Şimdi Ara

Insan sevmedigi fakat onu seven birini zamanla sever mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir konuda acil yardımınıza ihtiyacım var.
    Öncelikle ayran gönüllüyüm bunu belirteyim.
    2014 senesinde alt sınıflardan bir kızla ilişkim oldu. Baştan ben kızı seviyodum fakat kız soğuk davrandı, ben ilgimi kaybettim. Daha sonra geri döndü ve bu sefer deli gibi sevmeye başladı. 3-4 ay ilişkimiz devam etti ve benim onu çok aramamamdan dolayı ayrıldık.(gerçekten aramıyordum kız haklı bu konuda hep o arıyordu çalışıyor çabalıyordu)
    Ardından 2015 yılının mart ayında tekrar görüşmeye başladık ve tekrar ilişkim başladı kızla. fakat sınav zamanıydı, sınav stresi midir aile baskısı mıdır nedir---(teyzem cübbeli ahmet hocaların cemaatine mensup birisi kardeşim kızla olan fotoğrafı göstermiş ve beni günahla korkuttu bende bazen dini istismar edenlere kanıyorum malesef ailemin yetiştirmesinden dolayı, herkese bir zaman gelir ya dindar takılır birkaç hafta sonra gene eski yaşantısına döner o zamanlarımdan biriydi)--- ben kızla 1 gün görüşüp ayrıldım. Kıza da 2013'te onların sınıftan başka biriyle sevgili olup söylediğimi ayrıldım(başta söylememiştim ilk sensin diye yalan atmıştım).
    Ardından ben yurtdışına çıktım, geri geldim, okul başladı vizeler geldi geçti şimdi final haftası kütüphanedeyim bu kız hala yazıyo. Aslında fena bir kız değil gayet güzel fakat ben ilk 2013 te görüştüğüm kızdan dolayı artık birini sevemiyorum. Öldü içimdeki insan diyebilirim, fakat kiz bana sirilsiklam asik oyle boyle degil yani her yere bakiyorum seni goruyorum, kasap yazisi goruyorum kasap burak market goruyorum burak market metrobuse biniyorum seninle oturdugumuz en arka kapi yanindaki ikili koltuga geciyorum belki sen gelirsin diye falan bu kadar yani. Ama sorun su ki ben kimseyi 2013 te sevdigim gibi sevmedim ailem haric, ama artik o kizi da sevmiyorum nefret ediyorum hatta. Hic kimseyi de sevemiyorum ilk goruste asik olamiyorum artik. Bu kizin da simdi sevgilisi var hatta ama buna ragmen sana geri donerimli laflar ediyo icimde sen vardin varsin ve var olmaya devam edeceksin seni gormek icin ustten en zor zorunlu dersleri aldim diyo hakkat oyle lan bu 3 ne ariyor burda dyordum ki gercek sonradan ortaya cikti. Anlayacaginiz uzere kiz 4-4'luk, ben layik degilim hatta kiza.

Benim sormak istedigim konu ise su, ben bu kizi sevebilir miyim? Zamanla, o duygusal bag olusur mu? Gercekten sabah kalktigimda eskisi gibi aklima ilk gelen sey olabilir mi?(ilk kizda boyleydi)

Tecrubeli arkadaslardan yardim bekliyorum, benim aradigim iliskinin sonu evlilikle bitmesi gerektigi icin ve kizin kendi caninin guvenligi icin(saka yollu bu sefer terkedersen okulun catisina cikar atarim kendimi falan diyo sakayla karisik).
    Cevaplariniz icin simdiden cok cok tesekkurler, ben gercekten napacagimi bilmiyorum birini sevebilir miyim onu da bilmiyorum, sonra evlenip bosanmakta istemiyorum evlenip bosananlar bir daha dikis tutturamiyor yalama yapiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevmeyen Biri Sonradan Sever mi?

Birini sevmemek, o kişinin sana olan sevgisini fark etmene engel olabilir. Zamanla, bu kişiye karşı duyguların değişebilir. Bununla birlikte, sevmediğin birini zamanla sevip sevmeyeceğin kesin değildir ve çeşitli faktörlere bağlıdır.

Reddeden Erkek Sonradan Sever Mi?

Reddeden bir erkek sonradan sevebilir. Bunun nedeni, ilk başta seni reddetmesinin korku veya güvensizlik gibi duygusal faktörlerden kaynaklanması olabilir. Zamanla, bu duyguların üstesinden gelebilir ve sana karşı gerçek duygularını fark edebilir.

Sevmeyen Kadın Sonradan Sever Mi?

Sevmeyen bir kadın da sonradan sevebilir. Bu, o kadının zamanla sana karşı daha fazla sevgi ve ilgi geliştirmesiyle ilgili olabilir. Karakterini ve kişiliğini daha iyi tanıdıkça, sana karşı duyguları değişebilir.

Göz Göze Gelince Gözlerini Kaçırmayan Kadın

Göz göze geldiğinde gözlerini kaçırmayan bir kadın sana karşı ilgi duyduğunun bir işareti olabilir. Bununla birlikte, tek başına bu davranış onun seni sevdiği anlamına gelmez. Karakterini ve diğer davranışlarını da dikkate almalısın.

Sizi Sevmeyen Biri Sonra Sever Mi?

Seni sevmeyen biri sonradan sevemeyebilir. Başlangıçta birini sevmemek, genellikle onunla kalıcı bir duygusal bağlantı kurmanın zor olacağını gösterir. Yine de, kişisel dönüşüm ve olgunlaşma gibi faktörler zamanla duyguların değişmesine neden olabilir.

Sonuç olarak, sevmediğin birini zamanla sevip sevmeyeceğin kesin değildir. Durum, kişinin karakterine, davranışlarına ve dahil olan diğer faktörlere bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fırsat yani şans vermeni tavsiye ederim. İlk görüşte aşk hikaye. Bunu karşı cins çok katı şekilde uyguluyor. Ama en önemlisi, ciddi yani hayırlı bir evlilik niyetiyle kıza yaklaş. Niyetin bu değilse kızı da kendini de bir çıkmazın, günahın içine sokma.

Hakkında hayırlısı olsun.
  • okumayın, kızın sevgilisi var
  • Bu kizin da simdi sevgilisi var hatta ama buna ragmen sana geri donerimli laflar ediyo

Bu kizin da simdi sevgilisi var hatta ama buna ragmen sana geri donerimli laflar ediyo

Bu kizin da simdi sevgilisi var hatta ama buna ragmen sana geri donerimli laflar ediyo

• Karakter baya yerlerde kızın. Aşk diyecem olabilir diyecem de... tüküreyim böyle aşka... senin için o da başkasının canını yaksın oh ne alâ.

Yılan hikayesi olmuş bu durum sizin için. Ayrıca çok net bir 4S kuralı görüyoruz.
  • Trust.Me T kullanıcısına yanıt
    Ben seni yiyerim tesekkurler hocam beni buyuk dertten kurtardin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sev seni seveni sokakta yatan olsa
    Sevme seni sevmeyeni Bağdatta sultan olsa.

Gönülden seveni bulmuşsun kaçırma ileride çok pişman olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence 1 şans vermelisin hiçbir kız kolay kolay bir erkeğe sırılsıklam aşık olmaz.
  • Herkes 1 şansı hakeder, seninde burda yapman gereken şans vermek .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.