Şimdi Ara

İngilizcesi iyi arkadaşlar 5 dk yardım edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün bana bi mail geldi size aynen iletiyorum ben hiç bişe anlamadım bi yardımcı olursanız çok sevinirim

UPDATE 2008 YAHOO/MSN LOTTERY PRIZE AWARD WINNER

Kimden: MSN/YAHOO LOTTERY (MSN/YAHOO@america.net)
    Gönderme tarihi: 14 Nisan 2008 Pazartesi 12:08:40
    Yanıtla: msn_claimsoffice32@yahoo.com.hk

This is to inform you that you have won a prize money of (£500,000) FIVEHUNDRED THOUSAND GREAT BRITAIN POUNDS STERLINGS for the month of APRIL, 2008Lottery promotion which is organized by YAHOO/MSN LOTTERY INC & WINDOWS LIVE.

YAHOO&MSN MICROSOFT WINDOWS, collects all the email addresses of the peoplethat are active online, among the millions that subscribed to Yahoo and Hotmailwe only select five people every Month as our winners through electronicballoting System without the winner applying, we congratulate you for being oneof the people selected

PAYMENT OF PRIZE AND CLAIM
    You are to contact your Claims Agent on or before your date of Claim, WinnersShall be paid in accordance with his/her Settlement Centre.

Yahoo/Msn Lottery Prize must be claimed no later than 14 days from date of DrawNotification after the Draw date in which Prize has won. Any prize not claimedwithin this period will be forfeited.

altta bişeler daha varda burada yazdıklarını kendimce çevirmeye çalıştım heralde ödül falan kazandım ama çok saçma değilmi ya? beni mi işletiyorlar yoksa

• Seni işletiyorlar Sil cevaplama hiç. Mail'den belli oluyor zaten
  • bunların alayının.... eyvallah kardeş umutlarımı söndürdün
  • artik heryerde ya bu tur mesajlar.Dun de arkadasin teki TURKCELL in BAHAR kampanyasi basladi,12 kisiye gonder 85 kontur kazan mi ne oyle bisey atmisti
  • Bu, senin, FIVEHUNDRED'in bir ödül parasını Nisan'ın ayı boyunca bin büyük Britanya libre sterlinine kazandığın seni bilgilendirmektir, insan azmanı MSN piyango AŞ tarafından düzenlenen 2008Lottery terfisi

İnsan azmanı& MSN MICROSOFT pencereleri, bütün peoplethat email adreslerini topla, aktif online, sadece insan azmanı ve Hotmailwe'ye subscribedin galipsiz beş peoplenin her ay electronicballoting System'den bizim galiplerimiz olarak uygularken, biz, PRIZE'in people selected PAYMENTi'nin olduğu oneof olmak için seni kutladığı selectin olduğu olduğu ve seni talep ettiğim milyonların arasında mıdır, senin talepler ajanınla üzerinde temas kurmak veya senin talep tarihinden öncedir, WinnersShall, onunki / onun Settlement merkezi gereğince paid olur.

Prize'nin, hayır 14'den sonra gündüzleri DrawNotification'un tarihinden talep edilmeli olduğu insan azmanı / Msn piyangosu, kendisinde Prize'nin kazandığı çekiliş tarihi olduktan sonra. Prize bu periodun kaybolacak olduğu claimedwithin değil.

Hemençevir ve proçevirinin ortak şaheser çevirisi

• abi müthiş çevirmiş yahoo=insan azmanı koptum warya

ya mailin altında numaralar war adresler falan war
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

Bu, senin, FIVEHUNDRED'in bir ödül parasını Nisan'ın ayı boyunca bin büyük Britanya libre sterlinine kazandığın seni bilgilendirmektir, insan azmanı MSN piyango AŞ tarafından düzenlenen 2008Lottery terfisi

İnsan azmanı& MSN MICROSOFT pencereleri, bütün peoplethat email adreslerini topla, aktif online, sadece insan azmanı ve Hotmailwe'ye subscribedin galipsiz beş peoplenin her ay electronicballoting System'den bizim galiplerimiz olarak uygularken, biz, PRIZE'in people selected PAYMENTi'nin olduğu oneof olmak için seni kutladığı selectin olduğu olduğu ve seni talep ettiğim milyonların arasında mıdır, senin talepler ajanınla üzerinde temas kurmak veya senin talep tarihinden öncedir, WinnersShall, onunki / onun Settlement merkezi gereğince paid olur.

Prize'nin, hayır 14'den sonra gündüzleri DrawNotification'un tarihinden talep edilmeli olduğu insan azmanı / Msn piyangosu, kendisinde Prize'nin kazandığı çekiliş tarihi olduktan sonra. Prize bu periodun kaybolacak olduğu claimedwithin değil.

Hemençevir ve proçevirinin ortak şaheser çevirisi

koptum ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.