Şimdi Ara

Ingilizce Kursu Tavsiye (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
6
Favori
126.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benhttp://www.interokul.com/ tavsiye ediyorum. Hem evimdeyim hemde canlı canlı öğretmenlerden ders alıyorum, çok etkili ve faydalı bir online kurs, üstelik öğretmenlerin çoğu yabancı ve bu aksan konusunda çok önemli!
  • Eğer İngilizce konuşma seviyesinde isewww.talkenglishclass.com u kullanabilirsiniz.Türk sitelerden daha ucuz fiyatlar.
  • Erhansarı E kullanıcısına yanıt
    Bence klasik öğrenme metodlarını bir kenara bırakmak lazım artık 2 tane ingilizce kursa gitdim . Fakat uzman hafızadan aldığım verimi hiç birşeyden alamadım. Şuan şakır şakır ingilizce konuşuyorum ...
  • ben de yaz tatilinde kis boyunca katilabilecegim iyibir ingilizce kursu ariyordum ki nette süren arastirmalarim ve sadece britishtime, istanbul lisan merkezi ve dilko ya gittim. Acikcasi ilgi alaka bakimindan dilko ve britishtime oldukca iyiydi istanbul lisan merkezinden bahsetmek bile istemiyorum katile ögretmenleri olabilir ama ön ofisteki bayanin calistigi kurumun egitimini 0 biliyor olmasi ilgincti. Neyse bu yazdiklarim sadece mecidiyeköy subeleri icin gecerli digerlerini arastirmadim...

    dilkoya 2 ay önce yazildim hala ilk kurumdayim aralik 17 gibi bitecekmis oldukca uzun bu iyi birsey sürekli kelime ögreniyorum bu sayede. Ögretmenleri de gercekten iyi ama kur ortasinda ögretmen degisikligi oldu sebebleri vardir ama bence olmamaliydi neyse bu ögretmenimizde cok iyi sansliyim sanirim ama beraber yazildigim erkek arkadasim pek sansli olmadi ögretmen konusunda kötü oldugunu düsünüyor genel olarak cok iyi bir kurs haftaicleri konusma kulüpleri var yabanci hocalarla ben katiliyorum ve cokda yararini görüyorum. Genel olarak söylemiyorum ama mecidiyeköy subesi hakkini veriyor gercekten cok iyi umarim benim gibi kurs arayan arkadaslara bir fikir vermisimdir..




  • Merhaba arkadaşlar, benim bu forumda ilk günüm. Ben İngiltere'de yaşıyorum 10 yıldır, insanların İngilizce kursları hakkında neler düşündüğünü görmek için bakmıştım çünkü ben de daha yeni İngilizce öğretmenliği sertifikamı aldım, belki bir gün Türkiye'ye taşınırım, aç kalmayayım orda diye :)

    Açıkçası forumun başından sonuna kadar okudum, çok fazla reklam yapan olmuş dershanelerden, insanların bunu fark etmeyeceğini düşünmek garip, kimse aptal değil.

    Hiç bir dil kursunu denemedim, o yüzden bilmiyorum ama benim İngilizce öğrenmek isteyenlere tavsiyem, ne yapıp edip, yurtdışı dil kursları için 1 ay 2 ay bile olsa yurtdışına çıkmaları. Bir dil ancak bu şekilde öğrenilir çünkü. Mesela eşimin çalıştığı şirket TR den eleman getirdi buraya Eyül'de. Elemanlardan biri de İngilizcesi iyi olduğu için gelmişti, burdaki adamların ihtiyaçlarını karşılamalarında yardım etsin diye, ama buraya geldikten sonra kendisi de dedi, ben hiç bilmiyormuşum bu dili meğerse, burdayken her gün onlarca yeni kelime öğreniyorum ve aklımda kalıyo gündelik hayatta kullandığım için ama TR'de kursta devamlı öğrenmek için uğraşıyosun, bi şey de öğrenilmiyor.

