Şimdi Ara

~~~~~~ İNGLİZCE BİLENLER HELP ME ~~~~~~~~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ~~ARKADAŞLAR BU METNİ KİMSE İNGLİZCEYE ÇEVİREMEDİ LÜTFEN YARDIM EDİN BANA ~~

Firmamız GENÇLER MAKİNA 1986 yılında Transmikser ve Beton Pompası Yedek Parçaları Üretmek için Faaliyetlerine Başlamıştır.

Kuruluşundan bugüne 21 Yıldır Dürüst ve Titiz Çalışma İlkensinden ayrılmamıştır. Şartları ne olursa olsun Kaliteli Üretim İlkesinden taviz Vermemiştir.

Firmamız GENÇLER MAKİNA bundan sonrada siz değerli Müşterilerimize aynı anlayışla hizmet vermeye devam edecektir.
    Saygılarımızla...

~~ARKADAŞLAR BU METNİ KİMSE İNGLİZCEYE ÇEVİREMEDİ LÜTFEN YARDIM EDİN BANA ~~

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi progressiver -- 14 Aralık 2007; 10:12:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: progressiver

~~ARKADAŞLAR BU METNİ KİMSE TÜRKÇEYE ÇEVİREMEDİ LÜTFEN YARDIM EDİN BANA ~~

Firmamız GENÇLER MAKİNA 1986 yılında Transmikser ve Beton Pompası Yedek Parçaları Üretmek için Faaliyetlerine Başlamıştır.

Kuruluşundan bugüne 21 Yıldır Dürüst ve Titiz Çalışma İlkensinden ayrılmamıştır. Şartları ne olursa olsun Kaliteli Üretim İlkesinden taviz Vermemiştir.

Firmamız GENÇLER MAKİNA bundan sonrada siz değerli Müşterilerimize aynı anlayışla hizmet vermeye devam edecektir.
    Saygılarımızla...

~~ARKADAŞLAR BU METNİ KİMSE TÜRKÇEYE ÇEVİREMEDİ LÜTFEN YARDIM EDİN BANA ~~

Firmamız GENÇLER MAKİNE; 1986 yılında transmikser ve beton pompası yedek parçaları üretmek için faaliyetlerine başlamıştır.

Kuruluşundan bugüne 21 yıldır dürüst ve titiz çalışma İlkensinden ayrılmamıştır. Şartları ne olursa olsun kaliteli üretim ilkesinden taviz vermemiştir.

Firmamız GENÇLER MAKİNE bundan sonrada siz değerli müşterilerimize aynı anlayışla hizmet vermeye devam edecektir.
    Saygılarımızla...

Türkçe'ye çevirdim oldu mu?

• editledim yanlış yazdım özür dilerim, şimdide bir çevirsen diyorum @Photocromic :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi progressiver -- 14 Aralık 2007; 10:21:39 >
  • önemli bir çeviriyse tercüme bürosuna yaptırmakta fayda var
    Asus m4A88T-V EVO / Technics Rph 1200 / thx 550 /
    Motorola xt 910
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Remember Me Türkçe Yama
    13 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Help
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.