Şimdi Ara

İninal kart (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
358
Cevap
20
Favori
79.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nvidiashe

quote:

Orijinalden alıntı: datox

Bu ininal karta kredi kartı ile para yükleyip bunu sonra nakite çevirmenin bir yolu varmı acaba bilen varmı?

Paypaldan parayı geri çekmek olabilir. veya ininalın geçtiği biryerden altın alışverişi olabilir.

fikri olan?

yok tabikide senden para kesen bide paranı mı iade edecek

Bilginiz olsun dediğim oluyormuş.

ininal karta yüklediğiniz parayla sanalpazar hepsiburada hizlial gibi sitelerden kredi kartı kullanır gibi altın alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orucaslan

kağıt para olduğu sürece istediğin miktar

Kağıt 1 TL yükleyebiliriz o zaman

Bu arada arkadaşlar İninal kartı kendi sitesinden de temin edebiliyoruz, değişik değişik şekilleri var ve çoğu da güzel, 5 TL kart + 3.5 TL de kargo toplamda 8.5 TL ye geliyor kart. Migros'dan almaktan iyidir, ama kart boş geliyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: silentrock11

quote:

Orijinalden alıntı: orucaslan

kağıt para olduğu sürece istediğin miktar

Kağıt 1 TL yükleyebiliriz o zaman

Bu arada arkadaşlar İninal kartı kendi sitesinden de temin edebiliyoruz, değişik değişik şekilleri var ve çoğu da güzel, 5 TL kart + 3.5 TL de kargo toplamda 8.5 TL ye geliyor kart. Migros'dan almaktan iyidir, ama kart boş geliyor :D

Alıntıları Göster
    bu ininal kart ile sahibinden.com da get ile satış yapabilir miyizz

• zekkayseri kullanıcısına yanıt
    Ben uğraştım ama kartı sistem kabul etmedi. Ben de satıcı ile görüşüp kapıda ödeme ile almıştım bir ürünümü.
    Ancak ininal ile,paypal aracılığıyla gittigidiyordan sorunsuzca alışveriş yapılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

Ben uğraştım ama kartı sistem kabul etmedi. Ben de satıcı ile görüşüp kapıda ödeme ile almıştım bir ürünümü.
    Ancak ininal ile,paypal aracılığıyla gittigidiyordan sorunsuzca alışveriş yapılabiliyor.
    zaten normal kartlada o belirttiğin sitelerde alışveriş yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nvidiashe

zaten normal kartlada o belirttiğin sitelerde alışveriş yapabilirsin

Alıntıları Göster
    geçen hafta 2 gün gittim sistemle alakalı bi sorundan dolayı PTT'den ininal kart alamadım. Son günlerde gidip de kart alabilen var mı?
  • İninal kart para yüklemediğim için iptal oldu sanırım para yükleyip tekrar açılır mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

İninal kart para yüklemediğim için iptal oldu sanırım para yükleyip tekrar açılır mı?
    Ben kartımı biraz önce paypala ekledim teyit etmem isteniyor 4 haneli teyit kodu nereye gelicek arkadaşlar ? ininanli alırken bir tek telefon numarası verdim kodu mesaj olarakmı alıcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeasLey_

Ben kartımı biraz önce paypala ekledim teyit etmem isteniyor 4 haneli teyit kodu nereye gelicek arkadaşlar ? ininanli alırken bir tek telefon numarası verdim kodu mesaj olarakmı alıcam ?

Ininal kartın sitesinde kart hareketlerim vs alanını kontrol et, şifren orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

quote:

Teşekkürler kartımı teyit ettirdim .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

quote:

Teşekkürler kartımı teyit ettirdim .

Alıntıları Göster
    Bu kart insanı sinir etmekte birebir..

Avea veyahut bimcell sitesinden yeterli bakiyem olduğu halde kontur alamıyorum..

Kartımda 11 tl mevcut ama nedense 10 tl yada 5 tl paket alamıyorum her zaman işlemi reddediyor site..

