Şimdi Ara

İninal Kart kullanan var mı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
8
Favori
41.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aldım bugun daha harcamak nasip olmadı şimdi anlamadığım olay ödeneme yaparken internetten bizim nası anlıcak bu kartı kullandığımızı
  • Haha sanırım bu işlerde yenisin Alışveriş yaparken çoğu site 3D Secure kullanır bilgileri girdikten sonra onay için telefonuna mesaj gelir bir kod onuda o açılan sayfadaki yere yazarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Prime Evil Diablo

Haha sanırım bu işlerde yenisin Alışveriş yaparken çoğu site 3D Secure kullanır bilgileri girdikten sonra onay için telefonuna mesaj gelir bir kod onuda o açılan sayfadaki yere yazarsın

Ebay ve alirxpress den alış veriş yaptım öyle bir mesaj gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

quote:

Haha sanırım bu işlerde yenisin Alışveriş yaparken çoğu site 3D Secure kullanır bilgileri girdikten sonra onay için telefonuna mesaj gelir bir kod onuda o açılan sayfadaki yere yazarsın

Ebay ve alirxpress den alış veriş yaptım öyle bir mesaj gelmedi

100$ nin üzerine çık gelir.

• quote:

yeniyim usta aslında daha cok bankamatik ve telefondan yapıyordum alışverişimi ayrıca battle net de de bi indirim söz konusu ben bu kartla alışveriş yapacağım zamanda battle net nası anlıyo bu kartı kullandığımı bi işaret mi var
  • quote:

Bugün migrosa gittim sordum ininal kartı satıyor musunuz diye evet dediler özellikleri falan sordum idare eder ama ilk yüklemede 5 tl kesiyorlar yani kartı almak için 30 tl vermek gerekiyor.(min. yükleme tutarı 25 tl)

Ve bundan sonra ki her yükleme içinde 2 tl kesiyorlarmış.

Kullanım süresi falan varmış falan filan falan filan...

Çoluk çocuk için güzel bir şey bence....

Ama yaşınız tutuyorsa bankada hesap açmak daha karlı ben de alacaktım ama bunları duyunca vazgeçtim zaten banka hesabım var her işimi görüyor...

herkese kredi kartı veriyorlarmış gibi,gidin alın diyorsun,adamlar ssk istiyor aylık gelirin beyan kağıdını istiyor öyle kredi kartı veriyorlar
    senin söylediğin şey normal bankadan alınan normal hesap açma,normal bankamatik kartı ile işlem yapamazsın,paypal onaylamıyor illa kredi kartı olcak diyor,bilim bilmeden yanlış yönlendirmişsin ama sende böylece öğrenmiş oldun,sanırım az geziyorsun bilgi toplamıyorsun
    benim kurcalamadığım yer yok
    bende inniala bakıyorum ondan konuya geldim
    kart herhangibir atmye sokulmuyor,pttden içine para yatırılıyor ve internette parayı tüketiyorsun,bankaya ait kredi kartı değil o yüzden banka işlemlerindede kullanılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 16 Aralık 2013; 3:30:19 >

• baris195 kullanıcısına yanıt
    ptt atmlerinden ücretsiz şekilde para yükleniyor karta

kart ing banka bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purone -- 16 Aralık 2013; 4:00:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purone

ptt atmlerinden ücretsiz şekilde para yükleniyor karta

kart ing banka bağlı

ing ye bağlı ama ing bankamatikte yüklenmiyor
  • Beyler origin kabul etmedi daha önce alışveriş yapan var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartı bugun aldım steam kullandım, gidip bide vpn alıyım dedım mağlum kykda vpnsiz 900 iken pinginiz battleping ile 20-30 larda geziyor.
    Tabi battleping steamın engelini kaldırmıyordu o yüzden vpn alıp battleping olmadan oynama ihtiyacı duydum neyse.
    purevpn.com dan parayı onayladım herşey harika , adamlar geri döndü mail ile kartın sahibi oldugunuzu onaylamamız için son 4 haneyi ve kartın üstünde gözüken adınızı çekip yollayın dedi diğer şeyleri gözükmeyecek şekilde ayarlayın felan.Neyse ayarlardım numaralarda sorun yok ama kartın üstünde adım yok.Sonra adamlara anlatmaya çalıştım kartın nasıl oldugunu.Bu sefer kartın size ait oldugunu gosteren offical belge istediler.Onuda vermeyeceğimi söyledim çünkü kartı almak ıcın sadece para gerekli.Ne bize ismimizin bulunduğu yasal bir belge nede başka bişey veriyorlar.Elimizde bi fatura var onuda isim sormadan verdiler nasıl oldu anlamadım.Bu adamlarda yabancı firma olduğu için orta seviyedeki ingilizcemle ikna etmeye çalıştım olmadı.1 saat sonra paranızı geri yolladık diye mail geldi.Faturasını felan yolladılar pdf olarak kaydettim iade edildiğine dair.İşin garip kısmı ininal.comdan hesap hareketlerine bakiyeme baktım bi değişme yok.Sonra tekrar mail attım ödedik diyorsunuz ama kontrol ettım hiç bişey değişmemiş diye.Onlarda 5 iş günü süreceğini söylediler.

