Şimdi Ara

İninal Kart kullanan var mı ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
8
Favori
41.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: gılman

ptt atm den yüklersen işlem ücreti almıyolar ve istediğin kadar yükleyebiliyosun 5 tl bile

Hocam mesajı 2013 yılının nisan ayında göndermiştim.
    Yani bir yılı aşkın süredir kullanıyorum. Hatta 2000 TL limitini bitirdim bir kartı imha ettim ikinciye geçtim onunda 1100 lira limiti falan kaldı.
    Haberim var pttmatiklerden para yüklemelerinde kesinti veya ücret alınmıyor. Cebimde 5 lira bile olsa yüklüyorum neredeyse nakit taşımıyorum yanımda. Normal market alışverişini bile ininal ile ödüyorum.

İninal yerine paypal alin artik daha mantikli parayi geri çekebilme olayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Prime Evil Diablo

İninal yerine paypal alin artik daha mantikli parayi geri çekebilme olayi

Biliyorum hocam. Paypal Nakit Kartı ilk duyan ve ilk alanlardanım. Ana konusunu siteye ben açtım.
    Hatta ilk satın alan 500 e girmişim 25 tl para gelmişti. İnternetten yaptığım işlerin ücretleri yani kazandığım paralar paypal adresime geliyor. Bu yüzden paypal hesabımdan en hızlı şekilde paypal nakit karta çekebiliyorum. Fakat paypal nakit kart hala sorunlu çalışıyor. Tam olarak oturmadığı için ininal kartı tercih ediyorum. Ayrıca atmsi en yakın 20 km uzaklıkta. ininal karta yüklediğim parayı çekmek istemediğim için sorun olmuyor.
  • yüklenebilir limit 195 tl kalmış
    ne yapmam lazım,bilen varmı...konu açmak yerine burdan devam ettim,ara ara soru soranlar olmuş
  • Yanlış bilmiyorsam kartın limiti dolunca yeni kart cikartcaksın herhalde veya yeniletcen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Monte Kristo K.

Yanlış bilmiyorsam kartın limiti dolunca yeni kart cikartcaksın herhalde veya yeniletcen.

ininal kartım bitti sayılır,2000 tl limitten 190 tl kalmış,bugünde 120 tl sini alıcam

migrostan yeni kart alıcam,eski kartım ne olcak yani para borç yazmasın,kırıp çöpemi atcam iptal oluyormu..yeni kart alınca sitesinden nereye gircem yeni üye girişimi...bide eski kart parası aktarma oluyor..bunları yapan bilen varmı
  • Dostum kart çöp oluyor limit bitince fakat diğer dediklerini bilmiyorum onu pttye gidip öğrenmen lazım

• Yıllık 2000tl limitli değil miydi bu kartlar?
  • Kartın günlük para yükleme limiti var mı? Yani 300'er lira bir günde birden fazla kez yüklense olur mu?
  • Arkadaşlar artık ING bankası atmlerinden kartsız işlemden kartınıza ücretsiz para yükleyebiliyorsunuz.
  • Ininalin sitesine giris yapamiyorum

• Kartınızı iptal edin arkadaslar.

Yurt dısından ürün alırken baya bindiriyolar haberiniz olsun.. uln habire fazla kesinti oluyordu dedim acaba banka mesai saatleri dısında alıyorum ondan sanırım neyse sepetime attım ürünü Bugun deniyim dedim saat öğlen 2 gibi mesai saatleri içinde ürün aldım 48 dolardı(112 tl) ürün geçtim karttan hemen siteye zıpladım 2.34,40 guncel dolar kuru(google a 1 dolar yazınca çıkan miktar ayrıca banka sitelerinden de baktım) .. Bunlar 2,45 (118,6tl) küsür üzerinden kesmiş 6,4 tl fark var haysiyetsiz bunlar..

aradım laf kalabalıklığı bankaların kurlarından dolayı (sanırsın forex bütün bankalarla çalışıyolar z.k) %5 e kadar (zaten iyilik olsun diye %1 kescek haliniz yok %5 e kadar diyosan %5 kesiyon zaten uyanık çakal,daha hiç %1 görmedik) komisyon alıyoruz dediler

saydırdım adama, içinde kalan param bitsin atıcam kartı çöpe.. Ulen bukadar komisyon verdikten sonra paşa paşa işbank kredi kartı alırım aidatımı öderim yılda 40 tl...biz 18 yaşını geçtik çok şükür bu hıyartolara muhtaç değiliz..aidat ödemeyelim harcadıgımız bilelim diye bu kartı aldık ayda 1 tl kesiyon zaten 1tl*12 ay=yılda 12 tl bu ...bide resmi gümrük sınır olan 5 ürün alsan(ki en az 20 ürün alan adamım yılda) yılda 5 tl komisyondan 25 tl +12 tl yıllıkj aidat)37 tl ediyor

zaten 40 tl (öğrenci belgesi veya otomatik fatura ödemesinde aidatta yok) verdinmi babalar gibi kredi kartı alırım yükleme limiti olmayan para yuklemekle ugrasmam hiç olmazsa , bunların bi tarafı kalkmış çok sinirlendim ya..kullanmayın arkadaş gidin enpara falan alın , kimbilir ne mazlumların canını yakıyolar haberi yok kesilen komisyondan zavallıların

özet :

İninal Kart kullanan var mı ?

• quote:

Kartı hediye olarak kazandım wolfteam resimli
    ama işte sadece PTT den yatırma olayı kötü olmuş atm ye taksak ne olur acaba ?

ptt atmleri migroslarda yükleyebilirsin
    bir de ing bank atmlerinden kartsız ödeyebiliyorsun yeni çıktı bu
    ayrıca arkadaşa dönecek olursak paypala bağlıyorsun kartı ebay amazon vs sitelerde kullanabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

quote:

ayrıca arkadaşa dönecek olursak paypala bağlıyorsun kartı ebay amazon vs sitelerde kullanabiliyorsun

Hocam lütfen tarihe bakarmısınız o zamanlar çocuktuk hevesliydik sonra prosu olduk bu kartın da artık gereksiz bana

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

quote:

Hocam lütfen tarihe bakarmısınız o zamanlar çocuktuk hevesliydik sonra prosu olduk bu kartın da artık gereksiz bana

vay be hiç farketmedim neyse :D

• Bir şey soracaktımda ,kartı paypala bağladıktan sonra kartı normal olarakta kullanabiliyor muyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: VSS Vintorez

Bir şey soracaktımda ,kartı paypala bağladıktan sonra kartı normal olarakta kullanabiliyor muyuz ?

Nasil yani ama eskisi gibi kullanabilirsin biseyi etkilemez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Ben Bu ininal Kartı Güncel Olarak Kullanıyorum Bu arada Limiti 2200 300 Tl Filan Değiş 2200 Kadar Yatırıp Harcayabilirsiniz Her yerde geçiyor kart marketler internet bildiğiniz para cepte 😃

• ininal kartı bir paypal hesabına bağlamak gerekirmi

• Sadece migrosta 2tl kesiyor pttden yatirinca kesinti yok

• ing atmlerinden kesinti olmadan yatırılabiliyor artık
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.