Şimdi Ara

İnsanda kılın amacı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cıvıtacağınızı biliyorum ama olsun canım sıkıldı sordum
    Edit:Yazdıktan sonra "Kıl","kil", "ama" diye aratıldı kendi konum dahil hiçbir konu bulunamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girmiyor -- 4 Mart 2005, 0:09:58 >

• Bu başlığa oldukça kıl oldum.İşte bendeki kılların amacı...

Not:Bu bir cıvımadır
  • kıllık olsun diye dir heralde

bence havaşartlarından tozlardan gibi dış etkenlerden kournman ve vücuddaki bazı atıkların dışarı atılmasında da rol oynayarak çeşitli sebepler bileşgeninde gerek duyulan bir şey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynir Alti Suyu Tozu -- 4 Mart 2005, 0:19:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: The©em

kıllık olsun diye dir heralde

bence havaşartlarından tozlardan gibi dış etkenlerden kournman ve vücuddaki bazı atıkların dışarı atılmasında da rol oynayarak çeşitli sebepler bilegeninde gerek duyulan bir şey...
    Tozdan yada rüzgardan bi koruma sağlamıyor gibi ama şu atık olayını bende düşündüm
  • şeye benzemiş
    at der ki niye kuruğum var cevap sinekleri kovmak için
    e niye sinekler var
    uzayıp gider hikaye
  • quote:

Orjinalden alıntı: girmiyor

quote:

bence havaşartlarından tozlardan gibi dış etkenlerden kournman ve vücuddaki bazı atıkların dışarı atılmasında da rol oynayarak çeşitli sebepler bilegeninde gerek duyulan bir şey...
    Tozdan yada rüzgardan bi koruma sağlamıyor gibi ama şu atık olayını bende düşündüm

sağlıyor yaw..örneğin burun içindeki kıllar kulak içindeki kıllar gözün üstündeki kaş kılları ve kirpik kılları toz için birebir...soğuk içinse saçlar sakalda olabilir fazla uzatırsan boğazını soğuktan koruyabilirsin göğüs kılları oda böğrün açık gezerken kourur...

• quote:

şeye benzemiş
    at der ki niye kuruğum var cevap sinekleri kovmak için
    e niye sinekler var
    uzayıp gider hikaye

E tamamda ben sadece niye kılım var diye soruyorum, mesala akyuvarları sorsaydım ve cevap mikroklardan korumak olsaydı tamam derdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girmiyor -- 4 Mart 2005, 0:24:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: girmiyor

quote:

sağlıyor yaw..örneğin burun içindeki kıllar kulak içindeki kıllar gözün üstündeki kaş kılları ve kirpik kılları toz için birebir...soğuk içinse saçlar sakalda olabilir fazla uzatırsan boğazını soğuktan koruyabilirsin göğüs kılları oda böğrün açık gezerken kourur...
    E kol kılları, el kılları, ayak kılları

• bence kılsız insan uzaylıya benzerdi heralde
  • bence gılsız erkekde düşünülemez gılsız kadında dünüklemez hele gılszı bir erekek zaten erkek degil topdur yani yumuşak erekegimsi insanlardır
    kafa hariç diger bazı bazı yerlersde olmalı tercihlerimi söylemeye gerek yok ama ne zaman nerede gılın gerek oldugunu hepimiz biloyruz canım degilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: urfalı

bence gılsız erkekde düşünülemez gılsız kadında dünüklemez hele gılszı bir erekek zaten erkek degil topdur yani yumuşak erekegimsi insanlardır
    kafa hariç diger bazı bazı yerlersde olmalı tercihlerimi söylemeye gerek yok ama ne zaman nerede gılın gerek oldugunu hepimiz biloyruz canım degilmi
    Mesela kolundakinin işlevi nedir?
  • soğuktan korumak için tabii ki de. maymun ırkından geldiğimiz için ve giderek sıcak ortamlara uyum sağladığımızdan atalarımıza göre vücudumuzda daha az kıl bulunur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: imblack

soğuktan korumak için tabii ki de. maymun ırkından geldiğimiz için ve giderek sıcak ortamlara uyum sağladığımızdan atalarımıza göre vücudumuzda daha az kıl bulunur.

Demek sende maymun ırkından geldiğimize inananlardansın.Demokrasinin kuralı kabul etmediğin veya beğenmediğin düşünceye saygı duymaktır.Saygı duyuyorum bu görüşüne arkadaşım.
  • quote:

soğuktan korumak için tabii ki de. maymun ırkından geldiğimiz için ve giderek sıcak ortamlara uyum sağladığımızdan atalarımıza göre vücudumuzda daha az kıl bulunur.
    Tamada şu anki kıllar beni soğuktan korumuyor? Bundan başka bi işlevi olmalı yada bir fazlalık olmalı
  • nereye girmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakirdilek

nereye girmiyor
    İmzamda yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: trackfind500

quote:

Demek sende maymun ırkından geldiğimize inananlardansın.Demokrasinin kuralı kabul etmediğin veya beğenmediğin düşünceye saygı duymaktır.Saygı duyuyorum bu görüşüne arkadaşım.

eyvallah. sen de fikrini söylersen seviyeli bir şekilde tartışırız. saygı duydum bu yaklaşımına kardeşim.
  • insandaki kılın amacını örenince nolcak

başın göğe mi ercek
  • berberlere ve traş bıçağı üreticilerine para kazandırmak
  • topic i açan girmiyor un amcı da reklam herhalde

bence ali desidero reklamları da iyiydi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.