Bildirim
İngilizce nasıl halledilir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kanal ismi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
English Grammar in Use
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
O sözlükler şart mı sette hocam?
Bence gramerle hic ugrasma onu zaten hazirlikta hepsinu ogretecekler.Okulda ogrenmenin daha zor oldugu seyler pratik gerektiren seyler kelime calisma reading writing gibi seyler.Benim sana tavsiyem her gun gunde 1-2 bolum yabanci dizi izle.Tavsiyem 20 dakikalik komedi dizileri Friends,The big bang theory,How i met your mother gibi veya cizgifilmler avatar olabilir mesela.Bunlari İzlerken bilmedigin her kelimede durdur ve kelimeyi deftere not al,cumleyi anla vs.Ben bu yontemle bu ocakta dizileri izlemem ort 20 dakikalik diziyi 30 35 dakika buluyordu heralde durdura durdura izledigim cumleleri anlamaya calistigim icin.Bugun yaklasik 8 ay oldu artik durdurmadan izleyebiliyorum.
2. Yontemde kitap okumak onun icin de harry potterin 7 kitabini oneriyorum.Bence gramerle hic ugrasma 7 tane harry potter kitabi + 9 sezon friends + 12 sezon the big bang theory + 9 sezon himymla hem izleyip eglenirsen hemde karsina cikan bilmedigin kelimeleri not alip hergun tekrar edersen ilk yariyilda muhtemelen hazirligi gececek seviyenin de ustune cikarsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Türkçe-ingilizce sözlük ile çalışma ingilizce sözlük kullan, ingilizce kitap veya makale oku sık sık ilgilendiğin alanda, ingilizce yayın yapan haber sitelerini takip et haberleri oku, writing’i boşlama seni en çok zorlayacak kısım writing olacak. Speaking için özgüvenli fazla düşünmeden gramer olarak yanlış konuşssan da teklemeden kopmadan konuş. Vocab gramere türk öğrenciler gereğinden fazla önem veriyor, dinleme-yazma-konuşma bu üçü üzerinden vocab gramerini geliştir. Tek başına kelime öğrenmek hiçbir işe yaramaz. Uzun hikayeli oyunları oyna rpg tarzı, filmlerini youtube videolarını en kötü ingilizce altyazı ama daha önemlisi altyazısız gerekirse durdurarak izle, dinle (burada kesinlikle podcast de dinle derim sevdiğin alanlarda.) Şimdilik bunlar geldi aklıma hepsini yapamayabilirsin doğal olarak ama kendini zorlaman gerek.
Fundamentals of English Grammar 5th Edition
Güzel mi hocam o set yardımcı olur mu sence?
google trans da olmayan bazı kelimeler var olabilecek en büyük sözlük bu. Bir de ben yazın kampa gittim çadırla tek başıma orada çalıştım o yüzden lazımdı sözlük. Ve sözlükte arayınca kelimeyi daha iyi öğreniyorum ama tabi şart değil ama kitap fetiştisti olanlar için hoştir
Zaten çoğu hazırlık öğrencisi bunula başlıyor ben biraz baktım ve bence harika
Kırmızı olanı alıcam o zaman hocam şuanlık başlangıç için beni götürür bide konu anlatım not alırım
Hocam benim Çankaya Hukukta hazırlık yok ben şahsi olarak başlamak istiyorum. Biraz yardımcı olabilir misiniz?
Altyazısız mı izliyorsunuz hocam
Hayir suan hala altyaziyla izliyorum.Aslinda altyaziyi kapatsam %60 70 anlarim belki ama kelime kaybj yasamak istemiyorum.Ayrica bazi makaleler vardi altyazi ile izleme altyazisiza gore daha fazla gelisme gosteriyor.
ben mezunum kanka. seviyem orta olduğu için zaten kırmızıyı kullanmayacağım kitap üzerinden grammer geliştirip online testler çözüp yabancılarla diyalog kurmaya çalışıcam. Sen çok eksiksen YT üzerinden gidebilirsin.
Çalışılarak yavrum
harry potter ing setinin linki var mı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bence gramerle hic ugrasma onu zaten hazirlikta hepsinu ogretecekler.Okulda ogrenmenin daha zor oldugu seyler pratik gerektiren seyler kelime calisma reading writing gibi seyler.Benim sana tavsiyem her gun gunde 1-2 bolum yabanci dizi izle.Tavsiyem 20 dakikalik komedi dizileri Friends,The big bang theory,How i met your mother gibi veya cizgifilmler avatar olabilir mesela.Bunlari İzlerken bilmedigin her kelimede durdur ve kelimeyi deftere not al,cumleyi anla vs.Ben bu yontemle bu ocakta dizileri izlemem ort 20 dakikalik diziyi 30 35 dakika buluyordu heralde durdura durdura izledigim cumleleri anlamaya calistigim icin.Bugun yaklasik 8 ay oldu artik durdurmadan izleyebiliyorum.
2. Yontemde kitap okumak onun icin de harry potterin 7 kitabini oneriyorum.Bence gramerle hic ugrasma 7 tane harry potter kitabi + 9 sezon friends + 12 sezon the big bang theory + 9 sezon himymla hem izleyip eglenirsen hemde karsina cikan bilmedigin kelimeleri not alip hergun tekrar edersen ilk yariyilda muhtemelen hazirligi gececek seviyenin de ustune cikarsin. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X