Şimdi Ara

İnşaat mühendisliği ben mezun olana kadara revaşta olan bi meslek olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 11.sınıftayım.İnşaat mühendisliği istiyorum.Çevremde hiç inşaat mühendisi yok.Torpil filan olmıyacaktır büyük ihtimalle.Sizce hala ben mezun olana kadar revaşta olurmu.Sizce yönelmelimiyim bu bölüme.Bide kazançları ne kadar . Şimdiden teşekkürler

• up
  • Yurtdışı gayet iyi yurtiçini at çöpe gitsin. Hedefin yurtdışı ise gayet iyi bir bölümdür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ars398

Arkadaşlar merhaba 11.sınıftayım.İnşaat mühendisliği istiyorum.Çevremde hiç inşaat mühendisi yok.Torpil filan olmıyacaktır büyük ihtimalle.Sizce hala ben mezun olana kadar revaşta olurmu.Sizce yönelmelimiyim bu bölüme.Bide kazançları ne kadar . Şimdiden teşekkürler

Yurtdışı hacmi çok güçlü olan İnşaat Şirketleri mevcut. ( Bir krize bakar hepsinin dağılması )
    0)Mezun ol. Hocalara kendini sevdir. Kontenjan kap. Bölümde kal.
    1) Mezun ol. Yapı denetimde başla. Tecrübe kazan. Kendini kanıtlamış şirketlere geç..( Biraz sürünebilirsin)
    2)Mezun ol. Piyasayı kokla. Vazgeç . Para bayıl. Mba kas. Git bir şirkette pazarlama bölümünde başla. Veya bankacı ol.
    3)Mezun ol. Paran varsa git ofis aç.Statik programları kas. Kendi işinin patronu ol. Bu sefer iş kovala. Top senin elinde.
    4)Mezun ol. 1 inş müh, 1 makine , 1 ee , 1 mimar bul. Yapı denetim aç .
    5)Mezun ol. Okuldayken kredi kas. Yurtdışına burslu yüksek lisansa git. O ülkede iş bul . Hayatına devam et. Veya Türkiye'ye dönüş yap. Ben şurda master degree yaptım diyip ilk 10 şirkete başvur.İşe başla. Devamı gelir.
    ......

Bu böyle uzayıp gider.

10 yılda inşaat sektörü nerelere gelir bilinmez ama inşaat mühendislerinin 10 yılda kendini yenilemesi bir gerçek. Önemli olanda budur. Bilgili adama heryerde iş var. Yeterki işi bulmasını bil.

4. sınıf İnş müh öğrencisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CivilEngineer1 -- 18 Eylül 2014; 0:28:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CivilEngineer1

quote:

Orijinalden alıntı: ars398

Arkadaşlar merhaba 11.sınıftayım.İnşaat mühendisliği istiyorum.Çevremde hiç inşaat mühendisi yok.Torpil filan olmıyacaktır büyük ihtimalle.Sizce hala ben mezun olana kadar revaşta olurmu.Sizce yönelmelimiyim bu bölüme.Bide kazançları ne kadar . Şimdiden teşekkürler

Yurtdışı hacmi çok güçlü olan İnşaat Şirketleri mevcut. ( Bir krize bakar hepsinin dağılması )
    0)Mezun ol. Hocalara kendini sevdir. Kontenjan kap. Bölümde kal.
    1) Mezun ol. Yapı denetimde başla. Tecrübe kazan. Kendini kanıtlamış şirketlere geç..( Biraz sürünebilirsin)
    2)Mezun ol. Piyasayı kokla. Vazgeç . Para bayıl. Mba kas. Git bir şirkette pazarlama bölümünde başla. Veya bankacı ol.
    3)Mezun ol. Paran varsa git ofis aç.Statik programları kas. Kendi işinin patronu ol. Bu sefer iş kovala. Top senin elinde.
    4)Mezun ol. 1 inş müh, 1 makine , 1 ee , 1 mimar bul. Yapı denetim aç .
    5)Mezun ol. Okuldayken kredi kas. Yurtdışına burslu yüksek lisansa git. O ülkede iş bul . Hayatına devam et. Veya Türkiye'ye dönüş yap. Ben şurda master degree yaptım diyip ilk 10 şirkete başvur.İşe başla. Devamı gelir.
    ......

Bu böyle uzayıp gider.

10 yılda inşaat sektörü nerelere gelir bilinmez ama inşaat mühendislerinin 10 yılda kendini yenilemesi bir gerçek. Önemli olanda budur. Bilgili adama heryerde iş var. Yeterki işi bulmasını bil.

4. sınıf İnş müh öğrencisi.

Abi hangi okul?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.