Şimdi Ara

INNO3D GTX 570

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar inno3d gtx 570 yaklaşık 670 lirayken zotac 730 lira ikiside referans tasarım. inno3d kötü bir üretici mi yoksa zotac mı aşırı kaliteli bunu anlamış değilim inno3d kullanan varsa veya bu konuda bilgi sahibi olanlar varsa biraz açıklayıcı bilgi verirse çok sevinirim. sparkle, inno3d, palit gibi markalardan uzak durun diyenlerde var ben 6 yıl kullandım inno3d bir sorun yaşamadım diyende var bu hangisine inanayım sorusu değil tabiki elektronik cihaz sonuçta zotac ta arıza çıkarabilir inno3d de sparkle da ama asıl öğrenmek istediğim inno3d alınmaması gereken bir marka mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edyyy -- 11 Nisan 2011; 4:20:57 >

• kalite farkı ile alakası yok, Zotac alınca daha fazla "marka bedeli" ödüyorsun o kadar.
  • referans modellerin hepsi aynidir en ucuz olani al.
  • Ben 2 yıl + 8 aydır kullanıyorum Inno kullanıyorum, sorun yaşamadım.

Zotac 1-2 modelle isim yaptı, şimdi de onun ekmeğini yiyor. Inno3d alın. Referans tasarım marka pek fark etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 11 Nisan 2011; 9:35:52 >
  • yazayım sana ınno3d arkasında sağlam şekilde durmadı vektron servis anlamında aşırı kötüydüler çok kullanıcı hatası kitlediler... fiyatlarıda ucuzda değildi yani eski geforce2 geforce4 ti4200 4400 dönemlerindeki gibi birkaç ana markadan biride değiller şuan piyasada vatanın satışları ile birlikde zotac şenliği var 8800gtlerle piyasaya girdi zotac arkasında penta ve mascom var 2side sağlam firmalardır garantide kolay kolay kimseye sorun çıkarmadılar herkesde memnun kaldı ülkemizde aşırı bi tutdu hem 8800serisi hem gtx 260 serisi olsun hemde 295de bayağı tutuldu ilk gtx 470- 480 örneklerinide bunlar getirdi çokda sattılar yani piyasaya hem erken giriyorlar hemde ana kanal satışları 1.vatan 2.exa 3.eksenle piyasaya çok ürün veriyorlar...raflarda en önde hep zotac görmeniz tesadüf değil...

ınno3d satarken 2.elde ciddi anlamda zorlanırsın markayı bilen sayısı az ama bir asus zotac gigabyte bunlar tutulur tercihde edilir ben her zaman az fark verip daha iyi markalar tercih ettim ederimde .
    mesela nvidiada leadtek 1.tercihimdir msida öyle zotacda servisinden dolayı (penta, mascomdan dolayı)hep tercihim oldu genel global markada ise işi bilenlerin tercihi olan evga derim marka tercih meselesi bir bakıma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 12 Nisan 2011; 8:20:29 >

• zotac iteler amannn!
  • 730tl zotac gereksiz, ayni paraya max 65c sessiz ve 3yıl garantili http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_37908_ASUS_ENGTX570_DCII_2DIS_1280MD5__1280_MB__320_Bit__GDDR5__Ekran_Karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erescan -- 12 Nisan 2011; 17:16:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabayte GTX 460 SLI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız ve bilgilendirmeleriniz için sağolun siparişi verdim bakalım kart gelince belirtirim görüşlerimi.
  • Hangi markayi siparis verdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erescan

Hangi markayi siparis verdin?

