Bildirim
ingilizce yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
_____________________________ -
Piyasada birçok gramer kitabı var,örnekli, alıştırmalı.Onlardan al bir tane.Gireceğin sınava yönelik çalışma yap.İpuçları , püf noktaları falan araştır internetten. _____________________________ -
Öncelikle şunu söyleyeyim gramer değil de kelimeler sorun oluyor.Ancak sınav test şeklimdeyse ki öyle olacaktır.Böyle bir durumda testleri gramer yapısına uygun olup olmadığı şeklinde çözmen fayda sağlar.
Bize lise öğretmenimiz ilk olarak ingilizcenin nasıl bir yapıya sahip olduğunu anlatmıştı.Onu öğrenmekle başlaman sana ingilizcenin temelini kavratır.
Bize öğretmenimiz S.V.O.P.T. diye bi'şey anlattı.Bu ingilizcenin temel cümle sıralanışıdır.Ben bunu öğrendikten sonra 4 ay içerisinde orta seviye seviyesine geldim.Ancak biraz da heves ve istek olmalı.
S.V.O.P.T [ Subject (Özne) + Verb(Fiil) + Object (Nesne) + Place(Yer) + Time(Zaman) ]
I bought two pencils in supermarket yesterday.
(Dün marketde 2 kalem aldım.)
İngilizcede cümlenin anlamını genellikle S ile V arasına koyduğumuz değişik kelimeler veya Verb'e taktığımız eklerle belirleriz.
* İngilizce de ki bütün zamanları öğren.
* Modals denilen yapıları öğren.
ve sağlan bir kursa hızlandırılmış olarak gitmende fayda var ._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler