Şimdi Ara

İninal Kart kullanan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
8
Favori
41.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: The Prime Evil Diablo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Bugün migrosa gittim sordum ininal kartı satıyor musunuz diye evet dediler özellikleri falan sordum idare eder ama ilk yüklemede 5 tl kesiyorlar yani kartı almak için 30 tl vermek gerekiyor.(min. yükleme tutarı 25 tl)

Ve bundan sonra ki her yükleme içinde 2 tl kesiyorlarmış.

Kullanım süresi falan varmış falan filan falan filan...

Çoluk çocuk için güzel bir şey bence....

Ama yaşınız tutuyorsa bankada hesap açmak daha karlı ben de alacaktım ama bunları duyunca vazgeçtim zaten banka hesabım var her işimi görüyor...

Hocam kullanım süresi derken, misal 50 tl yatırdık 2 lira ücret verip. Şu tarihe kadar harcayın yoksa paraya el sallayın mı diyorlar.

Hayır paranın kullanım süresi yok kartın var da bende kart 2016 ya kadar ama karta para yüklemem lazım ve yüklemedim hala aktif değil Cep-T Neo çıkartmaya çalışıyorum 2 gündür sistemde sorun var diyorlar.

Parada s.k olmasında sorun olmaz hocam o halde. Normal kredi kartlarınında zaten s.k sı var

Yani son kullanım derken sadece kartın para durabiliyor içinde işte.

• bende almayı düşünüyorum.
  • cep t paracard kullanıyorum fakat gg vb. sitelerde kart çalışmıyor bu kartı çıkarttırmayı düşünüyorum ptt de mi çıkartayım migros tamı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakst

cep t paracard kullanıyorum fakat gg vb. sitelerde kart çalışmıyor bu kartı çıkarttırmayı düşünüyorum ptt de mi çıkartayım migros tamı ?

Hocam ben cumartesi günü migrosdan aldım. Karta 5 lira ücret ödeyip içine minimum 25 tl yükleniyor. Yani minimum 25+5= 30 a mal oluyor. Daha sonra 25 ve katlarını yükleyebiliyormuşuz. 25-50-75-100-150.
    Kartı satın aldıktan sonra resmi sitesine girip, kart işlemleri menüsünden kartınızı tanımlayına tıklayarak bilgileri giriyor ve kartımızı aktif ediyoruz.
    Karttan her ay işlem ücreti olarak 1 lira çekiliyormuş. Kartı satın alıp 25 tl yükler yüklemez de kartınızdan 1 tl çekiliyor ve kartınızda 24 tl kalıyor.
    Ben playstore'de kullandım 20 tl sini şuan 4 tl bakiyem kaldı. Eğer para yüklemek istersem 2 lira işlem ücreti ödeyerek ptt veya migroslardan 25 veya katlarını yükleyebilirim. Tek seferde 300 tl maksimum, minimum 25 tl yüklenebiliyor.
    Kartın limiti ise 300 tl değil 2000 tl.
    Paypaldan kazandığımız paraları aktarabilir miyiz diye resmi sitesinden mesaj gönderdim ama olumsuz cevap geldi. Paypaldaki parayı bu karta aktaramıyoruz.Bunun dışında internet sitelerinde g.g veya mastercard geçen tüm internet sitelerinde kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 15 Nisan 2013; 17:30:24 >

• quote:

quote:

cep t paracard kullanıyorum fakat gg vb. sitelerde kart çalışmıyor bu kartı çıkarttırmayı düşünüyorum ptt de mi çıkartayım migros tamı ?

