Şimdi Ara

İninal kart (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
20
Favori
80.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LittleMonster

Bu kartla normal alışveriş yerlerinden alışveriş yapabiliyor mu ?

mastercard olan her yerden yapabiliyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carnage694

İninal kart alan bir arkadaşım var gamekeystore , cdkeyshere gibi sitelerden alışveriş yapamıyor.Buna gittigidiyor da dahil. İninal kartı olanlardan yapabilen var mı veya bir bilgisi olan ?

Kartı satın aldıktan sonra,www.ininal.com resmi sitesine girip kart işlemleri bölümünden "kartınızı tanımlayın" yazan sekmeden kartını tanımlamadı mı ?

Hocam merhaba ben de almayı düşünüyorum ama kart paypala ekleniyor mu ? Ebayden alışveriş yapabiliyormuyuz ?

Hocam ben kartı paypala ekledim. Ama paypaldaki parayı o karta aktaramıyormuşuz. Kart sadece paypal hesabını onaylatmaya yarıyor.

Tamam hocam peki ebayden alışveriş yapabiliyormuyuz ? Hiç denediniz mi yada kart sahibi olup alışveriş yapan var mı ?

Hocam e-bay i kullanmıyorum. fakat g.g dan paypal ile alışveriş yapmak istediğimde bankanız provizyon vermiyor demişti. paypala bu kartı ekleyince yapabildim.
    playstation store de kullandım kartı

Hortt

Store'da kullanabiliyor musunuz ? Kartta ad soyad yazmıyor,orayı nasıl dolduruyorsunuz ? Ayrıntılı biçimde anlatabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

Store'da kullanabiliyor musunuz ? Kartta ad soyad yazmıyor,orayı nasıl dolduruyorsunuz ? Ayrıntılı biçimde anlatabilir misiniz ?

Evet hocam Store da kullandım. Kartı satın alırken bir isim verip satın alıyoruz ya, işte o ismi veriyoruz isim isteyen sitelerden alışveriş yaparken.
    Yani kartı siz aldıysanız kendi adınızı soyadınızı yazacaksınız.

ρѕη: αcмzѕlи
  • Arkadaşlar buraya bir göz atayım dedim de herkes bir şey soruyor! Ben bu kartı yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum. Şimdi genel olarak açıklayayım:
    1-)Sıradan kredi kartı gibidir.Heryerde kullanılır( pos cihazları, internet, kısacası tüm dükkanlar!)
    2-)Paypal de kullanılır.
    3-) Çok yeni bir kart olduğu için çoğu sitede daha tam aktif değil.Bir çoğu dediğiniz gibi isim istiyor ve olmuyor.
    4-) Bu kart bildiğiniz akbil gibi bir şey. Önce alıyorsunuz. İçindeki parayı kullanıyorsunuz. Bitince tekrar yükleyebiliyorsunuz. Bir nevi kontörlü hat gibi! Ama bu kartın hemen altında son kullanım tarihi var. O tarihe kadar istediğiniz gibi kullanın.
    5-) Kart ne kullanıyor hepsiniwww.ininal.com dan görebilirsiniz!
    6-)Kartın toplam limiti 3000 tl dir. Bir kartta en fazla 3000 tl bulunabilir.
    7-)Karta en az 25 tl yükleyebilirsiniz. Bir yüklemede karta en fazla 300 tl yükleyebilirsiniz. 300 tlden sonrasına bir daha yüklemeniz gerekiyor!
    8-)Ve son olarak yüklemelerinizi 25 ve katları olarak yükleyebiliyorsunuz.

Arkadaşlar sorusu olanlar bana yazabilir. Ama ben de hala isim işini çözemedim:( Çözersem paylaşacağım!!!

Arkadaşlar bir de şu var---> Karta her yükleme yapışınızda migros komisyon ücreti adı altında 2 tl yükleme ücreti alıyor!! Diğerlerini denemedim!
    Ayrıca eklemeyi unutmuşum bu kart aylık 1 tl kesiyor işlem ücreti olarak. Kartın aylık ücreti 1 tl. Bunu ödemezseniz kart kullanılmıyor. Zaten karta para yüklerseniz otomatik kesecektir:D !!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emz -- 5 Haziran 2013; 12:19:32 >

• Hocam sen nasıl yaptın bir açıklar mısın? Ben hala deniyorum olmadı! Bizimle de paylaşırsan sevinirim. İsim kısmına ne yazdığını söyler misin? Ben her türlü ismi yazdım olmadı! Açıklarsan bizde faydalanalım:D

• karta para yüklemem kredikartı ile mi oluyor?
    evet ise, ekstrede ne yazıyor. bilen ve kullanan ve cevap veren yok mu?

Orijinalden alıntı: emz

Hocam sen nasıl yaptın bir açıklar mısın? Ben hala deniyorum olmadı! Bizimle de paylaşırsan sevinirim. İsim kısmına ne yazdığını söyler misin? Ben her türlü ismi yazdım olmadı! Açıklarsan bizde faydalanalım:D

Ilgili pm gönderdim. Katımda para olsaydı ss ile gösterirdim ama para yok

• quote:

Orijinalden alıntı: tarikosman7

karta para yüklemem kredikartı ile mi oluyor?

Hayır,hiçbir banka hesabı gerektirmiyor.Migros ve PTT'lerden para yükleyebiliyorsunuz.

• quote:

quote:

Hayır,hiçbir banka hesabı gerektirmiyor.Migros ve PTT'lerden para yükleyebiliyorsunuz.

kredi kartım ile para yüklemek istiyorum mümkün mü?
    mümkün ise ekstrede ne gözüküyor?
    adios için önemli de.

quote:

quote:

kredi kartım ile para yüklemek istiyorum mümkün mü?
    mümkün ise ekstrede ne gözüküyor?
    adios için önemli de.

Yükleyemezsin.Sadece nakit olarak yükleyebiliyorsun.

• ben israrla turkish bank on odemeli kartin daha kullanisli ve daha ucuz oldugunu savunuyorum
  • Arkadaşlar bende genelde steamdan alışveriş yapmak için kart arıyorum da bu kart güzel görünüyor kesintileri fazla ama alacağım şeyler kadar bakiye yükleyip harcarsam pekte sorun olmaz gibi. Başka kartta biliyorsanız paylaşın almalımıyım bundan? Steam da sorunsuzmuş araştırdığım kadarıyla.

Edit: Kartı aldım steamda sorunsuz kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 24 Haziran 2013; 18:30:43 >
    Hepsi burada'dan alışveriş yaparken isim kısmına "İNİNAL KART" yazdım, sipariş onaylandı.
    Helal daire keyfe kafidir. Harama girmeye lüzum yoktur...
    Bugünü değiştirmeye cesareti olmayanların yarınları dün gibi olacaktır..
  • Beyler psnden alışveriş yapabiliyoruz di mi? Cüzdana para ekleme vs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Buda böyle bir anımdır işte
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.