arkadaşlar 2 ay sonra düğün yapacağım, samsung 59-ebpn buzdolabı ve kampanya dahilindeki çamaşır makinesini aldım.
bulaşık makinesi içinde bosch 5338 eu water eco almayı düşünüyorum ancak inox ocaklı fırın konusunda kararsızım sizden ricam yardımcı olmanız bir de bulaşık makinesi konusunda farklı tavsiyeleri olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar ise sevinirim...
Merhabalar. Bana sorarsanız kampanya dahilindeki çamaşır makinesi pek iyi değil. Mümkünse iade ederek sadece buzdolabını 1200-1300 gibi bir fiyata alabilirsiniz.
Bulaşık makinesinde sözkonusu model oldukça iyidir, en mantıklı seçimdir. Fırın için tavsiyem Profilo FRS5011EML olur (1000TL) veya saatsiz ve WOK'lu (çift halkalı büyük yanıcı göz) FRS5010WML olabilir.
SMS53M38EU modeli çok iyi yıkama performansına sahiptir, çok az elektrik ve az su harcar, ancak şunu bilmenizi isterimki elektrik tüketimi düşük olduğu için düşük dereceli programlarda kurutma tam kapasite %100 olmaz. Fakat bu bir problem değildir, kişinin bakışına göre değişebilir, bilmenizde fayda var diye yazdım. Birde siz inceleyin;
Merhabalar 3gün öncesi bir Siemens marka SN25M830EU modelinden aldık.Fiyat olarak bayi peşin fiyatına 1350 TL'ye fit oldu.Oldukça şık ve kullanışlı bir makina su tüketimi olarak 12 litre harcaması var.İlk olarak biz SN25M832EU modeline bakıyorduk ama bayi ve servis 7 litrelik makinaların temizleme yıkama performansları konusunda güvence veremediği için acaba ne kadar hijyenik olur sorusu insan da bırakıyor ister istemez tabi böyle olunca bizde bir alt modelini almaya karar verdikBence düşünün ...
öncelikle cevap veren arkadaşlara canı gönülden teşekkürler, candoğan hocam maalesef hanım beğendiği için çamaşır makinesini buzdolabı ile beraber aldık , bulaşık makinesinde de karar verdik gibi, 53m38 konusunda ancak fırın için hanıma bugn sizin mesajınızdan sonra modelleri gösterdim profilo da ancak o daha çok bosch dan
bulaşık makinesi için kullanan arkadaşlarım oldukça memnun olduklarını dile getirdiler, inşallah bizde memnun kalırız katkılar için sonsuz teşekkürler...
Bosch ile Profilo resimlerden de anlayacağınız üzere aynı kasa ve aynı kalitedeler. Bosch'un sözkonusu 2. modeli daha üst seviyede ve daha pahalı bir model. Farkları ise:
-Dökme demir ocak ızgaraları ve yanıcı göz şapkaları -Teleskopik tepsi sistemi ile tepsileri parmak dokunuşuyla çekmece gibi ileri-geri hareket ettirebilme imkanı.
Profilo 5010WML WOK gözlü ve saatsiz, 5011EML ise elektrikli ocak gözlü ve saatli. Bosch ise saatli ve WOK ocak gözlü.
Dediğim gibi ürünlerin arasındaki farklar bunlar. Üzerinde yazan markaları, bahsettiğim detayları ve fiyatları değişik. Fabrika, parçalar, servis vs aynı. Demek istediğim tercihinizde kriteriniz marka değil aradaki detay farkları ve fiyat olmalı. Tercih sizin.