Şimdi Ara

İninal Kart kullanan var mı ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
8
Favori
41.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bildiğim kadarıyla PTT bankamatikten yükleyince işlem ücreti almıyor 50 yüklüyorsan 50 kalıyor 49-48 değil bildiğin beleş yüklüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: enjoy16

kartı bugun aldım steam kullandım, gidip bide vpn alıyım dedım mağlum kykda vpnsiz 900 iken pinginiz battleping ile 20-30 larda geziyor.
    Tabi battleping steamın engelini kaldırmıyordu o yüzden vpn alıp battleping olmadan oynama ihtiyacı duydum neyse.
    purevpn.com dan parayı onayladım herşey harika , adamlar geri döndü mail ile kartın sahibi oldugunuzu onaylamamız için son 4 haneyi ve kartın üstünde gözüken adınızı çekip yollayın dedi diğer şeyleri gözükmeyecek şekilde ayarlayın felan.Neyse ayarlardım numaralarda sorun yok ama kartın üstünde adım yok.Sonra adamlara anlatmaya çalıştım kartın nasıl oldugunu.Bu sefer kartın size ait oldugunu gosteren offical belge istediler.Onuda vermeyeceğimi söyledim çünkü kartı almak ıcın sadece para gerekli.Ne bize ismimizin bulunduğu yasal bir belge nede başka bişey veriyorlar.Elimizde bi fatura var onuda isim sormadan verdiler nasıl oldu anlamadım.Bu adamlarda yabancı firma olduğu için orta seviyedeki ingilizcemle ikna etmeye çalıştım olmadı.1 saat sonra paranızı geri yolladık diye mail geldi.Faturasını felan yolladılar pdf olarak kaydettim iade edildiğine dair.İşin garip kısmı ininal.comdan hesap hareketlerine bakiyeme baktım bi değişme yok.Sonra tekrar mail attım ödedik diyorsunuz ama kontrol ettım hiç bişey değişmemiş diye.Onlarda 5 iş günü süreceğini söylediler.

Şimdi 1 seçenek adamlar yabancı fırma oldugu ıcın belki bi şekilde parayı geri iade etmeleri uzun surebilir 2-3 gün belki bilemiyorum.
    2. seçenek karta para bif tek anlaşmalı yerlerden felan yüklendiğinden geri iade olayı oluyor mu yani firma parayı kartıma geri atabiliyor mu atamıyor mu ? atamıyorsa ne yapacağım.

Hocam bende şuan 7 gün oldu aliexden iade bekliyorum nasıl hallettiniz siz? İade geldiği halde gözükmüyormuş falan fistan öylemi oldu sizde de acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C Vitamine kullanıcısına yanıt
    merhaba.ben de aliexpress iade aldım 2 kere bu karta.kart hareketlerinden geriye dönüp bi kontrol et,orada satış iptali yazacak ve sorunsuz iade oluyor.ben de skype den 3 kez iade aldım ama 4 kez daha gelmedi bekliyorum 1 haftadır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertas71

merhaba.ben de aliexpress iade aldım 2 kere bu karta.kart hareketlerinden geriye dönüp bi kontrol et,orada satış iptali yazacak ve sorunsuz iade oluyor.ben de skype den 3 kez iade aldım ama 4 kez daha gelmedi bekliyorum 1 haftadır :)

ben diğer siparişimle karıştırmışım hocam. finished yazısından toplamda 5 gün sonra satış iptali adıyla aliex paramı iade etti.

• Merhaba arkadaslar kart hakkinda ufak bir kaç sorum olacakta.
    1=> Kartimi internetten siparişle aldim ininal.com sag üstteki mavi renkle yazılı olan kullanıcı girişine tikladim üye oldum kart bilgilerimi girdim bunu yapmamla kartim aktif oldumu

2=> Bu işlemi yaptim ardından pttmatikten para yuklemeye çalıştım 10tl parayi aldı fakat para ile kartı iade etti bankaniz bu işlemi desteklemekte gibi bi yazi geldi

3=>kart bana ilk geldi ilk yuklememde en az kaç yuklemem gerek yani böyle bi kisitlama varmi

Çok teşekkür şimdiden arkadaşlar...

• Arkadaşlar her yüklemede 2tl vermek zorunda değilsiniz , migrosta alınıyor bu para , onun yerine ptt öneririm min 5 tl max 40 tl yükleyebilirsiniz tek seferde ve hiç para çekilmez .

Ayrıca kartın büyük sorunlarından birisi 2000 tl limiti var yani mesela 100 tl lik bir ürün için para yükledim ve ürünü aldım , kartın kullanım limiti 1900 tl ye düşüyor.

