Bildirim
İnşaat Mühendisliği vs Makine Mühendisliği

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Makineci olarak Makine diyorum -
Insaat :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kesinlikle makine -
sermaye varsa git inşaata müteahhitlik yaparsın. sermaye yoksa makine derim. makina her türlü iş bulur aç kalmaz. maaşı pek iyi değildir. inşaat devlete girerse yol yapımından kaldırım döşemede filan gelip işçilerin başında duruyorlar. başka ne yaparlar bilmem. -
Devlette en fazla kadrosu olan bolum insaattir ozelde clismak istersen eger 1700 le isr baslarsin 1 sene sonu qitketine
Gore degisir ama 2200 civari alirsin 3 4 sene sonunda 3000 i bulursun dneyiminle dha sonra bi sure bole gidersin sonr yine artar maasin tabi kendini gelistirebilirsen proje sorumlusu oldun diyelim min 6 yi gorursun ah bide koordinatoru olursan 12 13 leri bulursun ama santiyede tabi projecinin ki azdir fazlada artmaz devlette de il ozel idare dsi il afet karayolu demiryolu belediyeler vs kontenjani bar maaslari suan 2800 falan diye duydum ama santiyecilik cok agirdir ole hastalik kaldirmz mesela gece 1 de beton dokulucekse sntiyede olmn gerekebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet arkadaşlar artık sınav derdi yok
Ben rusya-saratov devlet üniversitesini öneriyorum herkese kendim orada okudum.kabül şartları: lise diploması,ve ygs sınavından barajı geçmek daha deteylı bigi içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_62466411/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X