Şimdi Ara

İNGİLTERE SKRİLL SOUTH LİGİ DORCHESTER KARİYERİ İLK SEZON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İLK SEZON
    Forumdan bir kaç arkadaşın alt lig kariyer hikayesini okuyunca bende alt liglerden bir kariyer hikayesi oluşturmaya karar verdim.
    İngilterenin The Skrill South liginde bulunan ve sezon öncesi 22. olacağı tahmin edilen Dorchester Town takımıyla kariyerime başladım.

     İNGİLTERE SKRİLL SOUTH LİGİ DORCHESTER KARİYERİ İLK SEZON


    TRANSFER
    Takımın mali durumu sürekli sıfırlarda olduğundan maaş bütçesinden yararlanarak defans merkeze Bradley Fraser adlı oyuncuyu free transfer olarak takıma kattım ve transfer işlerini kısa sürede tamamlamış olduk.

    KADRO
    Bunun dışında takımımda sağ kulvarda ve forvette kadro derinliği oluşturmak için alt takımlardan bir kaç oyuncuyu ana kadroya çağırdım. Açıkçası oyuncular üzerinde pek durmadım çünkü oyuncu puanlaması 5 ve üzeri ama çok üzeri değil olduğu için şu anda pek birşey kavramam mümkün olmadı. bakalım ilerleyen dönemlerde lig ve oyuncular hakkında bir çok bilgiyi edinmiş olacağım.
     İNGİLTERE SKRİLL SOUTH LİGİ DORCHESTER KARİYERİ İLK SEZON


    TAKTİK
    Benim için oyunun en önemli kısmı olan takımın fark yaratacağına ve başarıyı getireceğine inandığım kısmı taktiksel kısmıydı. bu nedenle 3 adet taktik oluşturdum.
    Şu ana kadar en çok kullandığım ve başarılı olduğuma inandığım 4-5-1 Kontra taktiği ile lige başladım. Taktiğin ana hedefi aslında az efor sarf ederek dengeli bir oyun sergilemek ve takım oyununa yönelik takım savunması yapabilmek kısa pas ve topa sahip ol felsefesiylede geride boşluk bırakmadan hücum organizasyonları gerçekleştirebilmek şu ana kadar başarılı olduğunu düşünüyorum.
    İkinici taktiği ise ben oluşturmadım internetten indirdiğim barcelona taktiği sadece küçük takımlarda uygulanabilir olup olmadığını merak ettim pekte uygulanabilir bir taktik olmadığını anladım. çünkü pas hatası yoğunluğu fazla oluyor.
    Üçüncü taktiğim ise 4-4-2 Atak futbol oynuna yönelik hazırladığım bir taktik. Ancak bu taktikite de futbolcuların aşırı efor sarf etmesi ve defansta aşırı handikap yaratması sebebiyle verim alamadım. (Ayrıca şu ana kadar ligte aldığım tek yenilginin nedenide sanırım kırmızı kart gören rakibimi küçümseyerek bu taktiğe geçiş yapmış olmam. defans aşırı zaafiyet gösterdi.)
     İNGİLTERE SKRİLL SOUTH LİGİ DORCHESTER KARİYERİ İLK SEZON


    ANTREMAN
    Sezon öncesinde kondisyon, takım uyumu ve taktik üzerine yoğunlaşıp, hazırlık maçlarında tüm oyuncuları oynatarak maç eksiklerini gidermeye çalıştım 3 tane taktiğim olması sebebiyle taktik gelişiminde çok fazla yol katedemedim. ancak takım uyumunun beni başarıya taşıyacağını düşünüyorum.

    SÖZLEŞME
    Takımda hala çözemediğim kontrat dışı sözleşme imzalama seçeneği bulunmakta bunu zamanla öğreneceğim. Ayrıca futbolcuların hiçbiri sözleşme yenilemek istemiyor sanırım bir sonraki sezon hemen hemen sıfırdan takım yaratmak durumunda kalacağım. Ancak takımda önemli gördüğüm deneyimli ve genç bir kaç oyuncuyla sözleşme yeniledim.

    FİKSTÜR
    Ligin ilk beş haftası itibariyle takımım lider ancak daha henüz ligin güçlü takımları ile karşılaşmadığımız için tam değerlendirme yapmam mümkün değil yapmış olduğum maçlarda genelde tahminler beraberlik yönündeydi. kendi dengi takımlar ile maç yaparak iyi puanlar toplamış oldum.
     İNGİLTERE SKRİLL SOUTH LİGİ DORCHESTER KARİYERİ İLK SEZON


