Şimdi Ara

İnşallah ve Maşallah ile tur nasıl atlanmaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zürich'in en etkili hangi kanattan geldiğini bilmezseniz, Anderlecht'in kaleye 25 metre ve sağ çarprazdaki duran topları hangi kale direğine gönderdiğinizden haberiniz yoksa, Zürich'in duran toplardan dönen topları hangi adamları, sizin ceza alanınızın önünde nereye koyarak topladığından bihaberseniz, Anderlecht'in iç saha maçlarında sağ son çizgiye kadar inip, dışarı doğru yerden sert paslar kestiğinin video analizini hiç yapmamışsanız... O zaman bugünkü maçlara "İNŞALLAH- MAŞALLAH'' taktiği ile çıkarsınız. Manen desteğiniz süper olur şüphesiz ama rakibin analiz ve taktiklerinden bihaber takımınız, "Bir kevgirde kaç delik vardır? Kevgir ile bizim takım arasında benzerlikler nelerdir?" şeklindeki bilimsel soruları tartışmak zorunda kalır. İşte ana problemimiz olan bu konuyu çözdü ise eğer Beşiktaş ve Fener bu akşam fazla sorun yaşamayız. Bu konuda ben Ertuğrul hocanın rakiple ilgili dersini çalışma konusunda daha istekli ve başarılı olduğunu biliyorum. Zico'nun ise 89. dakikadaki değişikliklerinin altında "YETERLİ ANALİZ YAPMAMA" sıkıntısının olduğunu biliyorum. Bu akşam Beşiktaş'ın şansını % 70, Fenerbahçe'nin şansını % 60 olarak görüyorum, her 2 takımımıza da başarılar diliyorum. Sabır ve disiplin başarıyı bize getirecektir.

Dr. Gürkan Kubilay - Fotomaç

Fotomaçtaki doğru düzgün yazanlardan birisidir. Genelde futbolun istatistik yönleri ile ilgilenir.

Zico ve Ertuğrul hocaların hakkındaki tesbitine %100 katılıyorum.

Bizim işimiz İnşallah Maşallah'a kaldı ama BJK'ın turu geçme şansının daha fazla olduğuna inanıyorum.

• evet hocam

birde takımları analiz etmek önemli bu gs nin uefaya cupa giden başarılı video cd si çıktı orda izledim ben fatih hoca vide kasetlerden ekibi ile maçları oyuncuları analiz ediyor hatta bi bölümde arsenalli oyuncuların birbirine çok yakın oynadığını söylüyor futbolculrı etrafına çağrıyor ve soruyor neden bizimkiler sallıyor
    hoca da diyor bir arif bir emre bir okan bir suat hızı yok gençliği ytok birbirine yakın oynuyor enerji tararruflu ve birbirlerinin açığını kapatmak için vs vs
    bir lucescu birde fatih hoca takım analizlerini iyi yapıyordu

• doğrusu bu zaten ve bir çok avupa maçı için yaptıgı maç öncesi yorumlarda doğru çıkıyor...

her takımın g.kubilay gibi adamları olmalı sadece rakibi izleyip analiz yapabilecek yetenege sahip.

galiba bunu ersun yanal yapıyordu gençlerbirliği zamanında sonrasını bilmiyorum.

böyle bir adam en çok fenerbahçeye lazım 89. dakikada oyuncu değiştirmek ile bu işler olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

evet hocam

birde takımları analiz etmek önemli bu gs nin uefaya cupa giden başarılı video cd si çıktı orda izledim ben fatih hoca vide kasetlerden ekibi ile maçları oyuncuları analiz ediyor hatta bi bölümde arsenalli oyuncuların birbirine çok yakın oynadığını söylüyor futbolculrı etrafına çağrıyor ve soruyor neden bizimkiler sallıyor
    hoca da diyor bir arif bir emre bir okan bir suat hızı yok gençliği ytok birbirine yakın oynuyor enerji tararruflu ve birbirlerinin açığını kapatmak için vs vs
    bir lucescu birde fatih hoca takım analizlerini iyi yapıyordu

ufea da mallorca yı 4-1 yendiğimiz maçta ki deplasman maçıdır ilk 3 gol kalecinin öne çıkmasını değerlndirip aşırtma ile atılan gollerdir... yani kalecinin bu yanlışını önceden biliyorlardı...hakan da belirtmişti bunu zaten...

• çok güzel bi yazı yazmış
    hayatta nasıl herşeyin başı sağlıksa
    futbolda da herşeyin başı TEKNİKDİREKTÖR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.