    O yüzden hangi kursa giderseniz gidin, mucize beklemeyin, herşey kendinizde bitiyor.

    Benim İngilizce öğrenmek isteyenlere naçizane tavsiyelerim şöyle olurdu (kendim TR'deyken kullandığım ve öğretmenlik sertifikamla beraber öğrendiğim taktikler)

    1-Bol bol yabancı film, dizi seyredin ama alt yazıyla ve alt yazıları takip ederken insanların söylediklerini de kulağınızın bir ucuyla dinleyin, ilişkilendirmeye çalışın söylenenle okuduklarınızı.
    2- Sözlü İngilizce şarkıları dinleyin. Şarkıların sözlerini gerekirse printerdan çıkarın, şarkıyı dinlerken okuyun, şair ne demek istemiş diye inceleyin :)
    3- Mümkünse expatların genelde gittiği toplantılar, partilere gidin. Ben TR'deyken Amerika'lı bir kızla tanışmıştım bu tür partilerden birinde ve kanka olmuştuk bi süre sonra! Bol bol İngilizce pratiği yapmış oluyorsunuz böylece ve yeni deyimler, gündelik kelimeleri öğreniyorsunuz bu şekilde... Hem de bedava... Nijerya'ya taşınmış olsa da hala da çok yakın arkadaşım :) Eğer soran olursa, benim o gittiğim expat grubunun ismi Internations. Belgrad ormanında koşular, kahvaltılar fln düzenliyorlardı. Hatta eşimle de orda tanışmıştık - kendisi de Türk ama.. :D
    4- Eğer yurtdışına çıkamıyorsanız mümkünse online bir kurs bulun. Online kurs sizlere mutlaka canlı öğretmenlerle ders veriyor olsun kursun bir parçası olarak. Aslında şimdi reklam yapmaktan korkmasam, benim favori kursun adını da verirdim, ama öğrenmek isteyen olursa sorabilir.
    5- Günlük tutun, ama günlüğünüzü mümkün olduğunca İngilizce yazmaya çalışın. Bunu neden öneriyorum? Çünkü bir süre sonra geri dönüp yazdıklarınızı okuduktan sonra, kendi yanlışlarınızı buldukça İngilizcenizin geliştiğini göreceksiniz. Mutlu olacaksınız..
    6- Kitap okumak çoğumuzun huyu değil biliyorum, ama yine de önemi çok büyük. Penguen kitapları vardı, kendi İngilizce seviyemize göre küçük küçük hikayeler olurdu içinde. Sonra da kitabın sonunda hikayeyle ilgili sorular.. O kadar büyük yardımı olacak ki bunların.. Ayda bir kitap bitirseniz yeter. 30-40 sayfalık kitaplar maksimum.

    Bu yukarıda söylediklerimi gündelik hayatınıza sokabilirseniz, tembellik etmez, ya yarın bakarım, yarın okurum demezseniz çok rahat İngilizce öğrenirsiniz. 1 yılın sonunda farkı fark edersiniz.

    Unutmayın, hiç bir dil efor sarf etmeden kendiliğinden öğrenilmez. Bi kursa gideyim, kendimi zorlamadan, biri bana anlatsın ben öğreneyim diye bir şey söz konusu değil.

    Sorularınız olursa sorun, yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.




