daha uygun gını. Kilon fazla olsaydı önce insanity onerırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otchill

Arkadaşlar,

İnsanity programını evde yapmak istiyorum. Ancak 1. katta oturuyorum ve alt katımda birileri yaşıyor.

Programı yaparken çok fazla ses çıkartıcı hareket var mıdır? ALt kattaki komşum rahatsız olur mu?

Benim gibi apartmanda yaşayan arkadaşlar programı çalışırken komşularıyla sıkıntı yaşıyor mudur?

teşekkürler

halının üstünde yapabilirsin. birçok koşu, hoplama, zıplama tarzı hareketler var. Yere halının üzerine battaniye de serebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.