Arkadaşlar yan komşuda 6 aya yakındır inşaat var ve bitmedi. 6 aydır toz toprak gürültü...! Hadi 6 ayıda geçtim yarın kardeşim sınava girecek benim bile kafam şişti, 6 ayda 3-4 kere zabıtaya da aradım bazen çalışanlarımızı gönderiyoruz deselerde son aradıklarımda pazar günleri çalışıyorlarsa bir şeyler yapabiliriz onun haricinde karışamayız dediler. Böyle bir saçmalık olur mu? Bende pazar günü hariç her gün son müzik açayım o zaman. Avrupa Birliğine sırf bu yüzden girmek istiyorum artık... Söyleyin lütfen ne yaparsam ceza falan kestirebilirim ya da hızlandırtabilirim çünkü uzun sürmesinin sebebi ev sahibinin işçilerle anlaşamamasıymış...
hafta içi 9-17, cumartesi, 10-17 arası serbest.
quote:
Orijinalden alıntı: winchester
hafta içi 10.00-01.00 cumartesi ve PAZAR 10.00-22.00 arası çalışıyorlardı altaki komşu.Tabi bu çalışma saatlarini onlar ayarlıyor. 1.5 ay falan sürdü.2 hafta öncede bitti.Havalandırma boşluğundan bağırdığında ''Hop komşu saat 12 yeter artık'' dediğimizde aldığımız cevap ''Abi 2 dk şu molozları alıyım''(zaten seni kaç saat çekmişiz birde gecenin yarısı çekiyoruz) İşin kötü tarafı bizden başka komşu birşey demiyor.Herkes birbirini tanıyormuş.Olur o kadarmış. Şimdi diyorumda nerden taşındık bu manyak apartmana
Keşke şikayet etseydiniz. Hoşgörüyü sömürmek akşam üstü neysede 22-01 abartmışlar.
quote:
Hocam 6 ay inşaat mı olur, toki site yapıyor ya bu sürede neyse madem serbest o zaman son ses müzikde serbest?
quote:
hocam ver parayı çiğne kanunu ülkesiyiz biz. dikilitaşta bi arkadaşımın evinin dibinde bi işyeri inşaatı vardı, adamlar her gece 12 ye kadar deli gibi çalışıyolardı. arkadaşın evine gittiğimde gürültüden duramıyoduk. okadar şikayet ettiler hiçbiişey değişmedi.
şu anda benim evin yan tarafında da var bi inşaat. hergün değil ama 2-3 günde bir gürültüler geliyo gecenin bi yarısı. allahtan dibimde değil de çok rahatsız etmiyo.
quote:
Orijinalden alıntı: türco
quote:
Hocam 6 ay inşaat mı olur, toki site yapıyor ya bu sürede neyse madem serbest o zaman son ses müzikde serbest?