Şimdi Ara

İninal kart (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
358
Cevap
20
Favori
80.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar incelemesini ve yorumlarını buldum inceleyin bi işinize yarar belki
    http://www.yorumlaniyor.com/ininal-kart-nedir-nerelerde-ve-nasil-kullanilir/

Yurt dısından ürün alırken baya bindiriyolar haberiniz olsun.. uln habire fazla kesinti oluyordu dedim acaba banka mesai saatleri dısında alıyorum ondan sanırım neyse sepetime attım ürünü Bugun deniyim dedim saat öğlen 2 gibi mesai saatleri içinde ürün aldım 48 dolardı(112 tl) ürün geçtim karttan hemen siteye zıpladım 2.34,40 guncel dolar kuru(google a 1 dolar yazınca çıkan miktar ayrıca banka sitelerinden de baktım) .. Bunlar 2,45 (118,6tl) küsür üzerinden kesmiş 6,4 tl fark var haysiyetsiz bunlar..

aradım laf kalabalıklığı bankaların kurlarından dolayı (sanırsın forex bütün bankalarla çalışıyolar z.k) %5 e kadar (zaten iyilik olsun diye %1 kescek haliniz yok %5 e kadar diyosan %5 kesiyon zaten uyanık çakal,daha hiç %1 görmedik) komisyon alıyoruz dediler

saydırdım adama, içinde kalan param bitsin atıcam kartı çöpe.. Ulen bukadar komisyon verdikten sonra paşa paşa işbank kredi kartı alırım aidatımı öderim yılda 40 tl...biz 18 yaşını geçtik çok şükür bu hıyartolara muhtaç değiliz..aidat ödemeyelim harcadıgımız bilelim diye bu kartı aldık ayda 1 tl kesiyon zaten 1tl*12 ay=yılda 12 tl bu ...bide resmi gümrük sınır olan 5 ürün alsan(ki en az 20 ürün alan adamım yılda) yılda 5 tl komisyondan 25 tl +12 tl yıllıkj aidat)37 tl ediyor

zaten 40 tl (öğrenci belgesi veya otomatik fatura ödemesinde aidatta yok) verdinmi babalar gibi kredi kartı alırım yükleme limiti olmayan para yuklemekle ugrasmam hiç olmazsa , bunların bi tarafı kalkmış çok sinirlendim ya..kullanmayın arkadaş gidin enpara falan alın , kimbilir ne mazlumların canını yakıyolar haberi yok kesilen komisyondan zavallıların

özet :

İninal kart

• Arkadaşlar konuyu çookk az bir hort ile canlandırıyorum. Arkadaşlar bende bu kartı almak istiyorum.

1-PTT 'den alınca yine en az 30 TL mi yüklemek gerekiyor? İçine önce deneme amaçlı 10 lira falan atamıyormuyuz?
    2-Kartı kullanıma tam olarak nasıl açıcam biraz anlatabilirmisiniz
    3-Kartı açtıktan sonra Şok, Migros , D&R veya herhangi bir restaurant gibi yerlerde ininal kartı verip ödeme yapabilirmiyim? Karşımdaki kişi ne bu gibi tavır sergileme ihtimali varmı
    4-Kartı Yemek Sepeti ve gitti gidiyor 'da kullanmak mümkünmü bazı arkadaşlar isimde sorun yaşamışlar

Heaaa birde işin içine TC Kimliği sokmuşlar . Sakata gelmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loser. -- 24 Şubat 2015; 22:27:42 >

Orijinalden alıntı: Loser.

Arkadaşlar konuyu çookk az bir hort ile canlandırıyorum. Arkadaşlar bende bu kartı almak istiyorum.

