Şimdi Ara

İninal Kartınızla Teknosa'dan Asla Yükleme Yapmayın!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
4.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İninal Kartınızla Teknosa'dan Asla Yükleme Yapmayın!!İninal Kartınızla Teknosa'dan Asla Yükleme Yapmayın!!

Ekte gördüğünüz gibi uzun zamandır bi işlem için kullanmadığım, cüzdanımdan çıkmayan kartıma Teknosada Aliexpress'ten alışveriş yapmak için para yüklüyorum. İlk alışverişimi yaptıktan sonra diğeri için tekrar para yüklemem gerekiyor onuda Teknosa'dan yüklüyorum 900 tl yükleyip 200 tl harcıyorum ve bu sabah kalan harcamayı yapmak için uygulamaya girdiğimde bunu görüyorum. Tabi ki firmayı ve çalışanları kesinlikle siz çaldınız diye suçlamıyorum, işlem yaparkenki dikkatsizlikleri ve bilgilerin gizliliğini umursamadan işlem yaptıkları için birinin eline geçtiğini ve tüm parayı perdigitalde yediğini düşünüyorum. İninal müşteri hizmetleri tam bi fiyasko arıyorum bana mail gönderceksiniz diyor bulunur mu diyorum nasıl bulucaksınızki bulunmaz diyor kadın. Perdigital'e yazıyorum kim yaptı bu alışverişi benim kartımla diye adam ininal'e sormanız gerekiyor diyor. Bende direk buraya anlatıyorum benim gibi eşşeklik edip teknosa gibi yerlerden para yükletmeyin atmden kendiniz yükletin! Bu olayla ilgili karakolda suç duyurusunda bulundum güncellemeleri buraya gireceğim.

• Geçmiş olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • Bu ininal kart sıkıntılı, aynı durum benimde başıma geldi allahtan 3-5 lira bakiye vardı. İninal kartta sistem açığı var. Karttan harcama yapılırken 3D doğrulaması istese bunlar yaşanmaz.ininal kart geçiçi olarak kapatma ve internet alışverişine kapatmak gibi seçeneklerde mevcut değil. Ayrıca ben ininal ıygulaması ve migrostan yükleme yapmama rağmen bunlar yaşandı. Benim karttanda yapılan harcama sizin sitelerle aynı, tesadüf değil yani. Bunun teknosa veya çalışanlarıyla kesinlikle ilgisi yok.Zaten şikayetini internette taratırsan görürsün birebir aynı sorınlar yaşanmış ve çekilen-alışveriş yapılan site senin kartla yapılan sitelerle aynı.

Söz ettiğim sorunu yaşayalı baya oldu. Kartı kullanmayo bıraktım yakın zamanda tekrar işim düştü müşteri hizmetlerini aradım dedim ki böyl böyle sistem açığınız var bana dediği artık 3d ödeme şartı var 3d ödemesiz çekilmez, ama görüyorumki bayada çekileniliyormuş!

Müşteri hizmetleri koca bi bilinmezlik zaten oraya girmek istemiyorum, bankacılık sektörü lakin telefın bankacılığı yerlerde.
    Tavsiyem alternatiflere yönelmen, internet ve bankacılık işlemlerini ücretsiz bişekilde kuveytturk, enpara, CEPTETEB degörebilirsin böyle saçmalıklarda yaşamazsın.

Edit: ininalden bağımsız aliexpress alışverişi yaparkende her daim sanal kart kullanın hatta kullandığınız sanal kartı kapattırıp bidahaki alışverişinizde farklı sanal kart açın. Aliexpress de güvenli değil, benzeri sorunlar ininalden bağımsız aliexpressde yaşanmıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popeyex -- 4 Şubat 2019; 2:0:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ininal kartta guvenlik yokki. ne alisverise kapatmak var ne sanal kart var.
    netten birsey alacaksam sanalkart limitini uygulamadan arttiriyorum. sanalkartla aliyorum. alisveristen sonra limiti tekrar 0 yapiyorum . herseyi bilseler bile cekemezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • info@ininal.com adresine mail atman gerekiyor. hemen destek oluyorlar.

• popeyex kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim çok sağol bundan sonra öyle yapacağım bende aslında aliexpress gibi sitelere güvenmediğim için ininal kartla alıyordum fakat yüksek miktarda bişey alıcağım için gümrük sıkıntısı için satıcıya soru sordum cevap beklerken maalesef olanlar oldu umarım ininal yardımcı olur ve parayı tekrar aktarır, ayrıca size tekrardan bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir kere ağzım yandı bi daha asla olmaz, bu kadar güvenmek benim suçum galiba. tavsiyen için çok teşekkür ederim.
  • _Nida _ kullanıcısına yanıt
    attım dostum polisede şikayette bulundum cevap bekliyorum.
  • Perdigital ve joygame gibi sitelerinde bence bu durumdan haberleri var müşteri kitlesinin büyük bi kısmı çalıntı kredi kartıyla çalışıyor.
  • Teknosadan yükleme yapacağım çünkü risk budur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konunun ininal ile ilgisi olup olmadığı hakkında yorum yapmayacağım. Ama ben dahil çok fazla kişi, teknosa.com'dan alışveriş yaptıktan sonra kredi kartı bilgileri kopyalanıp başka yerlerde kullanıldı. Ben de bu durumu harcama itirazı yaptığımda, banka yetkilisinden öğrendim.
  • İninal kart ile alışveriş yaparken dikkat edin bu kartı mümkün olduğunca internet üzerinde alışverişlerinizde kullanmanızı tavsiye ederim.Eğer ki 18 yaşından küçükseniz o zamanda ihtiyacınız oldukça İNG Atmlerinden küçük bütçeler atarak kullanınız.Eğer ki sizde ininal kart çıkarmak istiyorsanız bu yazıyı bir inceleyin derim.http://emreaslan.net/ininal-kart-nasil-alinir/
  • Aynısını 2 sene önce yaşadım yine joygame ve game sultandan çekim yapılmıştı. İninal ne kadar parayı iade etmemek için ilgilenmesede uzun bir süreç sonunda parayı iade etmek zorunda kaldığı gibi şirketin avukatı ufak bi klasörde açıklama yazısı göndermişti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.