Hocam ben cumartesi günü migrosdan aldım. Karta 5 lira ücret ödeyip içine minimum 25 tl yükleniyor. Yani minimum 25+5= 30 a mal oluyor. Daha sonra 25 ve katlarını yükleyebiliyormuşuz. 25-50-75-100-150.
    Kartı satın aldıktan sonra resmi sitesine girip, kart işlemleri menüsünden kartınızı tanımlayına tıklayarak bilgileri giriyor ve kartımızı aktif ediyoruz.
    Karttan her ay işlem ücreti olarak 1 lira çekiliyormuş. Kartı satın alıp 25 tl yükler yüklemez de kartınızdan 1 tl çekiliyor ve kartınızda 24 tl kalıyor.
    Ben playstore'de kullandım 20 tl sini şuan 4 tl bakiyem kaldı. Eğer para yüklemek istersem 2 lira işlem ücreti ödeyerek ptt veya migroslardan 25 veya katlarını yükleyebilirim. Tek seferde 300 tl maksimum, minimum 25 tl yüklenebiliyor.
    Paypaldan kazandığımız paraları aktarabilir miyiz diye resmi sitesinden mesaj gönderdim ama olumsuz cevap geldi. Paypaldaki parayı bu karta aktaramıyoruz.Bunun dışında internet sitelerinde g.g veya mastercard geçen tüm internet sitelerinde kullanabilirsiniz.

hocam bilgi için saolun

• Ya hocam pttlerde yokmus bilgileri bile yok biri baska diyor biri baska madem daha pttde yok demeyin illa migrosa gitcem(size kizmiyorum beyler ininal`a kiziyprum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evdeki Sinek -- 16 Nisan 2013; 16:07:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paybyme gibi bir kart varken her ay fazladan para alan bir kart kullanmak ne kadar saçma. kusura bakmasın kimse, herkes tavuk gibi yolmak peşinde.
  • para kesmesi çok saçma abi bi de en az yükleme zorunluluğu falan aynen paybyme varken niye alıyım ki bunu o.O
  • peki dx.com veya paypal'dan alışveriş yaparken kullanabilir miyiz bu kartı ? yada kullanan var mı ?
  • quote:

quote:

peki hocam, bu karttaki parayı paypal'a aktara biliyormuyuz? kesinti filan yapıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: veliusta

quote:

quote:

peki hocam, bu karttaki parayı paypal'a aktara biliyormuyuz? kesinti filan yapıyor mu?

Malesef hocam ne karttaki parayı paypala, ne de paypaldaki bakiyemizi karta aktaramıyoruz

• bu kart kredı karttan daha zahmetlıymıs bır an haveslenmıstım kartı almayı pff
  • Kartı aldım. ben bu kart ile bim'den alışveriş yapabilirmiyim? Şifre Tuşluyacakmıyım?

Az önce bim'den ve ebay'dan alışveriş yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veliusta -- 2 Mayıs 2013; 19:21:58 >
  • Başlığı çok yanlış okudum neyse
  • arkadaşlar kredi kartım olmadığı için bir xbox kullanıcısı olarak bu konuda bilginize ihtiyacım var.Ben kredi kartım olmadığı için paypal kullanamıyorum.Okuduğuma göre bu ininal kartı paypala tanımlıyabiliyoruz.Benm paypal hesabım var banka hesabım tanımlı ama tabi kredi kartı yok.Bu sebepten para aktarma gibi bir şey yok.Ben bu innial kartı paypala tanımlayınca Paypal aktif olacakmış.Buraya kadar tamam.Diğelim kartı aldım, paypala tanımladım.Peki ben buradan sonra Paypala nasıl para aktaracağım yada paypal ile nasıl alışveriş yapacağım?(özellikle xboxta) şimdiden teşekkürler
  • Keşke bunu bir hafta önce öğrenseydim. Kredi kartı bilgilerimi vermek istemediğim için sanal alışverişlerde kapıda ödeme seçeneğini tercih ediyorum. Tabi bu da kargo ücreti+masraf demek. Bu kart tam benim istediğim gibi. yükle kontörünü,yap alışverişini. Hepsiburadadan,ereyondan bu kartla alışveriş yapan oldu mu hiç? Eğer sorun çıkmadıysa bu karttan alıp kullanmaya başlayacağım.
  • hiçbi kart bimden yükleme yapılmıyo sanırım öyle biliyorum en azından ben :)
  • Başvuru yaptım karta da hala gelmedi e-mail
  • Bana da gelmedi mail falan. Migrosa ugrayacagim bugun firsat bulursam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bytekno

yapılır ama 300tl işi bozmuş kartın limiti 300tl

Yanlış biliyorsunuz hocam kartın içine 2.000 TL ye kadar yükleme yapabiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.