Şimdi Ara

## Inno3D'den 780G Yonga Yeni Bir Anakart ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ## Inno3D'den 780G Yonga Yeni Bir Anakart ##

Inno3D, AMD'nin 780G yonga setini kullanan yeni anakartı A78GM-HDMI'ı anons etti. 780G+SB700 yonga seti paketini kullanan anakart AMD'nin soket AM2+ formundaki Phenom işlemcileri başta olmak üzere geriye dönük olarak soket AM2 formundaki tek ve çift çekirdekli güncel AMD işlemcilerine de destek verebilmekte. Kullandığı yonga seti itibariyle Radeon HD 3200 kod adlı entegre grafik işlemciye sahip olan anakart bu sayede DirectX 10 desteği de sunmakta. Yüksek tanımlı videoların oynatımı esnasında işlemciye binen yükü en aza indirmeyi hedefleyen UVD teknolojisi ile donanımsal hızlandırma da sağlayabilen Inno3D'nin yeni anakartı pasif soğutucu ile desteklenmiş durumda. Sarı ve Siyah renkli komponentleri ile dikkat çekici olan anakart, AMD-ATi'nin Hybrid Crossfire teknolojisini de desteklemekte. PCIe X16 slotuna ek olarak 2 adet gelenekse PCI slotuna da sahip olan Inno3D'nin yeni modeli, 4 adet DIMM slotu üzerinden 8GB'a kadar DDR2-1066MHz bellek desteği sunabiliyor. Görüntü aktarımı için DVI, VGA ve HDMI olmak üzere güncel arabirimlerin önemli bir kısmına destek verebilen A78GM-HDMI, mATX formundaki yapısı, pasif soğutması ve UVD teknolojisi ile HTPC'lere de göz kırpıyor. 8 kanal yüksek tanımlı ses, 6x SATA-II konnektörü ve gigabit ethernet gibi özellikleri bulunan anakartın önümüzdeki günlerde raflardaki yerini alması beklenirken fiyatı konusunda açıklama yapılmış değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 14 Nisan 2008; 22:03:05 >

• maşalah 780G chipset sayesinde çıkmadıkm anakart çıkmadı ilk defa duyuyorum Inno3D anakartı başka firma varmıydı acaba unuttuğum türkiye gelirmi acep perfomans testlerine bakmak lazım
  • keşke ichill soğutması yapsaymış çipsete
  • ramlerin bu şekilde yerleştirilmesi soğutma anlamında sorun yaratabilir en azında benim gibi eksoz fan destekli cpu fanlar ramlerede soğutmada yardımcı oluyordu!!!
  • KART ÇOK HEYBETLİ DURUO
    oc konusunda başarılı ise 95USD ye kadar yatırım yapılabilir...........
  • Kart süper ama PCI-x1 de olsa iyi olurdu. Gigabyte'ın ürünleri maalesef TR'de zor bulunuyor. Mavi'de yok. Mesut Çevik abimiz de video incelemesini yapmıştı hâttâ. O kart gayet güzeldi. Onu nereden bulabiliriz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: scaniaperest

Kart süper ama PCI-x1 de olsa iyi olurdu. Gigabyte'ın ürünleri maalesef TR'de zor bulunuyor. Mavi'de yok. Mesut Çevik abimiz de video incelemesini yapmıştı hâttâ. O kart gayet güzeldi. Onu nereden bulabiliriz ?

Gigabyte Tr de şuan için yok. 1 yada en fazla 2 hafta sonra kesin gelecek. Gelince yer yerinden oynayacak inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SETTLER -- 14 Nisan 2008; 23:15:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ram slotlarının yukarıda olması ilginç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SETTLER

quote:

Orjinalden alıntı: scaniaperest

Kart süper ama PCI-x1 de olsa iyi olurdu. Gigabyte'ın ürünleri maalesef TR'de zor bulunuyor. Mavi'de yok. Mesut Çevik abimiz de video incelemesini yapmıştı hâttâ. O kart gayet güzeldi. Onu nereden bulabiliriz ?

Gigabyte Tr de şuan için yok. 1 yada en fazla 2 hafta sonra kesin gelecek. Gelince yer yerinden oynayacak inşallah

Bu kart mı, yoksa tüm 780G chipsetliler mi ?

• Externat sata iyi giderdi aslında , bana biraz sıradan bir ürün gibi geldi gigabyte ın çözümleri daha fazla ilgimi çekiyor ...
  • Farklı bi tasarım olmuş, performansı nasıl acaba. Türkiyeye girişi 100 den aşşa olucanı sanmıyorum.

ve ilk kez duyyorum inno yu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.