Bu arada kartı ilk alırken migrostan da olsa , ptt den de olsa 5 tl kart için ücret alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vokalelen

Merhaba arkadaslar kart hakkinda ufak bir kaç sorum olacakta.
    1=> Kartimi internetten siparişle aldim ininal.com sag üstteki mavi renkle yazılı olan kullanıcı girişine tikladim üye oldum kart bilgilerimi girdim bunu yapmamla kartim aktif oldumu

2=> Bu işlemi yaptim ardından pttmatikten para yuklemeye çalıştım 10tl parayi aldı fakat para ile kartı iade etti bankaniz bu işlemi desteklemekte gibi bi yazi geldi

3=>kart bana ilk geldi ilk yuklememde en az kaç yuklemem gerek yani böyle bi kisitlama varmi

Çok teşekkür şimdiden arkadaşlar...

Ben daha ptt den hiç sorun yaşamadım , 5 ile 40 tl arasında para yükleyebiliniyor pttmatikten , sizin kartınız aktif olmamış olabilir?
  • Büyük ihtimalle öyle nasıl yapmam gerekiyor hiç biyerde tam bi açıklama bulamadim net bi bilginiz varmı

• Bizim evin ordaki Ptt ye gittim Ininal a para yüklüyor musunuz diye sordum adam yok dedi şok oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Bugün migrosa gittim sordum ininal kartı satıyor musunuz diye evet dediler özellikleri falan sordum idare eder ama ilk yüklemede 5 tl kesiyorlar yani kartı almak için 30 tl vermek gerekiyor.(min. yükleme tutarı 25 tl)

Ve bundan sonra ki her yükleme içinde 2 tl kesiyorlarmış.

Kullanım süresi falan varmış falan filan falan filan...

Çoluk çocuk için güzel bir şey bence....

Ama yaşınız tutuyorsa bankada hesap açmak daha karlı ben de alacaktım ama bunları duyunca vazgeçtim zaten banka hesabım var her işimi görüyor...

Aynen abi doğru söylüyor 14 yaşındayım babam kredi kart no vermiyor bende kartı aiıp psnden plus alıcam çok işime yarayacak yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: veliusta

quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: breakst

cep t paracard kullanıyorum fakat gg vb. sitelerde kart çalışmıyor bu kartı çıkarttırmayı düşünüyorum ptt de mi çıkartayım migros tamı ?

Hocam ben cumartesi günü migrosdan aldım. Karta 5 lira ücret ödeyip içine minimum 25 tl yükleniyor. Yani minimum 25+5= 30 a mal oluyor. Daha sonra 25 ve katlarını yükleyebiliyormuşuz. 25-50-75-100-150.
    Kartı satın aldıktan sonra resmi sitesine girip, kart işlemleri menüsünden kartınızı tanımlayına tıklayarak bilgileri giriyor ve kartımızı aktif ediyoruz.
    Karttan her ay işlem ücreti olarak 1 lira çekiliyormuş. Kartı satın alıp 25 tl yükler yüklemez de kartınızdan 1 tl çekiliyor ve kartınızda 24 tl kalıyor.
    Ben playstore'de kullandım 20 tl sini şuan 4 tl bakiyem kaldı. Eğer para yüklemek istersem 2 lira işlem ücreti ödeyerek ptt veya migroslardan 25 veya katlarını yükleyebilirim. Tek seferde 300 tl maksimum, minimum 25 tl yüklenebiliyor.
    Kartın limiti ise 300 tl değil 2000 tl.
    Paypaldan kazandığımız paraları aktarabilir miyiz diye resmi sitesinden mesaj gönderdim ama olumsuz cevap geldi. Paypaldaki parayı bu karta aktaramıyoruz.Bunun dışında internet sitelerinde g.g veya mastercard geçen tüm internet sitelerinde kullanabilirsiniz.

peki hocam, bu karttaki parayı paypal'a aktara biliyormuyuz? kesinti filan yapıyor mu?

dx.com ve aliexpress ile yapacağınız alışverişlerinizde kart ücreti ya da herhangi bir ücret olmadan sadece çok düşük bir komisyon ile webmoney üzerinden ödemenizi yapabilirsiniz. Detayları internet sitelerinden, googledan araştırabilirsiniz ayrıca skypelerinide veriyorum. Takıldığınızı sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

İninal kart aldım ama steamdan alışveriş yapmayı beceremedim.Ben hesabıma para eklicem.Nasıl yapıcam?

Steam'den, aliexpressten alışveriş yapıyorsanız bunlardan farklı olara webmoney ödeme sistemini deneyebilirsiniz. Kredi kartı ya da banka hesap bilgisi vermiyorsunuz. Sadece siteye girip hesap açıyorsunuz ve alışverişinizin tutarı ne kadar o kadar bakiye yükleyip ödemenizi webmoney ile yapıyorsunuz. Aylık ücret ya da herhangi bir ücret durumu yok.
    Detaylı bilgiyi skype adreslerinden alabilirsin
    skye : webmoneyalsat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanterzi1

quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Bugün migrosa gittim sordum ininal kartı satıyor musunuz diye evet dediler özellikleri falan sordum idare eder ama ilk yüklemede 5 tl kesiyorlar yani kartı almak için 30 tl vermek gerekiyor.(min. yükleme tutarı 25 tl)

Ve bundan sonra ki her yükleme içinde 2 tl kesiyorlarmış.