  • arkadaşlar size tek önerim kursla felan olacak iş değil eğer gerçekten öğrenmek istiyorsanız Tr de kursa vereceğiniz paraya bir o kadar daha ekleyin yurt dışına gidin 2 ay kalın TR den daha çok öğrenirsiniz.. tabi TR de öğrenilmeyecek diye birşey yok ama çok kasmanız lazım
  • arkadaşlar dün pendikte kurs araştırması yaptım. Piyasa hep 2+1 paket yani 3 kur 2000tl civarı fakat FULLENGLİSH pendik şubesi aynı eğitimi 1300tl ye veriyor. acaba içinizde giden veya yakınının gittiğini duyan var mı? acaba nasıl.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan528 -- 12 Kasım 2016; 0:53:6 >
  • Arkadaşlar merhaba,ben bir süredir ingilizce kursu araştırıyorum fakat gördüğüm kadarıyla kimse hiçbir kurstan memnun değil. Bir kursta karar kılıp buradaki yorumlardan sonra vazgeçtiğim çok oldu. Sırf bu konuda içten tavisyelerinize ihtiyacım olduğu için üye oldum. İstanbul Avrupa yakasındaki kursları araştırıyorum ama bakırköy olsa daha iyi olur. Önerebileceğiniz bir kurs var mı acaba? Ben yüksek lisans ve doktora düşündüğüm için speaking derslerine önem verdildiği kadar writing ve reading derslerine de önem verilen bir kurs istiyorum,literatür taramak için. Son olarak öğrenci olduğum için maddiyat da önemli tabii. Aşırı pahalı olmayan bi kurs tavsiyeniz olursa çok mutlu olurum,çok teşekkürler şimdiden.
  • British town konuşma kulübünü tavsiye eder misiniz? Groponda 110 liraya alınabiliyor 6 aylık
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Daha önce aldığım ama kullanamadığım bir eğitim hakkım var. İndirimli olarak size devredebilirim. Bilişim Eğitim Merkezi' nden aldım bu eğitimi.
    İlgileniyorsan bana PM atabilirsin. Hem sen indirimden yaralanırsın hem de ben paramın bir bölümünü almış olurum
  • arkadaşlar iyi bir kurs önerim yok ama gitmemeniz gereken hatta yakınından bile geçmemenizi önerebileceğim bir kurs olarak oxford street(KADIKOY-BAKIRKOY) olarak verebilirim.ben 3 kur yazıldım temmuz ayında ve ilk kurun sonunda eğitmen ayrıldı ardından kursu devam ettiremediler ve ücretimi iade edecekelrini soylediler ama hiçbir şekilde iade etmiyorlar hem eğitim alamıyorsunuz hemde paranızı, ne bir düzen ne bir muhatap bulursunuz bir sorununuzda, 5 aylık sürede bir kez bile çözüm için aramadılar en az 100 kez aradım hep sallayıp kapatıyorlar telefonu.
  • Ben New Oxford English isimli İngilizce kursunun Ankara Etlik şubesinde e düne kadar kayıtlı olan ……..k isimli öğrencinin velisiyim. Bundan bir hafta önce çocuğum sınıfta bir arkadaşı ile kavga etmiş. Biz çocuğumuzu kursa almaya gittiğimizde öğrendik durumu. Çocukların ikisi de birbirine zarar vermişler ancak daha sonra idare tarafından duruma el konulmuş. Çocuklar birbirinden özür dilemişler. Biz olayın bu şekilde kapandığını düşünmüştük ta ki dün yani 9 / 1/ 2015 tarihinde saat 11:00 sıralarında gelen telefona kadar. Kursun SEKRETERİ eşimin cep telefonunu arayarak çocuğumuzun sınıfının değiştirildiğini haber vermiş. Biz de bu nasıl olur diyerek kurstaki yetkili kişi ile görüşmeye gittik. Orhan Bey ile görüşeceğimizi söylediler. Orhan Bey daha konuşmaya yeni başladığımız sırada’’ HAKİM BEY in oğlu ile kavga eden..’’ şeklinde bir şeyler söyledi. Tabi biz durumu orada anladık. Meğer çocuğumuzun asıl suçu HAKİM BEY in oğlu ile kavga etmekmiş. Anlayacağınız HAKİM BEY in oğlu olmak haklı olmak için yeterliymiş. Aslında bu olayda saçmalıklar o kadar çok ki hangisinden bahsedeyim:
    1-) Bizim muhatabımız sekreter midir? Böyle bir haberi sekreter mi verir? Hem de çocuğumuzun kursa gitmesine 1-2 saat kala. Olay olalı 1 hafta olmuş.
    2-)Orhan Bey çocuğumuzun daha önce de sınıfta sorun çıkarttığını söyledi. Farz edelim ki doğru . BİZİM NEDEN HABERİMİZ OLMADI BU SORUNLARDAN??? Velinin ,(varsa) böyle sorunlardan daha önceden bilgilendirilmesi gerekli değil midir?
    3-)Bir çocuğa sınıf değişikliği kararını tek başına ne idare ne de öğretmen verebilir. Nasıl amatör bir ekiple çalışıyorsunuz ki böyle bir kararı kendi başlarına(!) veriyorlar? Veliyi de son anda bilgilendirme zahmetinde bulunmuşlar. Pardon ona da zahmet etmediler. SEKRETER tarafından bilgilendirildik.
    4-)Bir de utanmadan yalan söylediler. Güya sekreter bize haber vermemiş, fikrimizi sormuş.( YALAN ama farz edelim ki bu da doğru ) Üzgünüm ama benim fikrimi alma görevi de SEKRETERE ait değil.
    5-)Biz kursa gittiğimizde Orhan Bey bir sınıfta bazı şeylerle meşgul idi. Burada mı görüşeceğiz? Diye sorduk . Nerde isterseniz orada görüşürüz dedi sağ olsun ‘ Buyurun odamda görüşelim ‘ dİiyemedi. Biz sıralarda oturduk o da ayakta idi. O kadar kaile alındık yani.
    9 yaşındaki oğlumu hayatın çok acı bir yüzü ile yani adam kayırma ve makam korkusu ile tanıştırdığınız için size ne diyeceğimi bilemiyorum. En büyük derslerinden birini aldı sayenizde.
    Çocuğuma daha bu yaşta böyle acı bir tecrübe yaşatan ekibinizi şiddetle kınıyorum. Bu olayı anlatabildiğim her yerde de dile getireceğim.




