Şimdi Ara

İninal kart (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
20
Favori
80.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Arkadaşlar ininal kart SERVİS VE KULLABIM ÜCREYİ- İŞLEM ÜCRETİ- TL adı altında 1 TL kesmiş nedir bu sizce ayin 27 sinde kesilmiş her ayin 27 sinde olacak mi bu kesinti.eğer ki olacaksa limit birakmasak o tarihe kadar kesebilir mi daha sonraki ay borç olarak?

Yardimlariniz için şimdiden tesekkurler

kart içerisinde para olduğu sürece aylık 1 lira işlem ücreti kesiyorlar.

• Kartı Paypala eklerken bu hatayı alıyorum, bi kaç kez daha kullandım bu sefer böyle bi hata verdi :

"Kartınızı çıkaran banka bu işlemi onaylamadı. Sorularınız varsa lütfen kartı çıkaran bankanın müşteri hizmetleriyle iletişime geçin. Dilerseniz farklı bir kart girerek devam edebilirsiniz."

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

hangi kargo firmasından gönderecekler bilgi var mı acaba?

bilgim yok.

Ben bir şey sormak istiyorum. Her ay 1 TL kesiliyor bakiye varsa içinde. Peki mesela 2 ay bakiye yüklemedik 3. ay yükledik içinden 3TL mi kesiiyor yoksa 1 tL mi?

o soruyu bende sormuştum.1 lira kesiliyormuş.

hayır 1 tl kesilmiyor. yani ben innial ın yalancısıyım yani onlar böyle söylüyor. yorum yaptım ama bir daha yapayım. diyelim ki 4-5 ay bakiye yok ve6.ay bakiye yükledn işte 5 tl düşmüyor bakiyeden çünkü bana dediler ki geçmişe dönük işlem yapmıyoruz. soruyu da aynen böyle falan sordum.

paypal a da sordum onlar sadece 1 tl alıyoruz ama aktif etmezseniz almayız dediler. yani şu an için paypal nakit kart 1 tl alıyor sanırım geçmişe dönük.

ben paypal nakit kart almıştım ama sanırım vazgeçip innial kart alacam oda 30 tl bayılıyon :D[:'(

• hacılar bu kartı battle.net te kullanabiliyomuyuz wow için pre purchase yapacağım.
  • arkadaşlar , bir internet sitesinden dolar kurundan ders satın alacağım , kredi kartım olmadığı için bu kartla alışveriş yapmak istiyorum , bu kartı alıp PayPal hesabına tanımlatıp dolar üzerinden alışveriş yapabilir miyim ? bilgilendirirseniz sevinirim
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nescafe20

arkadaşlar , bir internet sitesinden dolar kurundan ders satın alacağım , kredi kartım olmadığı için bu kartla alışveriş yapmak istiyorum , bu kartı alıp PayPal hesabına tanımlatıp dolar üzerinden alışveriş yapabilir miyim ? bilgilendirirseniz sevinirim

paypal ile alışveriş yapılırken kurlar direkt olarak çevrilir paypala tanımlatmadan da kredi kartı yerinden alabilirsiniz. Bence daha mantıklı olur çünkü paypala eklerken paypal sizden 3tl çekip paypal hesabına yatırıyor onu yurtdışı alışverişlerinde paypal hesabındaki parayı kullanamıyoruz o kötü :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nescafe20

arkadaşlar kartı bugün alıp aktive ettim , 3 lira kesti daha sonda paypal hesabıma yükledi , kart bakiyeme baktığımda 3tl eksik görünüyor , bana iade edilecek demi ?
     İninal kart

sorum güncel arkadaşlar

• nescafe20 N kullanıcısına yanıt
    hayır, o para artık paypal bakiyende. paypal geçen türk sitelerinde kullanabilirsin.
    bir de büyük ihtimal paypal kart onayı için 1 dolar falan çektirmen gerekecek, işlem açıklamasında da onay kodu yazar, o kodu paypal hesabına girmeni isteyecek.
    sonra bir iki güne o 1 doları karta iade ediyor (en azından kredi kartı ve enparada iade geldi, ininal'i bilmiyorum)