Bence sanırım ad ve soyad istiyen sitelerle ilgili sıkıntıyı bir türlü gideremediler...

Bu sorunu aşan varmı aramızda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 28 Aralık 2013; 13:29:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

Bu kart insanı sinir etmekte birebir..

Avea veyahut bimcell sitesinden yeterli bakiyem olduğu halde kontur alamıyorum..

Kartımda 11 tl mevcut ama nedense 10 tl yada 5 tl paket alamıyorum her zaman işlemi reddediyor site..

Bence sanırım ad ve soyad istiyen sitelerle ilgili sıkıntıyı bir türlü gideremediler...

Bu sorunu aşan varmı aramızda ?

Alıntıları Göster
    İninal kartın yaptığı kayıt olan 2014 kişiye bedava ininal kart kampanyasında ilk 2014 kişi içine girmişim. Kartı göndereceklermiş en yakın zamanda

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

İninal kartın yaptığı kayıt olan 2014 kişiye bedava ininal kart kampanyasında ilk 2014 kişi içine girmişim. Kartı göndereceklermiş en yakın zamanda

Alıntıları Göster
    hangi kargo firmasından gönderecekler bilgi var mı acaba?
  • PTT Kargo
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

bilgim yok.

Ben bir şey sormak istiyorum. Her ay 1 TL kesiliyor bakiye varsa içinde. Peki mesela 2 ay bakiye yüklemedik 3. ay yükledik içinden 3TL mi kesiiyor yoksa 1 tL mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

bilgim yok.

Ben bir şey sormak istiyorum. Her ay 1 TL kesiliyor bakiye varsa içinde. Peki mesela 2 ay bakiye yüklemedik 3. ay yükledik içinden 3TL mi kesiiyor yoksa 1 tL mi?

o soruyu bende sormuştum.1 lira kesiliyormuş.
  • HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    hm iyi o zaman. Gelsin bakalım kart kullanırız belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: muratonline

quote:

Orijinalden alıntı: emou

quote:

Orijinalden alıntı: muratonline

quote:

Orijinalden alıntı: emou

Merhaba arkadaslar ben bu karti almak istiyorum ama birkac sorum olacak.

1-Ben 18 yaşindan kucugum ve kullanabilirmiyim?
    2-Bu karta nerelerden para yüklenir
    3-Carrefour ve Migros gibi yerlerde kullanabilirmiyim
    4-Bu karttan para cekebilirmiyim

Sorularimi cevaplarsaniz sevinirm.

1-Evet
    2-Ptt matiklerden veya migros veya ptt şubelerinden yükleyebilirsin. Ptt matik ücretsiz diğer yerlerde kesinti oluyor.
    3-Kredi kartı gibi Mastercard geçen her yerde içindeki bakiye kadar harcama yapabilirsin.
    4-Para çekimine kapalı malesef.

EE diyelimki bu ininal kart gecen biryere gittim ve alışverişimi yaptım ve kasiyer bu kartın ne olduğunu bilmiyor.Bense ona bu kartı uzattım ya ... gerisini anladınız

Zaten bu kartı alanların amacı internette alışveriş yapmak, ben normal alışverişlerde hiç kullanmadım. Bir sıkıntı çıkmaz sanırım.

Kartin son 4 rakami sifresidir,bu sifreyi kullanarak alisveris yapabilirsiniz.

Hocam kartı migrostan 5 tlye aldık diyelim.İçine para yüklemek şart mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• enparadan farkı nedir?

• Kartımda şuan 33.27 Tl olmasına rağmen 10 euroluk bir satın alma işlemi gerçekleştirmek istiyorum fakat sanırım karttaki parayı yeterli bulmuyor. 10 euro an itibariyle 31Tl sayılır. Daha öncede 10 euroluk bir alışveriş yapmak istediğimde o gün ki euro değerinin 2-3 Tl fazlasını alarak işlemi yapmıştır. Bunun sebebi nedir. Neden tam karşılığını çekmiyor bu kart?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.