1-PTT 'den alınca yine en az 30 TL mi yüklemek gerekiyor? İçine önce deneme amaçlı 10 lira falan atamıyormuyuz?
    3-Kartı açtıktan sonra Şok, Migros , D&R veya herhangi bir restaurant gibi yerlerde ininal kartı verip ödeme yapabilirmiyim? Karşımdaki kişi ne bu gibi tavır sergileme ihtimali varmı
    4-Kartı Yemek Sepeti ve gitti gidiyor 'da kullanmak mümkünmü bazı arkadaşlar isimde sorun yaşamışlar

şok migrosta peşin öde ne fark ederki kartı tuhaf karşılarsada ön ödemeli kart görmedin mi cahil dersin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

Hocam nerden aldin ben pttye gittim yok dediler 2 subesine gittim bide

Şubede satılmaz, merkez ptt e gitmelisin. Olmadı D&R dan 5 liraya bulabilirsin

Vikings
    Where are you God?
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Athelstan

quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

Hocam nerden aldin ben pttye gittim yok dediler 2 subesine gittim bide

Şubede satılmaz, merkez ptt e gitmelisin. Olmadı D&R dan 5 liraya bulabilirsin

Merkezine gitmiştim zaten bi liste vardı o listedekilerine gittim yoktu bende gittim migrostan aldım

Orijinalden alıntı: Loser.

Arkadaşlar konuyu çookk az bir hort ile canlandırıyorum. Arkadaşlar bende bu kartı almak istiyorum.

Heaaa birde işin içine TC Kimliği sokmuşlar . Sakata gelmeyelim.

Öncelikle ptt'nin kendinden haberi yok. Yolda orada burada birinin yardımıyla işe girmiş torpilli alayı.

Ben migrostan aldım, oradan yükletiyorum. Zaten kasada bulunuyor görebileceğin yerde bulunuyor. -yoksada getirirler- Herkese öğretmişler heralde garip karşılamıyor kimse.

3. sorunun cevabını bilmiyorum, merak ediyorum kesin emin olmak açısından. Ama muhtemelen oluyordur, çünkü aynı hesaba gidiyor.

4. sorun isimde soru yaşama diye birşey yok. Hürafe onlar kendi ismini yazıyorsun.

Sakata gelmezsin çünkü mastercard ve Türkiye'de bulunan ing bank anlaşması var.

• Loser. kullanıcısına yanıt
    ben şimdiye kadar aliexpress (çin) hepsiburada bizdeuygun markafoni limango vs. birçok yerden alışveriş yaptım kontör yükledim. kaç kere marketten bişeyler almışlığım oldu. hiçbir sıkıntı yaşamadım. şimdi ing atm den kartsız da yüklenebiliyor. yakında para çekme de aktifleşecekmiş. 3d secureyi de kabul ediyor. Kur çevirirken dolar, euro vs biraz yüksekten alıyo da 112 yerine 118 ödemek çok bişey değil yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mypsnpr kullanıcısına yanıt
    İsim kısmına ininal kart yazdığımda işe yaradı sorun yaşayanların denemesini öneririm

Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu

bu kartta borçlanma gibi durum olamaz değil mi? biri kart numaramı ele geçirse bakiyem 0 lirayken birşey alamaz, satamaz bana değil mi?

Ön ödemeli kart.. Sonuç olarak önce yatırıp sonra harcıyorsun, kartta ismin yazmıyor.

Yeterli sanırım bu bilgiler..
  • Hocam bildiğim kadarıyla ininalin her kartıyla olmuyor mesela benim yeğen wolfteam oynuyordu ininal wolfteam kartı vardı özel sadece wolfa nakit atıyordu sanırsam aldığı kartta önemli diye düşünüyorum.
    2-İnternet üzerinden sitesine giriyorsun ve giriş yapıp onaylatıyorsun.
    3-Evet kullanabilirsin sonuçta mastercard. Mastercard geçerli olan heryerde kullanabilirsin sıkıntı olmaz.
    4-İsmini yazman yeterli o kısma. Kolaylıkla yaparsın.
    5-Sıkıntı olmaz tc kimlik no nu vermen o yüzden korkma. Güvenilir yani. Sonuçta mastercard.

İlk seferde para ödemek gerekiyor mu?

• Yeni alacaklar almasın bence. Aylık ücreti 2 lira olmuş eskiden ay sonunda keserler diye bende parayı ay sonu gelmeden harcardım , artık para yükler yüklemek kesiyor. Yurtdışı​alışveriş içinde komisyon alıyormuş. Boşverin almayın.

Orijinalden alıntı: yusufc2012

Ptt den ininal alsam, sadece beş liraya mı denk geliyor?

İlk seferde para ödemek gerekiyor mu?

Evet, ptt şubelerinden 5 tl kart ücreti ve 10 tl yükleyerek alabiliyorsun.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.