Şimdi Ara

İniesta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu konuyu açıyorum çünkü izledikçe gerçekten ne kadar kaliteli,soğuk kanlı olduğunu ve futbolun ne kadar güzel bir oyun olduğunun keyfine varıyorum.

Ben fanatik bir Real Madrid taraftarıyım ama bence ; iniesta messi'den daha yetenekli ve kaliteli.. Çünkü; iniesta hangi pozisyonda olursa olsun ne şartlar altında olursa olsun topu saklıyor ve bir şekilde en uzaktaki ve en kesin yere topu atıyor iniesta.. Bence messi'yi de messi yapan en büyük faktörlerin başında ki şeflerdir bunlar (iniesta,xavi) adama hayranım..

Real de ise ; Mesut o da cok kaliteli, yetenekli ve teknik bir futbolcu......

http://www.youtube.com/watch?v=7sj333QQd9g

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: [DMC]

yakismadi... Busquets,Alves,Sanchez,Pedro yapsa tamam ama Iniesta'nin yapmasi..

ne yapmış iniesta? o pozisyonda ne ileri adım atabilir ne topla ilerleyebilir. normal o şekilde düşmesi. pepenin ayağı önce topa değiyor ancak bu iniestanın adım atamayıp düşmesini geçersiz kılmıyor. öce pepenin ayağına değdi diye hakem penaltı vermemiş olabilir ancak bu pozisyonda iniestanın düşmesi gayet normal. penaltı da verse kimse bi şey diyemezdi. ancak sizin gibi barça düşmanları buralarda tırı vırı yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

yakismadi... Busquets,Alves,Sanchez,Pedro yapsa tamam ama Iniesta'nin yapmasi..

ne yapmış iniesta? o pozisyonda ne ileri adım atabilir ne topla ilerleyebilir. normal o şekilde düşmesi. pepenin ayağı önce topa değiyor ancak bu iniestanın adım atamayıp düşmesini geçersiz kılmıyor. öce pepenin ayağına değdi diye hakem penaltı vermemiş olabilir ancak bu pozisyonda iniestanın düşmesi gayet normal. penaltı da verse kimse bi şey diyemezdi. ancak sizin gibi barça düşmanları buralarda tırı vırı yapıyor.

Iniesta'nın düşüşünde bir şey yok ama bu pozisyona penaltı verilmesi büyük bir hata olurdu.

• _____________________________

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1
  • hala messi tartışıyor size gerçekten inanamıyorum
    tüm rakiplere messi der herhalde dünya üzerinde şuan malesef messinin seviyesinde bir oyuncu yok (malesef diyorum çünkü bir zidane-fenomen-maradonayı birkez daha izlemeyi çok isterdim)

iniestada hayranlıkla izlediğim bir futbolcu dar alanda messiden sonraki en iyi futbolcu ve bence özellikler bakımından da dünyadaki en iyi 2inci futbolcu (bu tartışılabilir)
    Emenike & Wiel Kadro Dışı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.