Şimdi Ara

İninal kart (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
20
Favori
79.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carnage694

İninal kart alan bir arkadaşım var gamekeystore , cdkeyshere gibi sitelerden alışveriş yapamıyor.Buna gittigidiyor da dahil. İninal kartı olanlardan yapabilen var mı veya bir bilgisi olan ?

Kartı satın aldıktan sonra,www.ininal.com resmi sitesine girip kart işlemleri bölümünden "kartınızı tanımlayın" yazan sekmeden kartını tanımlamadı mı ?

Hocam merhaba ben de almayı düşünüyorum ama kart paypala ekleniyor mu ? Ebayden alışveriş yapabiliyormuyuz ?

Hocam ben kartı paypala ekledim. Ama paypaldaki parayı o karta aktaramıyormuşuz. Kart sadece paypal hesabını onaylatmaya yarıyor.

Tamam hocam peki ebayden alışveriş yapabiliyormuyuz ? Hiç denediniz mi yada kart sahibi olup alışveriş yapan var mı ?

Hocam e-bay i kullanmıyorum. fakat g.g dan paypal ile alışveriş yapmak istediğimde bankanız provizyon vermiyor demişti. paypala bu kartı ekleyince yapabildim.
    playstation store de kullandım kartı

• Bu kart paypala onaylatılmaz kredi kartı lazım boşuna hayal kurmayın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İninal kart alan bir arkadaşım var gamekeystore , cdkeyshere gibi sitelerden alışveriş yapamıyor.Buna gittigidiyor da dahil. İninal kartı olanlardan yapabilen var mı veya bir bilgisi olan ?

Kartı satın aldıktan sonra,www.ininal.com resmi sitesine girip kart işlemleri bölümünden "kartınızı tanımlayın" yazan sekmeden kartını tanımlamadı mı ?

Hocam merhaba ben de almayı düşünüyorum ama kart paypala ekleniyor mu ? Ebayden alışveriş yapabiliyormuyuz ?

Hocam ben kartı paypala ekledim. Ama paypaldaki parayı o karta aktaramıyormuşuz. Kart sadece paypal hesabını onaylatmaya yarıyor.

Tamam hocam peki ebayden alışveriş yapabiliyormuyuz ? Hiç denediniz mi yada kart sahibi olup alışveriş yapan var mı ?

Hocam e-bay i kullanmıyorum. fakat g.g dan paypal ile alışveriş yapmak istediğimde bankanız provizyon vermiyor demişti. paypala bu kartı ekleyince yapabildim.
    playstation store de kullandım kartı

Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kartla tinydeal, dx vb sitelerden alışveriş yapabilecek miyim?

Şimdi incelemeye zamanım yok. Yapılıyorsa yarın gidip kartı alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

Bu kart paypala onaylatılmaz kredi kartı lazım boşuna hayal kurmayın

Hocam bazı şeyleri denemeden bilmeden emin olmadığınız konularda insanları yanlış yönlendirmeyin. Ben onaylattım ekledim diyorum. Kartı paypala ekliyorsunuz. Daha sonra ininal.com a girip kart hareketlerinize giriyorsunuz. Kart hareketlerinde ise PPCode'nin yanındaki 4 rakamlı kodu alıp (aşağıdaki resimde görüldüğü gibi) paypalda hesabınızı onaylatıyorsunuz. Onaylatınca kartınızdan 3 lira kesiliyor. Paypal hesabınıza 3 lira ekleniyor. İki resimede bakabilirsiniz kırmızı ile işaretledim 3TL paypal hesabıma geldi.

İninal kart

İninal kart

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

Bu kart paypala onaylatılmaz kredi kartı lazım boşuna hayal kurmayın

Hocam bazı şeyleri denemeden bilmeden emin olmadığınız konularda insanları yanlış yönlendirmeyin. Ben onaylattım ekledim diyorum. Kartı paypala ekliyorsunuz. Daha sonra ininal.com a girip kart hareketlerinize giriyorsunuz. Kart hareketlerinde ise PPCode'nin yanındaki 4 rakamlı kodu alıp (aşağıdaki resimde görüldüğü gibi) paypalda hesabınızı onaylatıyorsunuz. Onaylatınca kartınızdan 3 lira kesiliyor. Paypal hesabınıza 3 lira ekleniyor. İki resimede bakabilirsiniz kırmızı ile işaretledim 3TL paypal hesabıma geldi.

İninal kart

İninal kart

Düzeltiyorum o zaman.Ben kredi kartı hariç onay vermiyor diye biliyordum.

• quote:

dx warya yurt dışı cin de olup ürenleri satıyor kargo ile falan geliyor ordan alışveriş yapabiliyonmu
  • DX'ten alışveriş yaptım ben ininal kart ile :)
  • Arkadaslar ben Migros'tan dün aldım ancak isim misim hic birsey istemediler sadece kartı alıp çıktım simdi alışveriş yaparken isim isteyen sitelerde ne yapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: mypsnpr

Arkadaslar ben Migros'tan dün aldım ancak isim misim hic birsey istemediler sadece kartı alıp çıktım simdi alışveriş yaparken isim isteyen sitelerde ne yapmalıyım

Kartın üstünde zaten isim yazmıyor.Yani senden isim alsalarda bir şey değişmeyecekti.Ne yazıkki isim isteyen sitelerden alışveriş olmuyor benim denediğim kadarıyla(Hepsiburada.com) gibi.Deneyip yapabilen varsa yardımlarını esirgemesin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibod123

quote:

Arkadaslar ben Migros'tan dün aldım ancak isim misim hic birsey istemediler sadece kartı alıp çıktım simdi alışveriş yaparken isim isteyen sitelerde ne yapmalıyım

Kartın üstünde zaten isim yazmıyor.Yani senden isim alsalarda bir şey değişmeyecekti.Ne yazıkki isim isteyen sitelerden alışveriş olmuyor benim denediğim kadarıyla(Hepsiburada.com) gibi.Deneyip yapabilen varsa yardımlarını esirgemesin lütfen

İsim konusunda email attım. İsim isteyen sitelerde kendi isminizi kullanabilirsiniz seklinde bir cevapla dondüler.

• Kesin almam gereken bir kart appstore de çalışıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ithilien Rangers

Kesin almam gereken bir kart appstore de çalışıyor mu?

Evet çalışıyor

• Ya ben artik kart haeketlerine girremiyotum hata veriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

İsim konusunda email attım. İsim isteyen sitelerde kendi isminizi kullanabilirsiniz seklinde bir cevapla dondüler.

Hepsiburada.com da kendi ismimle denedim olmadı.Sebebi başka birşey mi ki

• Kart'ı nereden satın alabilirim ankara'da alan varmı ?
  • arkadaşım izmirden almış burada kullanıyor antalya da olup alan var mı? Ben yeşilbahçe migrosa baktım orada yoktu alan varsa bana aldığı yeri söylerse memnun olurum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ithilien Rangers

Kesin almam gereken bir kart appstore de çalışıyor mu?

Evet çalışıyor

Kartın fiyatı ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParadoxL

Kart'ı nereden satın alabilirim ankara'da alan varmı ?

Bende alıcam Ankara'dan ama nerden alsam Bilmiyorum,yanıt bekliyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hepsiburada.com da kendi ismimle denedim olmadı.Sebebi başka birşey mi ki

ininal kart ile pos cihazlarından yapılan işlemlerden sonra kart ismi olarak İNİNAL KART çıkıyor. isim isteyen sitelerde isim kısmına İNİNAL KART yazılarak denenebilir. muhtemelen olacağı kanısındayım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.