Şimdi Ara

İnsanın Kendi Ülkesinden Utanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu denli bu kadar türkü aşşağılayan bir devlet daha gelmedi sanırım bugün gördüğüm görüntüler yine beni delirtti ankaranın ortasında molotof atıyorlar bölücü örgütün kuruluş yılını kutlamak için bune saçma bir anlayış bune acizlik inanın başka ülkeleri araştırdıkça ne kadar rezil olduğumu göreceksiniz dünya tarihi çok önemli şuanki türkler yada türk sananlar kendilerini sadece geçmişle övünüyorlar halkın yüzde altmışı cahil basit düz kafa yapısına sahip bu nedenle istenildiği gibi dikdatörlük kurulabiliyor halk kandırılabiliyor öte yandan eğitim sistemini incelese yabancı ülkeden biri vay be ne kadar kapsamlı geniş ve ayrıntılı bir sistemmiş der fakat buna rağmen hiç bilim adamı yetiştiremedi bu eğitim sistemi herkes devlete kapak atma peşinde insanlar için tek dert aşk meşk futbol ve saçma sapan işler dizi vb gibi boş şeyler aydınlanmış kısım çok az . Mesela halkın çoğu amerikayı sevmez ama ülkesinde bolca üsleri bulunur bu kadar kör ve uyur olur bir millet tarım denen şeyde kalmamış zaten hergün artan gericilik sevdası adamlar gelecekte giyecekleri kullanacakları aletleri tasarlarken bugün bizimkiler 300-500 yıl önceki kıyafetleri tekrar tasarlayıp bir işmiş gibi giyiyor . Suçlusu bence a parti yada b partisi değil sanki bugün değişse çokmu farklı olacak her şey yine cahil yine cahil insanlar sorun çok geniş bu ülkeden pek umut yok sonu suriye gibi felan olur galiba çünkü hiç bir ülkede bu kadar zıt kesimin yaşadığını düşünmüyorum mesela amerikada demokratlar ve cumhuriyetçiler vardır fakat savundukları şey pek farklı değildir rusyada mesela ülkenin gelişmesinde kalkınmasında büyük katkı sağlayan lenini herkes sever bizdeki gibi din üstünden yada saçma sebepten yargılamaz kötülemez söyleyecek çok şey varda işte bazen keşke rusyada yada almanyada yaşasaydım diyorum en azından onurlu ve şerefli yaşardım kendi ırkımı savunur dünyada söz sahibi olurdum yani genel olarak

•  İnsanın Kendi Ülkesinden Utanması
  • ulan sanki diger ülkeler güllük gülistanlık boş boş konuşuyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha435

ulan sanki diger ülkeler güllük gülistanlık boş boş konuşuyosunuz

Gidenler memun ayrica dunya seviyesinde belli zaten

• Güzel konuştun
    Bizim milletimiz mok ucuna gelince dank ediyor

• Kim ne derse desin TÜRKİYE<3

• okumadım.

gelsin artılar XdxXD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.