Şimdi Ara

İNGİLTERE'de BURSLU LİSANS EĞİTİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
2
Favori
2.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ailemin bütçesi 15 - 20.000 £ gibi meblağlara uygun değil. Ben de bu yüzden burs araştırıyorum. UK'da okuyan, yaşayan birileri var mı aranızda ? Haftaya YGS'ye gireceğim. TR'de ilk 40.000 gibi bi sıralamaya sahip olurum fakat benim derdim şu ki benim sevgilim Tıp 6. Sınıf öğrencisi yani intörn ve mezun olunca İngiltere'de sınavlara girecek ve %90 geçer. Onun yanında olmak ve aynı zamanda ona maddi bi yük de olmak istemiyorum. Konu hskkında bilgili olanlar yazarsa sevinirim. Ya da herhangi bir fikri :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maddi sıkıntın olmamasını istiyorsan Almanya veya Fransa'yı seç yazıyordum ki sevgilinin durumunu okudum.

:/

• Ağabeyim geçen sene başladı Manchester üniversitesinde. Başvururken Türkiye'deki üniversitesinde 3.87 ortalaması vardı yinede herhangi bir burs vermediler. Herhangi bir engelin yada yaşantını ağır derecede etkileyen bir durumun yoksa alabileceğin burs en fazla %10-15 olur. Birkaç firma var internetten araştırıp bulabilirsin Ingiltere için yardımcı oluyorlar.

Orijinalden alıntı: BurhannCann42

Evlilik ile oturum alıp student loan almayı düşünüyorum hocam.

Umarım istediğin gibi olur. Ben sana birkaç tavsiye vereyim. YGS ile yaptığın sıralama okullardan kabul alman için önemli değil, barajı geçmiş olman yetiyor. İngilterede bir okuldan kabul alabilmek için IELTS sınavından tüm testlerinden 6 alman gerekiyor, geçen haftalarda baktığımda sınav ücreti 550 TL idi. EDCON şirketi var ağabeyim oradan hizmet almıştı.

İyi derece bir lise diploması (ortalama 3.5 - 4.0 / 5.0) veya A Level derecelerine eşdeğer kabul edilen SAT, Abitur, Fransız ya da Uluslararası Baccalaureata'sı, Matura, Maturita gibi uluslar arası sınav sonuçları
    İngilizce dil seviyesini gösteren IELTS ( 6.0 - 6.5) veya TOEFL ( 550-600) / IBT ( 80-100 ) sınav sonucu
    Bir akademik referans

Bu maddeler onların belirtmiş olduğu başvuru şartları. Okullara başvuru gönderme falan filan derken 1000liraya yakın bir masrafın olur. Student loan işinde iyi araştır, tüm masraflarını karşılayacak bir para vereceklerini pek sanmıyorum. Ek olarak çalışma imkanın var, ağabeyim şuanda Subway'de çalışıyor aylık 700 pound civarı bir ücret alacağını söylemişti. Ortalama bir yurt haftalık 130 pound desek aylık 520 pound veriyorsun yani sana 180 pound kalıyor yemek içmek için.

Yazdıklarım içini karartmış olabilir ama gittiğin ülke Türkiye'den giden biri için oldukça pahalı, her detayı araştırıp gitmeye bak.

Diğer burslar için bu linke bakabilirsin
    www.edcon.com.tr
    Burslar - Edcon Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
    https://www.edcon.com.tr/burslar.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruzer26 -- 17 Mart 2017; 19:16:5 >

• Cruzer26 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim önerileriniz için. Eşim olacak kişinin orda oturum alması ne kadar sğrer sizce.

Teşekkür ederim önerileriniz için. Eşim olacak kişinin orda oturum alması ne kadar sğrer sizce.

O konu hakkında bilgim yok ama geldiği gibi başvurusunu yaparsa 1-2haftaya oturum kartını verirler sanırım

POLONYA'DA ÜNİVERSİTE
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cruzer26 C kullanıcısına yanıt
    hocam peki engellilere ne kadar oluyor ?

Orijinalden alıntı: aamirkhan

hocam peki engellilere ne kadar oluyor ?

Bilgim yok maalesef, ya aracı kurum ile bu soruna yanıt alabilirsin yada başvuru yapmayı düşündüğün okulla iletişime geçmen gerekli.

Once esiniz oturum almali oturuma basvurmak icin belli basli kriterler var anlattim ( is teklifi yada yatirim yapma ) oturumu aldiktan sonra esiniz uzerinde vize alirsiniz oturum degil cunku 2 sene beraber yasamaniz gerekiyor sizinde oturum alabilmeniz icin. 2 sene gectikten sonra gerekli dil bilgisi ve ingiliz kulturu bilginiz varsa sinavlarina girip gecerseniz basvuru yapma hakkiniz olur oturuma

Londra'daki ingilizce kurslarına kayıt olmak için hangi evraklara ihtiyacınız var?Londra Dil Okulları
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.