Şimdi Ara

İngilizce zor bir dil mi ? 8-9 ayda çok iyi öğrenilmesi zor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an berbat olduğum için imkansız gibi geliyor. 9 ay sonra çatır çutur konuşacağımi hiç hayal edemiyorum

Hazırlık okuyan birileri cevap verirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konuşamazsın ama öğrenirsin
  • Konuşmama gerek yok dersi anlayayım yeter bana

• Hazırlığı atlatacak seviyde olur mu hocam? Ya da ne bileyim Avrupa'ya gittiğim zaman rahat şekilde yaşayabilecek kadar olur mu ?

Konuşma çok mu zaman istiyor ? Yazma okuma felan kolay mı ?

• Hacı nerede hazırlık okuduğuna bağlı

her yer aynı zorlukta değil

• TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de aynı durumdayım.
    Konuşabilir miyim belki biraz daha geliştirdikten sonra ama en azından karsimdakini anlamak istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çatır çutur olmayacak tabii ki ama yabancılarla konuşup anlaşabilecek seviyeye gelirsin. Zaten Almanya gibi belli başlı ülkeler dışında adam gibi İngilizce konuşabilen millet yok. O yüzden hata yaparım diye endişe etmene de gerek yok.

edit: Bu arada zorluk seviyesi şu şekilde: okuma<dinleme<yazma<konuşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jusufk -- 24 Eylül 2018; 16:48:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çatur çutur konuşamazsın ancak ingilizce yazı okursun anlarsın dinlediğini vb anlarsın.Akıcı şekilde konuşabilmek için uzun sene pratik gerekli
  • yoğun çalışırsan kendince konuşacak kadar öğrenirsin sana tavsiyem bende başladım her gün ingilizce chat yapılan sitelerde yazı yazıyorum translate kullanmadan sende gir ne kadar kelime biliyorsan onları kullan bilmediklerini not al yada sormak isteyip bilmediğinden soramadıklarını ve onların ingilizcesini ezberle

bide teknolojiden yararlan örn dualingo vb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 24 Eylül 2018; 17:44:35 >
    hocam hangi üniversitenin hazırlığı,sınavı bunlar önemli, konuşmak için 3-4 sene düzenli işin içinde olman lazım, okuma kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizzo -- 24 Eylül 2018; 17:54:10 >
  • Konusmaya herkes zor demiş doğruda demis. istediğin kadar uğraş senelerce araliksiz bir sekilde ana dili ingilizce olan bir ülkede yasamazsan zor. Onun için konuşmayı çok dert etme. Biz Türkler hiç konusamadigimiz icin ingilizce bilenleri çok iyi konuşuyor saniyoruz. Dil illaki donmicek bazi şeylere bu çok normal

Hocam hazırlıkta konuşma namına pek de bir şey öğrenemezsin açıkçası.1 senede de okuduğun makalenin %60-70 ini falan anlayacak seviyede olursun en fazla.Avrupada da bazı sıkıntılar yaşarsın.Şimdi a1'sin desek b1-b2 arası bir şeyle bitirirsin hazırlığı muhtemelen.
  • Iyi ve akici konusamazsin fakat nerdeyse tum ingilizce paragraflari anlayarak okursun. Ayrica en kolay dillerden biri, basarilar.

• hocam ben 3 sene amerikan kulturde egitim aldim c1belgem var ve dile de cok yatkinim ben bile catir catir konuşamıyorum ama konusuyorum yani de anadil gibi dusunmeden konusman icin oralarda yasaman lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dell_Naja

Hocam hazırlıkta konuşma namına pek de bir şey öğrenemezsin açıkçası.1 senede de okuduğun makalenin %60-70 ini falan anlayacak seviyede olursun en fazla.Avrupada da bazı sıkıntılar yaşarsın.Şimdi a1'sin desek b1-b2 arası bir şeyle bitirirsin hazırlığı muhtemelen.
    B1'im. Sence nereye kadar çıkabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maruz kalman lazım. Yani lan hazırlığa gideyim sonra evde gelip türkçe pop dinleyim bi cacık olmaz öyle. Yabancı müzik dinleyeceksin, yabancı dizi-film izleyeceksin, ingilizce kitap okuyacaksın vs. öyle öyle gelişir. Konuşma en zor diyorlar bence yazmak daha zor. Konuşmak için grammar'a ihtiyacın yok çünkü. İlk şeyin dinleme olduğunu unutma ama. Dil dinleyerek ve konuşarak öğrenilir, gerisi sonradan gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: loveless122

Bu mesaj silindi.
    Moralini bozma sen
  • İngilizce başlarda öğrenmesi çok kolay ama geliştirmesi çok zor bir dil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.