Şimdi Ara

Inquisitor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunumuz Dark Medieval temasında geçiyor klasik izometrik old school rpg hem de en tazesinden!
    Oyunda 3 sınıf var Paladin, Thief, Priest.
    Her Sınıfın kendine özgü hikayesi var ve oyun içinde yaptığımız seçimler oyunun gidişatını ve hikayeyi etkiliyor.

Oyunun hikayesi.(Çeviri için Frpnet e teşekkürler) Ultherst diyarı günlük güneşlik, halkların tanrı korkusuyla yaşadığı bir diyarmış. Ta ki İlk Peygamber'in on iki havarisinden birisi olan Aziz Ezekiel'in öngördüğü Tanrı'nın Üç Belası diyarı birbirine katana kadar. İlk gelen kıtlık oldu ve nüfusu kırdı geçirdi. Sonrasında gelen kara vebayla Ölüm'ün hanesine skorlar yazılmaya devam etti ve en sonunda gökten alevler yağmaya başladığında artık musluklardan su yerine kan akıyordu. Umudunu yitiren halk Kutsal Ana Kilisesi'nden ayrılıp eski pagan inanışlara veya doğrudan Şeytan'a yöneldi. Sorguculardan biri olarak sizin göreviniz bu gerçek imandan çıkıp kefarete yönelenleri elinizdeki tüm imkanları kullanarak ele geçirmek.

Oyunun hikayesi gerçekten ilgimi çekti çoğu oyunda klise karşıtı tarafta olmak sürekli aynı tantanayı yaşamak sıkıcı bir hal almıştı Inquisitor içinde paladin ışığı veya aşkı taşıyan arkadaşlara özellikle öneriyorum.

Oyunun Trailerı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 7 Eylül 2012; 0:26:38 >

• Bende böyle birşey bekliyordum. Eski tarz grafikli yeni rpg.
  • grafiklerin leşliği, ve o senfonik müzik havaları tam karanlık ortaçağ havasına sokuyor . Eski kafalar için hazırlanmış şu an deniyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 7 Eylül 2012; 2:13:28 >
  • Ultima 7 ve 8 vardı zamanında, içerik etkileşim olarak bugünkü rpg'lerin 5 katı vardı rahat. Grafik girince işin içine içeriği, oynanabilirliliği çeşitliliği kısıyor adamlar. Bakınız Fallout 3 grafik aksiyon olarak tamam da oyun içeriği, kapsamı, atmosferi olarak önceki 2 oyunun yanına bile yaklaşamaz.

Bu oyun da güzele benziyor yorumları bekliyorum oynayanlardan.
  • gog'dan takip ediyordum bunu bir süredir. Merak ediyorum nasıldır diye, hikayesi güzel oynaması zevkliyse şans verilir.
  • kafanın bi köşesine not alınacak klasik old skool bir RPG, belki firmanın bütçesi el vermemiş olabilir, belki de kendileri fosil beyinli ama görüntülerden güzel şeyler çıkacağa benziyor. Her ne kadar oyun bitmiş hissi vermese de...
  • Divine ve Kult'un karışımı gibi duruyor kesinlikle şans vermem lazım. İzometrik oyun hastası olmamda bunun cabası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    castlevania dominus collection
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu yükleyip biraz göz gezdirdim hoşuma gitti eski RPG oyunlarına hasret kişiler çerez niyetine oynayabilir
  • Oyunu denedim, pek ısınamadım...Bir Arcanum, bir Fallout ya da bir Baldur's Gate değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Oyunu denedim, pek ısınamadım...Bir Arcanum, bir Fallout ya da bir Baldur's Gate değil :)

böyle büyük ümitlerle dalmayacaksın.

bir de ben deneyeyim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Oyunu denedim, pek ısınamadım...Bir Arcanum, bir Fallout ya da bir Baldur's Gate değil :)

Kıyasladığın oyunlar birer mihenk taşı türünde, ancak köklü bir oyun firmalarından böyle büyük beklenti içine girebilirsin, aksi halde sonucu seni şaşırtmamalı.
  • Bugün rahat 4 saatimi verdim bu oyuna ve zaman nasıl su gibi akıp gitti bir ben bilirim. Öncelikle ingilizcesi iyi olmayanlar bu oyundan zevk alamaz, çünkü en azından orta seviye bir ingilizce bilmeniz gerekiyor, yoğun ve uzun pasajlar var hemen her npc'de. Oyunda geçirdiğim sürenin büyük bir çoğunluğu pasaj okumakla geçirdim. Ve o kadar sürükleyici ve zincirleme olaylar gelişiyor ki insan fena halde kaptırabiliyor kendini. Senaryo gerçekten çok sağlam, bahsetmeyeceğim kendiniz keşfedin, koparıp götürüyor sizi.

Dediğim gibi ingilizcesine güvenen ve uzun metinleri okumaktan sıkılmayan kişiler bu oyundan zevk alacaktır, ha tabiiki old skool sevmeleri de şart :)
  • Bu oyunda çok güzelmiş.
  • az önce arkadaşımın v1.10.16 versiyonu olarak Deluxe Edition basımını yayınladıklarını öğrenmiş bulunuyorum. 2012'de çıkan bu ağır metin bazlı gaddar old skool rpg oyunu çok sevmiştim lakin bug dolu olduğu için ilk çıktığında birkaç saat dayanabilmiştim ve açıkçası o sıralarda güncelleme fln başlamamıştı ve ben de umudumu yitirmiştim üzülerek; derken:http://www.rlslog.net/inquisitor-deluxe-edition-prophet/

Ayrıca 1.10.18'in de yolda olduğunu söyleyebilirim.

Patch 1.10.16 Change Notes 

- Learning the truth about soldier Harph from Tinthan should work
    correctly now
    - Dialogue with Archbishop Laurencius shouldn't leave player without an
    answer anymore
    - All dogs in the Dark Cave should be hostile now
    - New and updated fonts used
    - Transmutation spell called Transubstantiation correctly now
    - Fathor's quest can now be completed by giving him a sheep
    - Riemann's missing text string added for priest
    - New polished item descriptions and notes/proofs from Nick Garrett used
    - Braham now asks the priest for the right amount of money when asked
    about Benthley
    - Various other changes in the texts

• Steam'de indirimde yakalarsam alayım şans vereceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.