INNO3D
  • ikisindende uzak dur inno kalite sorunu var hala varmı bilmiyorum ama tnt ekran kartlarını zamanında piyasaya baya ucuza vererek devrim yapmıştılar inno gümlerse garantiden dönerse fena için yanar baya para eskisi gibi değil şans yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: interyasin

ikisindende uzak dur inno kalite sorunu var hala varmı bilmiyorum ama tnt ekran kartlarını zamanında piyasaya baya ucuza vererek devrim yapmıştılar inno gümlerse garantiden dönerse fena için yanar baya para eskisi gibi değil şans yani

• quote:

Orijinalden alıntı: interyasin

ikisindende uzak dur inno kalite sorunu var hala varmı bilmiyorum ama tnt ekran kartlarını zamanında piyasaya baya ucuza vererek devrim yapmıştılar inno gümlerse garantiden dönerse fena için yanar baya para eskisi gibi değil şans yani

Evet haklısınız ama bu INNO da da olabilecek birşey Zotac ta da yani dediğiniz gibi tamamen şans meselesi elektronik cihaz sonuçta. Basit bir örnek ilk bilgisayarımı aldığımda 8 yıl önce çok dandik markasız bir hoparlör gelmişti yanında ama gelin görünki tam 8 yıl tek bir arıza çıkarmadan çalıştı bu sene daha iyi birşey alayım diye değiştirdim hala çalışır durumdaydı oysa en kaliteli markalardan biri olan Logitech in bile garanti süresi bitmeden arıza çıkardığına çok tanık oldum. Yani kısaca tamamen şans meselesi bakalım görecez şanslıysam yok garantiydi yok bilmem neydi uğraşmam :)

• Eline ulasmadiysa iptal et az bi fark ile cif fanli modellerden al daha saglikli olur
  • quote:

Eline ulasmadiysa iptal et az bi fark ile cif fanli modellerden al daha saglikli olur

Fatura kesildi kargoya verildi yarın ya da ertesi gün elimde olacak malesef iptal edemem artık hem piyasanın çok daha altı bir fiyata bulduğumdan aldım çift fanlı modeller daha pahalı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edyyy

quote:

Eline ulasmadiysa iptal et az bi fark ile cif fanli modellerden al daha saglikli olur

Fatura kesildi kargoya verildi yarın ya da ertesi gün elimde olacak malesef iptal edemem artık hem piyasanın çok daha altı bir fiyata bulduğumdan aldım çift fanlı modeller daha pahalı olacaktır.

standart pcb ler le aynı kartı aldın msi da alsan asus da alsan aynı kart olacak tı hayırlı olsun 3,5 sene inno3d kullandım hiç de bişe olmadı sans işi bu
  • Arıza şans meseleside , Teknik servis destek , arkadaş işte bunlar şans meselesi değil.
    > GTX 275 POV (Point of View) marka ekran kartı aldım. Almaz olaydım. Ekran kartıyla sorun üstüne sorun yaşadım. Buda yetmezmiş gibi hala daha garantisi devam eden ekran kartım bozuldu. En son Teknik servisine götürdüğümde kullanıcı hatası deyip elime tutuşturup gönderdiler. Demem o ki bilmediğin arkadasında piyasada kendini kanıtlayamamış Firmaların markalarını tercih etmeyin. Özellikle POV(Point of View)
    > Tecrübe sahibi arkadaşları dinleyin, pişman olmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 14 Nisan 2011; 18:09:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

quote:

Orijinalden alıntı: edyyy

quote:

standart pcb ler le aynı kartı aldın msi da alsan asus da alsan aynı kart olacak tı hayırlı olsun 3,5 sene inno3d kullandım hiç de bişe olmadı sans işi bu

Markadan dolayı yorum yapmadim ses ve sicaklik cok düsecektir ve satman kolay olur. Hayirli olsun

• Kart elime ulaştı arkadaşlar referans tasarım değil daha farklı bir model referans tasarımdan önce çıkmış sonra referans tasarım ve ichill modelleri için üretimden kaldırılımş yalnız tüm referans tasarımlardan daha serin çalışıyor tüm testler ve oyunlarda 70 derecenin üstüne çıkmadı çok başarılı buldum ve starcraft ve 3dmark11 de içindeydi normalde referans tasarımlarda inno 3dmark11 i vermiyordu bu modele önceden koydukları belli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.