Şimdi 1 seçenek adamlar yabancı fırma oldugu ıcın belki bi şekilde parayı geri iade etmeleri uzun surebilir 2-3 gün belki bilemiyorum.
    2. seçenek karta para bif tek anlaşmalı yerlerden felan yüklendiğinden geri iade olayı oluyor mu yani firma parayı kartıma geri atabiliyor mu atamıyor mu ? atamıyorsa ne yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chedjou22

Beyler origin kabul etmedi daha önce alışveriş yapan var mı

İsim yerine ne yazmıştın checkoutda?
  • arkadaşlar ben bu kartı yarın migrostan yada ptt den almayı düşünüyorum, hangisinden alayım?
    bir de sadece 5 lira(kart ücreti) ödesem daha sonra yüklemeyi kendim yapsam oluyor mu yoksa illa aldığım yer(ptt/migros) direkt olarak 5+25 lira mı alıyor?
    çünkü kartı aldıktan sonra ptt atmsinden yada kendi kredi kartımdan transfer yapmak istiyorum. böyle bi şey mümkün müdür?
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acheron XII

arkadaşlar ben bu kartı yarın migrostan yada ptt den almayı düşünüyorum, hangisinden alayım?
    bir de sadece 5 lira(kart ücreti) ödesem daha sonra yüklemeyi kendim yapsam oluyor mu yoksa illa aldığım yer(ptt/migros) direkt olarak 5+25 lira mı alıyor?
    çünkü kartı aldıktan sonra ptt atmsinden yada kendi kredi kartımdan transfer yapmak istiyorum. böyle bi şey mümkün müdür?
    teşekkürler.

Kendi kartından online işlemlerden halladebilirsin 5 tl ye alıyorsun ama hatırladığım kadarıyla yüklemene gerek yoktu sanırım .
  • cevap için teşekkürler yani ben kısaca;
    -gidip 5 lira kart ücretini ödeyip, sadece kartı alıp eve gelip 3. bi kredi kartı ile, aldığım ininal karta 120-130 lira gibi bi yükleme yapabiliyorum?

son bi soru daha soracağım dostum, pttden mi alayım yoksa migrostan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acheron XII

cevap için teşekkürler yani ben kısaca;
    -gidip 5 lira kart ücretini ödeyip, sadece kartı alıp eve gelip 3. bi kredi kartı ile, aldığım ininal karta 120-130 lira gibi bi yükleme yapabiliyorum?

son bi soru daha soracağım dostum, pttden mi alayım yoksa migrostan mı?

Farketmez ya migrosta kasanın dibinde görüyorum hep rahatlık için ordan al ptt de bakmadım hiç ama dediğim gibi 25 tl de isteyebilirler başta bakabilirsin siteye sıkça sorulan sorulara vardır çünkü ben ininali kazanmıştım bir siteden postayla yollamışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bytekno

yapılır ama 300tl işi bozmuş kartın limiti 300tl

Alakası yok.Tek seferde 300 limit.3000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ininalimdeki bakiyeyi herhangi bi yolla bi banka hesabına aktarabilir miyim ? eft vesaire tam bilmiyorum bu konuları yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeasLey_

ininalimdeki bakiyeyi herhangi bi yolla bi banka hesabına aktarabilir miyim ? eft vesaire tam bilmiyorum bu konuları yardımcı olabilir misiniz ?

eft falan yok kartta diye biliyorum anca bir paypaldan başka birine para atıcaksın ondanda banka hesabına falan olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WeasLey_

ininalimdeki bakiyeyi herhangi bi yolla bi banka hesabına aktarabilir miyim ? eft vesaire tam bilmiyorum bu konuları yardımcı olabilir misiniz ?

eft falan yok kartta diye biliyorum anca bir paypaldan başka birine para atıcaksın ondanda banka hesabına falan olabilir.

paypalı bi araştırayım ozaman teşekkürler .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.