Şimdi Ara

İngilizce Performans Ödevi İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,herkese merhaba.İngilizce performans ödevinde ülke tanıtımı yapacağım.Ama hangi ülkeyi yapacağıma karar veremedim.Şöyle herkesin yapmayacağı (amerika vb.) böyle dikkat çekebilecek bir ülke önerirseniz sevinirim.Şimdiden herkese teşekkürler.

• norveç der ve giderim
  • küçük ülkeleri seçebilirsin tanıtması daha kolay olabilir ben lisedeyken almanyayı tanıymıştım bir çoknoktayı es geçmek zorunda kalmıştım lüksemburgu veya monaco yu tanıt mesala fazla küçük gelirse isviçre olabilir
  • San Marino

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

norveç der ve giderim

olabilir aslında bir düşünüyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

küçük ülkeleri seçebilirsin tanıtması daha kolay olabilir ben lisedeyken almanyayı tanıymıştım bir çoknoktayı es geçmek zorunda kalmıştım lüksemburgu veya monaco yu tanıt mesala fazla küçük gelirse isviçre olabilir

bende öyle düşünmüştüm ne çok büyük olsun nede küçük orta ölçekli ülkeler olabilir
  • sealand

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • finlandiya,isveç,norveç,bae,ürdün,lüksemburg,katar,izlanda,hollanda,danimarka,belçika,japonya,kanada,meksika
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

sealand

olabilir aslında
  • benim geçen yıl ki ing kitabında var ülke tanıtımı istersen onu yazayım buraya uğraşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

finlandiya,isveç,norveç,bae,ürdün,lüksemburg,katar,izlanda,hollanda,danimarka,belçika,japonya,kanada,meksika

Teşekkür ederim büyük ihtimal bunlardan birini yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuri Boykaa

benim geçen yıl ki ing kitabında var ülke tanıtımı istersen onu yazayım buraya uğraşma

Yazarsanız sevinirim,eğer işime yazarsa onuda verebilirim
  • costa rica
  • Botsvana,Brunci,Burundi,Çad,Cibuti,Eritre,Etiyopya,Gabon,Gambiya,Gine,Guatemala,Gine Bissau,Honduras,Jamaika,Kostarika,Kuveyt,Nepal,Nikaragua,Sri Lanka,Svaziland,Tonga,Umman
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmakosma

quote:

benim geçen yıl ki ing kitabında var ülke tanıtımı istersen onu yazayım buraya uğraşma

mexico city is one of the worlds largest cities.It has got beatiful old buildings, green parks, museums and an exciting nightlife. It is a great place to visit. 9 million people visit it each year

Mexico City is a difficult city to drive in because of the heavy traffic.The city's fantastic metro network, however, has 11 lines and is very cheap. There are hundreds of buses, trolley buses and minibuses

In their free time, Mexicans shop at colourful street markets. They also enjoy going to the cinema and theatre. They even have street parties. Football and horse racing are the most popular sports.

The people of Mexico City are very friendly.The food is excellent.The restaurants serve delicious local food like tortillas and frijoles(beans).

umarım işine yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuri Boykaa -- 30 Kasım 2013; 21:20:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmakosma

quote:

mexico city is one of the worlds largest cities.It has got beatiful old buildings, green parks, museums and an exciting nightlife. It is a great place to visit. 9 million people visit it each year

Mexico City is a difficult city to drive in because of the heavy traffic.The city's fantastic metro network, however, has 11 lines and is very cheap. There are hundreds of buses, trolley buses and minibuses

In their free time, Mexicans shop at colourful street markets. They also enjoy going to the cinema and theatre. They even have street parties. Football and horse racing are the most popular sports.

The people of Mexico City are very friendly.The food is excellent.The restaurants serve delicious local food like tortillas and frijoles(beans).

umarım işine yarar

teşekkür ederim ama ben ülke tanıtacağım şehir değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.