Bildirim
İnsan gece maç atınca rahatlıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
sabah 6-7 civarı giren olursa aman dikkat.okul servesi geldi ben afk diyenleri görmek mümkün.d ama emin ol gece 4 te bile küfür potansiyeli olan insanlar çok var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Judge Magister
sabah 6-7 civarı giren olursa aman dikkat.okul servesi geldi ben afk diyenleri görmek mümkün.d ama emin ol gece 4 te bile küfür potansiyeli olan insanlar çok var.
ama gündüzleri olanlardan en az %90 daha düşük. Bu bi gerçek -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark_Knife
quote:
Orijinalden alıntı: Judge Magister
sabah 6-7 civarı giren olursa aman dikkat.okul servesi geldi ben afk diyenleri görmek mümkün.d ama emin ol gece 4 te bile küfür potansiyeli olan insanlar çok var.
ama gündüzleri olanlardan en az %90 daha düşük. Bu bi gerçek
aynen o kesin. -
Dün gece 3:30 civarı girdim adam 70 lik rakı bitirdim ayık olsam eline verirdim jinxin diyor kalista oynuyor ulan sen 70lik rakı bitir pipini bile bulamazsın ve kassadin win rateimi bozdu o adam :( -
quote:
Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina
Dün gece 3:30 civarı girdim adam 70 lik rakı bitirdim ayık olsam eline verirdim jinxin diyor kalista oynuyor ulan sen 70lik rakı bitir pipini bile bulamazsın ve kassadin win rateimi bozdu o adam :(
Hocam aynı adamlar ile oynamışızBanada gelmişti bunlar 2 pre , 70lik rakı 2 litre şarap içtim öyle girdim diyorlardı. Bayada feedlemişti de ben katarina ile zar zor ter aka aka çevirtmiştim o maçı. Yani uzun lafın kısası her zaman böyleleri var.
-
Hafta sonları oynanmaz arakaş bune yaa 4 oyun attım 2 sinde dk 10 olmadan leaver vardı.Şu leaver ların %90 ergen yemin ederim -
Champ select sırasında sonuç belli oluyor konuşmalardan,nicklerden ve picklerden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benden size net tespit. Adc alip kitleyen ozellikle jinx alip kitleyenlerin %98i 12 yas ve alti. Bunlara laf edince de Allaha peygambere soverler benden soylemesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Graypast
quote:
Dün gece 3:30 civarı girdim adam 70 lik rakı bitirdim ayık olsam eline verirdim jinxin diyor kalista oynuyor ulan sen 70lik rakı bitir pipini bile bulamazsın ve kassadin win rateimi bozdu o adam :(
Hocam aynı adamlar ile oynamışızBanada gelmişti bunlar 2 pre , 70lik rakı 2 litre şarap içtim öyle girdim diyorlardı. Bayada feedlemişti de ben katarina ile zar zor ter aka aka çevirtmiştim o maçı. Yani uzun lafın kısası her zaman böyleleri var.
Abi böyle oluncada çok koyuyor o kadar biryerimi yırtım 17 win 1 lose yapıyorum hop 17 win 2 lose oluyor %89.5 win rate var şimdide lolskillde ilk 1000e girmeye çalışıyorum kassadinde 18/3 kda var bir mal 70lik rakı içtim diyip oyunu kaybetmeme yol açıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikuru Asahina -- 14 Şubat 2015; 15:24:59 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Graypast
quote:
Abi böyle oluncada çok koyuyor o kadar biryerimi yırtım 17 win 1 lose yapıyorum hop 17 win 2 lose oluyor %89.5 win rate var şimdide lolskillde ilk 1000e girmeye çalışıyorum kassadinde 18/3 kda var bir mal 70lik rakı içtim diyip oyunu kaybetmeme yol açıyor.
bu adam sanırım bi benim maçıma denk gelmemiş?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X