Şimdi Ara

inşaat mühendisliği bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar ben daha lise 3 deyim meslek lisesinde okuyorum inşaat bölümü / statik alanındayım ve tabiri caizse İNŞAAT MÜHENDİSİ olmak istiyorum benim alanda sayısal olmayışı dezavantaj şuanda dersaneye gitmiyorum lise 4 de giderim diyorum tabi ailemin durumuda mağlum lise 4de derhaneye başlar ve çalışır SAMSUN'daki CANİK BAŞARI ÜNİVERSİTESİNİ kazanmak istiyorum ve bu vakıf üniversitesi yüzde yüz burslu 338 puanla başlıyor şunu öğrenmek istiyorum burs imkanları derken neyi kast ediyorlar anlamıyorum ihşallahda yüzde 100 burslu kazanırım :) aslında çalışkanda sayılsam şu aralar fazla çalışmıyorum hep kendmi lise 4 de çok çalışırım diye avutuyorum. inşaat mühendisi oldum diyelim bu çalışırken falan şantiyede kalma durumu falan varmış bu inşaat mühendisliği çok yoğunmudur çok yorarmı çalışma saatleri nasıldır. tatiller falan kendime büro falan açabilirmiyim.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

• hava koşulları , şantiyede barınma, vb gıbı seyler senı zorlamazsa sevıyosan yaparsın sanırım
  • Bodrum67z B kullanıcısına yanıt
    şantiyede barınma derken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Martinez55 -- 27 Ocak 2014; 0:13:40 >
  • yenı muhendısler cok para alamzlar. dıploma iş yapmaz. bılgı bırıkım kısaca iş bıtırıcı olarak adlandırılanlar sıyrılırlar meslekte. genelde 15 gunde bır tatıl yaparlar. taşaronlarda calısıosan kı şöyle diyim iş ögrenmek ıcın mutlaka calıslan lazım. sonra mesai saatlerı bellı deyıldır. yanı sabah 8 de baslarsın normalde 5 yada 6 da bıtmesı gerekır ama işin yogunluguna göre gece gec saatlere kadar beton dokersın. basında beklemen gerektıgı soylene bılır. bu ısı seven gönul verenlerıcın ıdealdır. sakın yanlıs anlama kotu demıyorum sartlar genelde bu dıorum
  • 6 gün iş
    Sabah 7.30 aksam 7 arası is saatleri o da mesai olmadığında projeyi erken bitirmek icin mesai olursa aksam 9-10 gibi is biter eve kacta gelirsin bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bodrum67z B kullanıcısına yanıt
    gerçekden inşaat mühendisliğini çok istiyorum araştırmalar falanda yapıyorum ihşallah ilk senemde şu 338 puanı alıp dediğim üniversiteye giderim. zaten şantiyede ben iş yapmıyorumki :) giyiyorum takım elbisemi h işçiler çalışıyor bende izliyorum
  • inş. mühendsimisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.