Şimdi Ara

İngiltere'de Üniversite Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye lise son sınıf olucam. Ama üniversiteyi ingilterede okumak istiyorum. Bunun için neler yapmam gerek? Bilgisi olan paylaşabilir mi?

• Eğitim danışmanlarından öğrendiğim kadarıyla biraz yardımcı olayım ama bizzat eğitim danışmanlarıyla iletişime girersen daha iyi olur.
    Daha lise son bile değilmişsin, ne güzel... Benim o kadar erken aklıma gelseydi keşke daha erken araştırmaya başlardım ve şimdi bu kadar geç kalmış olmazdım.
    Sakın 'önce okulunu bitir sonra düşünürsün' laflarına inanma, sen araştırmaya, bir şeyler yapmaya devam et

İngiltere'deki okullar not ortalamana ve ielts/toefl skoruna bakıyorlar.
    Lisans eğitimi 3 yılmış ancak hazırlık okursan 4 yıl oluyor.
    Burs imkanları varmış ancak full burs gibi bir durum yok.
    Burslar da genelde 1000-3000 gbp civarında oluyormuş.
    Yıllık toplam (okul, konaklama, yeme içme vs) min 50 bin tlyi bulduğunu söylüyorlar.
    Eylül'de okula başlamak istiyorsan da Ocak'ta başvurularının yapılmış olması gerekiyormuş.

Şahsen ben o kadar bütçe ayırabilir miyim bilmiyorum ama senin öyle bir durumun varsa hiç durma git derim.
    Başta biraz bocalama olur tabii ama alışırsın, hem de güzel bir eğitim alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: lizbourne

Eğitim danışmanlarından öğrendiğim kadarıyla biraz yardımcı olayım ama bizzat eğitim danışmanlarıyla iletişime girersen daha iyi olur.
    Daha lise son bile değilmişsin, ne güzel... Benim o kadar erken aklıma gelseydi keşke daha erken araştırmaya başlardım ve şimdi bu kadar geç kalmış olmazdım.
    Sakın 'önce okulunu bitir sonra düşünürsün' laflarına inanma, sen araştırmaya, bir şeyler yapmaya devam et

İngiltere'deki okullar not ortalamana ve ielts/toefl skoruna bakıyorlar.
    Lisans eğitimi 3 yılmış ancak hazırlık okursan 4 yıl oluyor.
    Burs imkanları varmış ancak full burs gibi bir durum yok.
    Burslar da genelde 1000-3000 gbp civarında oluyormuş.
    Yıllık toplam (okul, konaklama, yeme içme vs) min 50 bin tlyi bulduğunu söylüyorlar.
    Eylül'de okula başlamak istiyorsan da Ocak'ta başvurularının yapılmış olması gerekiyormuş.

Şahsen ben o kadar bütçe ayırabilir miyim bilmiyorum ama senin öyle bir durumun varsa hiç durma git derim.
    Başta biraz bocalama olur tabii ama alışırsın, hem de güzel bir eğitim alırsın.

Türkiyede Lisede ki not ortalamama mı bakıyorlar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belçika'da Üniversite Okumak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.