    HEDEF
    Oyunda hedefi ligi orta sıralarda bitirme olarak seçtiğimde takım konuşmasında olumsuz tepkiler aldığım bazı oyuncular oldu ancak 5 haftadaki durumumuzu devre arasına kadar taşırsak sanırım üst lig için umutlanabiliriz. Ayrıca regen bulmaya çalışıp takıma katmak için çaba sarf edeceğim bakalım bu konuda gözlemciler çok yetersiz kalacaklar. dışarıdan programda kullanmak istemiyorum ancak yine gözlemci ve kanaatle umarım bir kaç iyi regen futbolcu transfer edebilirim. Zaten lig kalitesi bir kaç sene daha tahminimce kötü olacağından önemli olan onları takıma katmak olacaktır. Ancak regen derken potansiyeli birinci sınıf oyunculardan bahsetmiyorum onlar zaten gelmezler. boşta kalan ve takım arayan illaki bazı futbolcular olacaktır. ancak onları bulmakta ne kadar başarılı olacağım onu zamanla göreceğiz. İngiltere liginin regenleri mart ayında çıkacağından ve ara transfer döneminde maaş bütçesini arttırma veya boşaltma imkanım olursa hala zamanım olduğunu düşünüyorum.

    GENEL DEĞERLENDİRME
    Alt liglerle oynamanın fazlasıyla meşakatli olduğunu düşünmeye başladım. Futbolcuların genel itibariyle en büyük sorunları kondisyon güç ve vücut zindelikleri düşük oluyor bireysel antremanlarda genelde bu yönde çalışmalar yapmak durumunda kalıyorum. Ancak zevkli olan yanıda futbolcularınız gol kaçırdığında üzülmüyorsunuz çünkü beklentileriniz düşük oluyor. Tam aksine pozisyona girdikleri için seviniyorsunuz. Kaçırdıkları goller size saçma gelmiyor. Büyük takımlarda "bu da kaçar mı" dediğiniz anlarda küçük takımlarda "neredeyse atıyordu" demeye başlıyorsunuz. Takımda sürekli rotasyon yapmak durumundasınız buda tüm oyuncularınızı iyi kullanmanız anlamına geliyor. Büyük takımlarda genelde bu konuda oynayamayan futbolcular sıkıntı yaratır. Ancak kadro derinliği olması küçük takımlar için büyük bir şans oluyor. Benim takımımın en şanslı olduğu yanı forvetlerimin ve iki kanat oyuncumun iyi olduğunu düşünüyorum. Oyunda ayrıca en zorlandığım konu defans yapmak çünkü ikinci yarılarda rakipler üst üste goller bulup maçı çevirebiliyorlar. Bu konuda sanırım savunma yerleşimi antremanlarını ve sıklaştırmam gerekiyor.

    Ligin 5. haftası itibariyle genel görünüm.
     İNGİLTERE SKRİLL SOUTH LİGİ DORCHESTER KARİYERİ İLK SEZON

    Kilit oyuncu Ben Watson
     İNGİLTERE SKRİLL SOUTH LİGİ DORCHESTER KARİYERİ İLK SEZON


    [size=4]LİG ARASI - GÜNCELLEME

    LİG LİDERİ İLE YAPTIĞIM MAÇ.
    Şu an itibariyle lig lideri ile yapmış olduğum maça ilişkin veriler ve genel bakış ekranının görüntüsü
    Lig lideri Sutton Unt. karşısında deplasman takımı olarak kontra ataklarla sonuca gitmeyi başardım yaklaşık son on dakika on kişi kalmış olmama rağmen skoru koruyarak lig lideri karşısında galibiyet aldım. Ancak Önceki maçta rotasyon yapmak zorunda kaldığım için bir önceki maçta ve sonraki maçta puan kaybettim.

     İNGİLTERE SKRİLL SOUTH LİGİ DORCHESTER KARİYERİ İLK SEZON
    ve
     İNGİLTERE SKRİLL SOUTH LİGİ DORCHESTER KARİYERİ İLK SEZON
    ve
     İNGİLTERE SKRİLL SOUTH LİGİ DORCHESTER KARİYERİ İLK SEZON


    GÜNCEL FİKSTÜR - SONUÇLAR - PUAN DURUMU

     İNGİLTERE SKRİLL SOUTH LİGİ DORCHESTER KARİYERİ İLK SEZON
    ve
     İNGİLTERE SKRİLL SOUTH LİGİ DORCHESTER KARİYERİ İLK SEZON


    TAKIM VE OYUNCU VERİLERİ

     İNGİLTERE SKRİLL SOUTH LİGİ DORCHESTER KARİYERİ İLK SEZON
    ve
     İNGİLTERE SKRİLL SOUTH LİGİ DORCHESTER KARİYERİ İLK SEZON


