Bildirim
İngilizcemi Geliştirebileceğim Siteler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
dil dile değmeden dil öğrenilmez mesela ben öyle yaptım gittim londraya yakışıklı erkeklerin dillerini dilime değdirdim -
Hocam us learning mi neydi öyle bi site vardı. Bi bakayım.
https://learningenglish.voanews.com/ güzel bir site. Hocam önermişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilosopo -- 30 Ocak 2020; 18:22:21 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
teşekkürler bakacağım -
kitap okumak en iyisi site takip etmek başlangıçta tek tük bir şeyler kazandırır sonra bir şey kazandırmaz -
Ben de öyle hissediyorum hocam.konu açmanmın sebebi biraz da bu
Arasıra kitap okuyorum ingilizce.Önerebileceğiniz kitaplar nelerdir ? -
Hocam Reddit'te falan takılın bol bol. Milletle münakaşaya gire gire gelişir. Ayriyeten bir tane penpal edinseniz wp'de konuşa konuşa sökersiniz dili iyice. Benim önerim bunlar. -
kitap okumak ve altyazısız ingilizce film izlemek en iyisi ingilizce geliştirmek için bence.quote:
Orijinalden alıntı: 098321
Ben de öyle hissediyorum hocam.konu açmanmın sebebi biraz da bu
Arasıra kitap okuyorum ingilizce.Önerebileceğiniz kitaplar nelerdir ?
the pirate city: an algerian tale. bu kitabı ben beğenmiştim, ağır değil ve konusunu da beğenmiştim güzel kitap yani tavsiye ederim. internette pdf olarak bulmuştum bir yerlerden, ararsan illa ki bulursun sanıyorum. -
ilk birkaç hafta işe yarar bu ama sonra yeni bir şey katmaz insana. Fakat pratiklik olsun, dilim alışsın derseniz her zaman yapılır tabi.quote:
Orijinalden alıntı: İTÜinş
Hocam Reddit'te falan takılın bol bol. Milletle münakaşaya gire gire gelişir. Ayriyeten bir tane penpal edinseniz wp'de konuşa konuşa sökersiniz dili iyice. Benim önerim bunlar.
edit: ayrıca penpal, reddit yerine discordu tavsiye ederim. daha ani ve spontane cevaplar verirken asıl o zaman etkili oluyor bu yöntem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 30 Ocak 2020; 18:38:23 > -
Discord da mantıklı hocam doğru diyorsun. Teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip
ilk birkaç hafta işe yarar bu ama sonra yeni bir şey katmaz insana. Fakat pratiklik olsun, dilim alışsın derseniz her zaman yapılır tabi.
edit: ayrıca penpal, reddit yerine discordu tavsiye ederim. daha ani ve spontane cevaplar verirken asıl o zaman etkili oluyor bu yöntem.
Alıntıları Göster -
Çok teşekkür ederim.Sherlock Holmes Short Stories'e başlayacağım yakın zamanda sizin kitaba da bakarım. -
Up -
aga bbc dediğinde british şive var. sen british şive mi öğreniyorsun yoksa amerikan mı? british şive biraz kasar. -
Yazıyla kullanıcı adının uyumu...
Katılıyorum ben aksanı öğrenmek için baktım ikisi karışıyor bazen American British gidiyor😀
İlginizi çeken alanlarda dergiler indirip okuyun.
Pdf olarak ücretsiz dergi indirebileceginiz siteleri google'da bulabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam writing için ne yapılabilir acaba? Bu konuda sorun yaşıyorum özellikle. Textleri anlıyorum ama yazmak biraz zor geliyor. Gördüğümde anladığım kelimeleri yazarken hatırlayamıyorum. Tavsiye edebilir misin var mi yontemquote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip
ilk birkaç hafta işe yarar bu ama sonra yeni bir şey katmaz insana. Fakat pratiklik olsun, dilim alışsın derseniz her zaman yapılır tabi.
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
(çoğu kelime için) kelimenin okunuşunu bilirsen yazılışını da bilirsin, yazılışını bilirsen okunuşunu da bilirsin. yani writing kötüyse listening de kötüdür muhtemelen sende. yapacağın şey ikisinden birisi. ya listenin geliştireceksin ya da writing. biri gelişince diğeri de gelişir. ama listening birazcık daha emek ister.quote:
Orijinalden alıntı: vfdg
Hocam writing için ne yapılabilir acaba? Bu konuda sorun yaşıyorum özellikle. Textleri anlıyorum ama yazmak biraz zor geliyor. Gördüğümde anladığım kelimeleri yazarken hatırlayamıyorum. Tavsiye edebilir misin var mi yontem
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X