Bildirim
İngilizce öğrenme teknikleri?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kitap oku ingilizce. ben başka düzügün geliştiren yöntem bilmiyorum _____________________________ flattery flattery charges my battery -
atıyorum bi tv dizisi izliyorsun ingilizce, durdurup translateden kelimenin anlamına bakmayı alıskanlık haline getirmelisin, yok atlayım sonra bakayım dersen görüntü izlemiş altyazı okumuş olursun. tamam kimse demiyor komple türkçeye çevir ama ilk defa duyduğun kelimeleri anında translateden bak yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İngilizce öğrenilmez bilinir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
memrise ,,,, günde 2 saat çalışıyom çok yararını gördüm,, kesinlikle kelimeyi öğrenmeden öbür levele atlayamıyorsun, illaki öğreniyorsun,,, hele öğrettiği kelimeyi yanlış işaretle, bıktırana kadar o kelimeyi soruyor, adın kadar öğreniyon mecbur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ''Eğer hayallerin seni korkutmuyorsa yeterince büyük değillerdir.'' -
Kolay ingilizce diye bir program vardı androidde.
Ayrıca voscreen ve ororo.tv bunlara da bakabilirsin._____________________________ Acı senin en iyi arkadaşındır. Yaralandığında acı sana şöyle der; Çok kötü yaralandın ama... Henüz DAHA ÖLMEDİN.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler