Şimdi Ara

ingilizce ogrenmeye baslicam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hep basliyorum ama 1 2 hafta sonra canim istemiyo.nasil motive olabilirim,hangi yontemi izlemeliyim sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dil kursuna yazılarak. ben sadece hafta sonları gidiyorum ve geçen hafta 2.kura geçtim. pre-intermate seviyesindeyim şuan. hem haftasonları sürekli dışarıda sosyal bir şekilde geçirmiş oluyorum hemde ingilizcemi geliştiriyorum. yazında hafta içi dahil kurs alıp daha sonra yurt dışına gitmeyi planlıyorum. 4 günlük turlar 650 liraydı yunanistan,bulgaristan,romanya filan.
  • Dil kursu çok faydalı değil bence kendi kendine öğrenmek daha iyidir İngilizce olarak oyun oynamak, dizi izlemek, film izlemek bunlar hep İngilizceni etklileyen şeyler bir kitap edin A1 seviyesinde onunla başla ayrıca hikaye kitabı da oku kelime bilgin gelişsin.
  • Dil dile değmeden dil öğrenilmez. İmkanın varsa yurt dışında bir yaz geçir pratik yapamadan kursa gitmenin hiçbir anlamı kalmıyor.

• Online oyun oyna 1 ay o oyunla ilgili tüm terimleri biliyorsun. Online oyun dediğim tabii metin2 falan değil ne biliyim wow,lol vb. yabancı oyunlar. Böylece yabancılarla da iletişimin oluyor.Sokak ingilizcesi de öğreniyorsun az çok küfür vs.
  • Öğrenince yabancı kızlarla da iletişim kurabileceğini düşün.
  • hic kursa felan gitmedim.sozcukleri yanina turkcesiyle beraber 10ar kere yaz. konustugum butun yabanci kizlar (yabanci erkeklerle konusmuyorum) ingilizcemin mukemmel oldugunu soyluyorlar
    ayrica dil seviyem advanced tabi bu 3-4 yil kendi kendine gelismesiyle oldu diziler oyunlar... turk dizisi izlemiyorum genel olarak bazzi diziler var sadece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu11

Dil dile değmeden dil öğrenilmez. İmkanın varsa yurt dışında bir yaz geçir pratik yapamadan kursa gitmenin hiçbir anlamı kalmıyor.

Allahu Ekber, vuuuuu hu.

• eğlenceli hale getirerek öğrenebilirsin
  • Bende basladım ögrenmeye murat kurtun kitabı var onu aldım gelistiriyorum ingilizcemi tavsiye ederim cok iyi kitap baslangıctan orta seviyeye kadar gayet iyi anlatılmıs. Biraz daha ilerleyince ingilizce kitap okumaya baslıycam cok yararlı diyorlar. Su an icin izledigim 6 tane yabancı dizi var bakalım ilerliycez daha insallah

• daylight eğitim setini almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.