Kullanım süresi falan varmış falan filan falan filan...

Çoluk çocuk için güzel bir şey bence....

Ama yaşınız tutuyorsa bankada hesap açmak daha karlı ben de alacaktım ama bunları duyunca vazgeçtim zaten banka hesabım var her işimi görüyor...

Aynen abi doğru söylüyor 14 yaşındayım babam kredi kart no vermiyor bende kartı aiıp psnden plus alıcam çok işime yarayacak yani...

Bunun için webmoneyi tercih edebilrsin. Yaş sınırı yok ve internet sitelerinden hesap açıp alışveriş miktarın ne kadarsa para yüklüyorsun ve alışverişini yapıyorsun. Hiç bir şekilde kredi kartı ya da banka hesap bilgisi vermen gerekmiyor. Diğerlerine göre de daha cazip komisyonlara sahipler. Skypedanda kendileri ile iletişime geçebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Prime Evil Diablo

Kartı hediye olarak kazandım wolfteam resimli
    ama işte sadece PTT den yatırma olayı kötü olmuş atm ye taksak ne olur acaba ?

Pttnin atmlerinden yatırabiliyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Parlayan Yıldız

quote:

Orijinalden alıntı: The Prime Evil Diablo

Kartı hediye olarak kazandım wolfteam resimli
    ama işte sadece PTT den yatırma olayı kötü olmuş atm ye taksak ne olur acaba ?

Pttnin atmlerinden yatırabiliyosun

hocam onu yazdığım zaman atm yoktu artık kullanmıyorum ininal en iyisi paypal kart.
  • arkadaşlar yeni konu açmak istemedim ininal kart aldım..sitesinden kartı katif edicem...ad soyad kısmını girerken turkçe karaktermi gireyim(bazı arkadaslar ingilizce karakter gir aliexpress vs alışverişte sorun oluyor diyor)

mesela tolga öztürk diyemi tolga ozturk diyemi kayıt olmam lazım sitesine ...acil cevap..sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mctolga-

arkadaşlar yeni konu açmak istemedim ininal kart aldım..sitesinden kartı katif edicem...ad soyad kısmını girerken turkçe karaktermi gireyim(bazı arkadaslar ingilizce karakter gir aliexpress vs alışverişte sorun oluyor diyor)

mesela tolga öztürk diyemi tolga ozturk diyemi kayıt olmam lazım sitesine ...acil cevap..sağolun

tolga ozturk yaz garanti olsun
  • teşekkürler hocam senin dediğini yapalım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: breakst

cep t paracard kullanıyorum fakat gg vb. sitelerde kart çalışmıyor bu kartı çıkarttırmayı düşünüyorum ptt de mi çıkartayım migros tamı ?

Hocam ben cumartesi günü migrosdan aldım. Karta 5 lira ücret ödeyip içine minimum 25 tl yükleniyor. Yani minimum 25+5= 30 a mal oluyor. Daha sonra 25 ve katlarını yükleyebiliyormuşuz. 25-50-75-100-150.
    Kartı satın aldıktan sonra resmi sitesine girip, kart işlemleri menüsünden kartınızı tanımlayına tıklayarak bilgileri giriyor ve kartımızı aktif ediyoruz.
    Karttan her ay işlem ücreti olarak 1 lira çekiliyormuş. Kartı satın alıp 25 tl yükler yüklemez de kartınızdan 1 tl çekiliyor ve kartınızda 24 tl kalıyor.
    Ben playstore'de kullandım 20 tl sini şuan 4 tl bakiyem kaldı. Eğer para yüklemek istersem 2 lira işlem ücreti ödeyerek ptt veya migroslardan 25 veya katlarını yükleyebilirim. Tek seferde 300 tl maksimum, minimum 25 tl yüklenebiliyor.
    Kartın limiti ise 300 tl değil 2000 tl.
    Paypaldan kazandığımız paraları aktarabilir miyiz diye resmi sitesinden mesaj gönderdim ama olumsuz cevap geldi. Paypaldaki parayı bu karta aktaramıyoruz.Bunun dışında internet sitelerinde g.g veya mastercard geçen tüm internet sitelerinde kullanabilirsiniz.

ptt atm den yüklersen işlem ücreti almıyolar ve istediğin kadar yükleyebiliyosun 5 tl bile

• quote:

Orijinalden alıntı: gılman

ptt atm den yüklersen işlem ücreti almıyolar ve istediğin kadar yükleyebiliyosun 5 tl bile

Hocam mesajı 2013 yılının nisan ayında göndermiştim.
    Yani bir yılı aşkın süredir kullanıyorum. Hatta 2000 TL limitini bitirdim bir kartı imha ettim ikinciye geçtim onunda 1100 lira limiti falan kaldı.
    Haberim var pttmatiklerden para yüklemelerinde kesinti veya ücret alınmıyor. Cebimde 5 lira bile olsa yüklüyorum neredeyse nakit taşımıyorum yanımda. Normal market alışverişini bile ininal ile ödüyorum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.