Şimdi Ara

İngilizce kursundayım konuşamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ingilizcem orta seviyedir yani bir dizi falan izlesem %80ini anlarım kendi başıma konuşmak istediğim zaman konuşurum da ama burada hoca kendini tanıt dediği zaman resmen dilim tutuldu. Herkes de sessiz kasılıyor kimse konuşmuyor falan napıcam bilmiyorum ama bu şekilde yıkıklığımı yenebilirim diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kurslar kadar saçma bişey yok hepsi para tuzağı hiç kursa gitmedim dilciyim. bilmediğim nane yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giuliano De Paula

kurslar kadar saçma bişey yok hepsi para tuzağı hiç kursa gitmedim dilciyim. bilmediğim nane yok
    Hocasız olmaz. Daha iki lafı bir araya getiremeyen ingilizce biliyorum diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giuliano De Paula kullanıcısına yanıt
    Hocam uğraşsam kendim de öğrenirim zatwn ama hem belli bir düzene sokmak için hem de akademik seviyede öğrenmek için şart

• Kitap oku düşük seviyelerden başla.

Ne kadar biliyorum bunlar kolay desen de okuman gerekiyo ki cümle kurmayı hızlandırmak için baya gereklidir
  • The good doctor diye dizi var. oradaki doktor gibi yavas falan konus zor degil yani

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce dil kursu tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Askerde ingilizce çalışmak ?
    11 yıl önce açıldı
    Almanca öğrenmek??
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yurt dışına gidip yaşamadan ben dilin tam anlamıyla öğrenebileceğini düşünmüyorum, kurslar yalan

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kendini tanıtmak zaten ezbere işler.Yaşın,isim,doğum yerin,ailen,işin,hobilerin vs bunları anlatmak çok kolay.Kurs kurs gezmiş biri olarak çoğu kurs para tuzağı.Mevzu bence kurs falan değil kendini ifade etme becerini geliştirmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 30 Haziran 2018; 14:34:1 >
  • Koşmak istiyorsun ama önce emeklemeyi öğrenmen gerektiğini bilmiyorsun. Korkmadan konuş barış özcanı izle

• orta seviye olduğunu söylüyorsun bu durum da dilinin tutulması heyecandan olsa gerek değilse orta seviye birinin kendini tanıtamaması orta olmadığını gösterir.Herkese bakma sen a1 seviyesi bile kendini basitçe tanıtabilir ben b1 im anasını ağlatıyorum.Amerika dan kız arkadaşım var ve buradaki en kral kursun göstermediği teknikleri konuşarak öğreniyorum.
    Örnek:What on earth is going on in there?
    gibi
  • İngilizce konuşarak öğrenilir.yurtdisi gitmek gerekir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.