Orijinalden alıntı: Man Down

hayır, o para artık paypal bakiyende. paypal geçen türk sitelerinde kullanabilirsin.
    bir de büyük ihtimal paypal kart onayı için 1 dolar falan çektirmen gerekecek, işlem açıklamasında da onay kodu yazar, o kodu paypal hesabına girmeni isteyecek.
    sonra bir iki güne o 1 doları karta iade ediyor (en azından kredi kartı ve enparada iade geldi, ininal'i bilmiyorum)

peki o paypal daki parayı tekrar karta yollayabilir miyim ? paypalda sevdiklerinize para gönderin diye bi seçenek var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: Carnage694

İninal kart alan bir arkadaşım var gamekeystore , cdkeyshere gibi sitelerden alışveriş yapamıyor.Buna gittigidiyor da dahil. İninal kartı olanlardan yapabilen var mı veya bir bilgisi olan ?

Kartı satın aldıktan sonra,www.ininal.com resmi sitesine girip kart işlemleri bölümünden "kartınızı tanımlayın" yazan sekmeden kartını tanımlamadı mı ?

merhaba . bende kart aldım sana bir şey soracağım . kartı aldıktan sonra onaylatıyoruz ya hani . onaylattıktan sonra telefonuna mesaj geldi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ByRuthLess

quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: Carnage694

İninal kart alan bir arkadaşım var gamekeystore , cdkeyshere gibi sitelerden alışveriş yapamıyor.Buna gittigidiyor da dahil. İninal kartı olanlardan yapabilen var mı veya bir bilgisi olan ?

Kartı satın aldıktan sonra,www.ininal.com resmi sitesine girip kart işlemleri bölümünden "kartınızı tanımlayın" yazan sekmeden kartını tanımlamadı mı ?

merhaba . bende kart aldım sana bir şey soracağım . kartı aldıktan sonra onaylatıyoruz ya hani . onaylattıktan sonra telefonuna mesaj geldi mi ?

selam hocam. mesaj geldiğini hatırlamıyorum

ρѕη: αcмzѕlи

• quote:

Orijinalden alıntı: mypsnpr

quote:

Orijinalden alıntı: 06alp06

quote:

Orijinalden alıntı: mypsnpr

Arkadaslar ben Migros'tan dün aldım ancak isim misim hic birsey istemediler sadece kartı alıp çıktım simdi alışveriş yaparken isim isteyen sitelerde ne yapmalıyım

ininal kart ile pos cihazlarından yapılan işlemlerden sonra kart ismi olarak İNİNAL KART çıkıyor. isim isteyen sitelerde isim kısmına İNİNAL KART yazılarak denenebilir. muhtemelen olacağı kanısındayım.

ING bank bankamatiğine taktığımda da ininal kart yazdı. Denemeye değer herhangi birisi denerse buraya yazsın arkadaşlar .

Beyler ING Atm lerinden yüklenmiyor hala değil mi ? PTT Atm leri de yakınımda yok Ing olsaydı iyi olurdu...

• Eger Ben ininal kartımı paypal ıle baglamazsam ınternetten yada marketten alışveriş yapamazmıyım
  • kartı bilyoner.com da felan kullanabilirmiyiz acaba deneyen var mı?

Orijinalden alıntı: Galaxix

Kartı Paypala eklerken bu hatayı alıyorum, bi kaç kez daha kullandım bu sefer böyle bi hata verdi :

"Kartınızı çıkaran banka bu işlemi onaylamadı. Sorularınız varsa lütfen kartı çıkaran bankanın müşteri hizmetleriyle iletişime geçin. Dilerseniz farklı bir kart girerek devam edebilirsiniz."

Kartın içinde en az 3 lira olması lazım kayıt etmen için.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.