    YÖNETİM - TARAFTAR VE GÜVEN

     İNGİLTERE SKRİLL SOUTH LİGİ DORCHESTER KARİYERİ İLK SEZON


    İLK YARI DEĞERLENDİRME

    Lig başlangıcını küme düşmesine kesin gözüyle bakılan bir takımla yapmış olmama rağmen ligin gizli lideri konumundayız. bu aşamaya kadar gelirken kesinlikle hile, hurda ile uğraşmadım. Sadece Kondisyon, Taktik, Takım Uyumu ana hatlarının yanında fikstüre göre diğer antremanları da takıma yerleştirdim 5-6 haftadan sonra taktik yoğunluğu üzerinde durarak takımın kullandığı 3 taktiği de başarıyla oynamasını sağladım. kendi evimde alt sıralardaki takımlara karşı rotasyon ve kontrollü futbolla oynarken deplasman ve güçlü rakiplere karşı kontra oynadım. belkide bu yüzden bir kaç alt sıra daki rakibe karşı puan kaybı yaşadım. Takımda en iyi şansım uzun süreli sakatlık yaşanmamış olmasıdır. Ön liberonun sakatlanması nedeniyle yaşadığım sıkıntıları kapatmakta çok zorlandım. takımımdaki bana göre en zayıf nokta tek futbolcu bulunan ön libero pozisyonudur. Ancak gelin görün ki taraftarlar tüm defans oyuncularıma tilt vaziyette sürekli eleştirip duruyorlar. Turnuva başarısı olarak ligi lider bitirmek için gerçekten çok iyi bir takım olduk. Ancak şu anki lider takım gerçekten çok iyi form yakalamış durumda ayrıca bizimle aynı oyun yapısına sahip olduklarını düşünüyorum. Bizim takımımıza karşı kendi evlerinde kontrollü ve kontra futbol anlayışıyla oynadılar. İngiltere federasyon ödülü kupasında kendi ligimizde yer alan Maindhead takımına kendi evimizde 0-1 skoruyla yenilerek elendik. diğer bir kupa olan F F Kupasında 3. Tura yükselme başarısı gösterdik. Zaten yönetimin bizden beklentisi de bu yöndeydi ancak gelin görün ki bir sonraki tura geçme imkanımız maalesef yok çünkü bu turdaki rakibimiz Premier Lig takımı olan Southampton bu nedenle tek hedefimiz bir üst lige çıkmak olacak ayrıca menajerlik hedefim olarak ta mart ayında avurapa da kıytırık bir kaç regeni bulmaya çalışmak olacak, bu arada sözleşme konusunda birşey eklemek istiyorum takım başarılı gittikçe bir kaç oyuncu ile daha sözleşme yenileme şansı buldum. Bir sonraki güncellemeyi sanırım lig sonu yada lig sonuna yakın bir tarihte yapmayı düşünüyorum. İyi forumlar.

    SEZON SONU ŞAMPİYONLUK DEĞERLENDİRMESİ

     İNGİLTERE SKRİLL SOUTH LİGİ DORCHESTER KARİYERİ İLK SEZON
    ve
     İNGİLTERE SKRİLL SOUTH LİGİ DORCHESTER KARİYERİ İLK SEZON


    Sezonun ikinci yarısında deplasmanda yaptığımız iki lig macını kaybederek ve FF Kupasında yine deplasmanda Southampton a yenilip elenerek kötü bir başlangıç yapmıştık. İlk yarıda yaşamadığımız sakatlık sorunları bizi ikinci yarıda fazlasıyla üzeceğe ve zora sokacağa benziyordu ki bu konuda öyle aman aman bir sorun yaşamadık. En azından kadrodaki oyuncularla sakatlık yaşanan pozisyonlardaki açıklıkları giderebildik. sezonun ikinci yarısı özellikle son on maça kadar çıkışlı duraksamalı bir şekilde ilerledi son maçlarda çok çok iyi performans gösterip sezonun son maçına kadar tüm maçlarımızı kazansak da bir türlü liderlik koltuğunu ele geçiremedik ve son maçta da şampiyon olacağımıza dair umut kalmamıştı çünkü biz kazandıkça lider Bath takımı da kazanıyordu. Son maçta deplasmanda ligin orta sıralarındaki Eastleigh takımı ile berabera kaldığımızda şampiyonluğun kaçtığına emindik ancak maç çıkışı aldığımız haberlerde Lig lideri Bath takımı ligin vasat ve alt sıralarında yer alan Concord Rangers takımına 2-1 yenilerek bize süper bir süpriz yapmış oldu. Evdeki buzdolabının kapağını açıp karşısında kocaman bir pasta gören çocuk kadar sevinçliydik ve sezonu süper bir moralle kapatmış teknik ekibi yeni bir sezona daha başlamadan motive etmiş olduk. Gerçekten son maçta yaşadığım bu şampiyonluk oyunun bana yaşatığı en keyifli anlardan biriydi ve tüm sezona değdiğini düşünüyorum.
    Hatırlatma : Sezon arasında Regen çıkış tarihlerini takip ederek İngilteredeki regenlerden bir iki yakalamaya çalıştım ancak yüze yakın oyuncuya bakmama rağmen hiçbir tanesini bulamadım. Sağ olsun gözlemcimde bu konuda bana hiç yardımcı olmadı. Maalesef alt liglerde regen bulmak cidden çok zor iş cünkü bulduğunuz futbolcu sizinle bırakın oynamayı takımınızın adını dahi bilmiyor.

    SKRİLL PREMİER LİG İKİNCİ SEZON



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blawer_s -- 3 Temmuz 2014; 19:54:21 >



  • Takip önlerden
  • Takip.
  • Takip. Başarılar üstad.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.