Şimdi Ara

İngilizcesi iyi olan biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anladığım kadarıyla 2 şubatta yatırmışlar, bikaç güne kadar hesabına gelir, 9una kadar parayı alamazsan mesaj at diyor.

Ama üst paragrafı pek anlayamadım, birisi güzelce izah edebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aile interneti yüzünden imgura bakamıyorum.fotoğrafı kaydedip bu forum üzerinden ekler misin ?

• Odeme islemini 2 subatta baslatmislar ama yatirilan miktarin banka hesabinizda gozukmesi birkac gun daha surebilirmis. Para transferinin tamamlanmasi icin 2-3 gun bekleyin diyor. Odenen para elinize 9 subata kadar gecmezse beni haberdar edin demis.

Ustteki paragrafta da geribildiriminiz icin tesekkur ederiz. Odemeyle ilgili dogrudan bilgilendirilmeyeceksiniz demis. Genelde odeme bir onceki takvim ayindan sonra 2 is gunu icinde baslatilir diyor. Her ayin ilk haftasinda odeme islemi icin banka hesap ozetinizi kontrol etmenizi oneririz demis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 3 Şubat 2015; 11:21:28 >
  • Trisha adam mıdır hocam ?

• doğru anlamışsınız, parayı hesabına 2 şubatta geçmişler, ancak bankanın çalışma sistemine göre paranın hesapta görünmesi 2-3 günü bulabilirmiş. 9 şubata kadar para hesabınızda görünmezse bana tekrar ulaşın demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Athelstan

Aile interneti yüzünden imgura bakamıyorum.fotoğrafı kaydedip bu forum üzerinden ekler misin ?

Halloldu hocam
    Hepinize teşekkürler
    @Millennium
    @LGR9

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Secret King

Trisha adam mıdır hocam ?

pırıl pırıldır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Kötü Biri Olabilirim?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

doğru anlamışsınız, parayı hesabına 2 şubatta geçmişler, ancak bankanın çalışma sistemine göre paranın hesapta görünmesi 2-3 günü bulabilirmiş. 9 şubata kadar para hesabınızda görünmezse bana tekrar ulaşın demiş.

Yardımınız gerek,kickstarter'da bir proje başlatıyorum da,şunu anlamadım ,translate ise malumunuz ;
    Use your project description to share more about what you’re raising funds to do and how you plan to pull it off. It’s up to you to make the case for your project.

Galiba paraya çökünce napacağımı soruyor

@Millennium
    @King Athelstan

• up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Müller

quote:

doğru anlamışsınız, parayı hesabına 2 şubatta geçmişler, ancak bankanın çalışma sistemine göre paranın hesapta görünmesi 2-3 günü bulabilirmiş. 9 şubata kadar para hesabınızda görünmezse bana tekrar ulaşın demiş.

Yardımınız gerek,kickstarter'da bir proje başlatıyorum da,şunu anlamadım ,translate ise malumunuz ;
    Use your project description to share more about what you’re raising funds to do and how you plan to pull it off. It’s up to you to make the case for your project.

@Millennium
    @King Athelstan

yanlış anlamadıysam değeri artan paranın nasıl planlı bir şekilde çekileceğini daha çok anlatınız.bu sizin durumunuzu/paranızı/görüşünüzün korunmasını sağlıyacak.

olayı nedir anlatırsan, muhtemelen yaptığım hataları yerlerine uygun terimlerle değiştirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: King Athelstan

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Müller

quote:

@Millennium
    @King Athelstan

yanlış anlamadıysam değeri artan paranın nasıl planlı bir şekilde çekileceğini daha çok anlatınız.bu sizin durumunuzu/paranızı/görüşünüzün korunmasını sağlıyacak.

olayı nedir anlatırsan, muhtemelen yaptığım hataları yerlerine uygun terimlerle değiştirim.

Neyse tamamdır
    teşekkrüler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.