Şimdi Ara

İngilizcesi İyi Olanlar Burada Ne Diyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Glad to tell you that we can use China Post as you require. You can rest assured that the watch is high quality and same looking as pictures. we are sure you will like the watch once you get it. Pls feel free to place the order.

wish you a happy shopping.

• Kadın yoksa ağlamak ta yok diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam
  • Mutlu alisverisler dilerim diyip, bir suru sey zirvalamis iste

• quote:

Orijinalden alıntı: WTF Viqqy

Mutlu alisverisler dilerim diyip, bir suru sey zirvalamis iste

Orayı ben de anladım hacım Kargoyu china post ile gönderin ve saatin gerçek resimleri gönderin demiştim.Resimdeki kadar kaliteli mi diyor ne diyor.Genel olarak bir özet geçin yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

Ne diyor burada

Glad to tell you that we can use China Post as you require. You can rest assured that the watch is high quality and same looking as pictures. we are sure you will like the watch once you get it. Pls feel free to place the order.

wish you a happy shopping.

sıze soylemekten mutluluk duyarız bız çin gonderısını ıstedıgınıze sunuyoruz. Yuksek kalıtelı resimlere bakarak dinlenebilirsiniz.Emınız ki begeneceksiniz.

Umarız mutlu alışverış geçırırsınız.

tam net dogru degıl yazdıgım ama bu yanı
  • Saat yuksek kalite ve resimlerde gorundugu gibi saati alinca saati seveceginizden eminiz. Iyi alisverisler dilerim diyor. (Ilk cumleyi tam anlamadim )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • edit: üstteki arkadaş çevirdikden sonra anladım hard yanlış çevirmişim as kavramına hiç dikkat etmemişim çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sypex -- 5 Nisan 2014; 10:56:12 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WTF Viqqy

Mutlu alisverisler dilerim diyip, bir suru sey zirvalamis iste

Orayı ben de anladım hacım Kargoyu china post ile gönderin ve saatin gerçek resimleri gönderin demiştim.Resimdeki kadar kaliteli mi diyor ne diyor.Genel olarak bir özet geçin yahu

Istediğiniz takdirde China Post ile göndermekten memnuniyet duyarız. Saatin fotoğrafta göründüğüyle aynı ve yüksek kalitede olduğu konusunda garanti verebiliriz, eminiz siz de saati çok beğeneceksiniz. Lütfen sipariş vermekten çekinmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesBurak -- 5 Nisan 2014; 10:57:41 >

• Dilediginiz gibi China postu kullandigimizi soylemekten mutluluk duyariz. Iste fotoğrafla ilgili birsey demis. Saatiniz tam olarak fotoğraftaki ile ayni bla bla. Siparişiniz konusunda rahat olun mu ne demis.

• Söylemekten memnuniyet duyarız ki ( niye bunu söylerken memnun olur insan bilemiyorum ) China Post kullanıyoruz sizin de istediğiniz gibi. Saatler resimdekiyle aynı ve yüksek kalitedirler. Saat elinize geçince seveceğinizden eminiz. Sipariş vermekten çekinmeyin. İyi alışverişler
  • Saolun canlar.saat bu.Ama ne üyelik,ne paypal, iletişim kısmı da sadece mail var.Alınır mı kiGerçek resmi de atmadılar mesaja göre.
    http://www.replicawatchesprice.com/replica-porsche-design-6612-10-40-1139-black-automatic-mens.html

• Siz isterseniz China Post'u kullanabileceğimizi söylemekten mutluluk duyuyorum.Saatin resimlerdeki gibi kaliteli ve aynısı olduğuna emin olabilirsiniz.şüphesiz saati bir kere aldığınızda seveceksiniz.Lütfen sipariş vermekten çekinmeyin.
    İlk cümlede bunu demek istemiş tam olarak çeviremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheogorath -- 5 Nisan 2014; 11:05:44 >
  • Emir kullanıcısına yanıt
    China Postu kullandığımızı söylemekten onur duyarız. saatin yüksek kalitede ve resimlerde görüldüğü gibi olduğundan emin olabilirsiniz. saati aldığınızda seveceğinize eminiz. sipariş etmekte rahat olun.
    iyi alışverişler dileriz.
  • dhl ems ups istemediğimi söylemiştim.China post olur mu diye olur demişler ama alınır mı ki bu siteden bir de resim istemiştim kaliteli demişler.yok ben resim istiyorum dedim. dur bakalım ne diyecekler buradan anlamazsam sorarım
  • quote:

Saolun canlar.saat bu.Ama ne üyelik,ne paypal, iletişim kısmı da sadece mail var.Alınır mı kiGerçek resmi de atmadılar mesaja göre.
    http://www.replicawatchesprice.com/replica-porsche-design-6612-10-40-1139-black-automatic-mens.html

Alınmaz. Fotoğraf istemişsin ''raad ol abijim valla kaliteli yeminnen bak'' yapmış. Sipariş vermekten çekin bence. Zaten öyle çok güzel bir saat de değil.

Üstteki mesajını görmemiştim, sen de fark etmişin. Bir de pls falan yazmışlar tam dolandırıcı zenci çocuk işi. Bırak pişman olma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genesis. -- 5 Nisan 2014; 11:05:38 >

• Saat resimlerdeki gibi yüksek kalitede bla bla bla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

Saolun canlar.saat bu.Ama ne üyelik,ne paypal, iletişim kısmı da sadece mail var.Alınır mı kiGerçek resmi de atmadılar mesaja göre.

Alınmaz. Fotoğraf istemişsin ''raad ol abijim valla kaliteli yeminnen bak'' yapmış. Sipariş vermekten çekin bence. Zaten öyle çok güzel bir saat de değil.

Bu saate hayranım ya. Yok ben resim istiyorum dedim beklemedeyim.Görmeden birşeyi almam dedim bakacağım artık.300 $ a saat alıyoruz adam resmi atmıyor

• quote:

quote:

quote:

Bu saate hayranım ya. Yok ben resim istiyorum dedim beklemedeyim.Görmeden birşeyi almam dedim bakacağım artık.300 $ a saat alıyoruz adam resmi atmıyor

Yahu ilkinde atmadıysa şimdi bir yerden bulur gösterir sana kolayca. Görsen inanacakmısın replika işte, 300 dolar yahu eline gelince parçalansa geri mi göndereceksin? Alma ne olur YALVARIRIM DOLANDIRMASINLAR SENİ NOLUUUUUUUUUUUR

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yahu ilkinde atmadıysa şimdi bir yerden bulur gösterir sana kolayca. Görsen inanacakmısın replika işte, 300 dolar yahu eline gelince parçalansa geri mi göndereceksin? Alma ne olur YALVARIRIM DOLANDIRMASINLAR SENİ NOLUUUUUUUUUUUR

Olm işkillendirmeyin ya Aynı saatten vardı yıllarca kullandım læ severek.Sonra saati kaybettim ondan tekrar alayım dedim. Çok pis tırstım şimdi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.