  • GS Üniversitesi Dil Okulundan bir kur ingilizce kursum var ancak ben çalıştığım kurum kurumiçi bir kurs düzenlediği için GS kursuna katılamıyorum. İlgilenen arkadaşlara bir kurluk yabancı dil eğitimini ücreti karşılığında devretmek istiyorum. Kurs GS Dil okulunun açtığı diğer yabancı dil kurslarından birinde de kullanılabiliyor.
  • new york studio yu öneririm , ben gittim memnun kaldım.
  • Mesajların yarısı reklam ve çöp bilgiler bilgi kirliliği olmuş konu tamamen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul lisan merkezini de düşünebilirsin, en azından verdikleri sözleri tutuyorlar.
  • İLM' ye gidin arkadaşlar tamamen sizin ihtiyacınıza göre eğitim veriyolar, verilen eğitime katılmıyosunuz yani, eğitim size göre oluyor
  • Arkadaşlar English time da ki 2 kurumu iş dolayısıyla devam edemediğim için 1200tl den devretmek istiyorum, Kurları isterseniz Haftaiçi isterseniz Haftasonu Eğitimlerinde kullanabilirsiniz. ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler.
  • Ya aslinda hic bi kurs guven vermiyo.. Yani 3-4 kursla gorustum hepsi anlatiyo ovuyo falan hic biri guven vermedi.. Ama mecbur birine yazildim. Senetleri imzaladim yuklu bi miktar 6 kur londra falanda var icinde.. Ama hala guvenmiyorum insallah sonucu iyi olur.. Sende oyle yap arastir kurslari (arastir dedigim git hepsiyle tek tek kaydolacakmis gibi konus) en azindan kafana en cok yatana yazil.. Yoksa guven meselesine kaldigin zaman kaydolamazsin cunku bana gore hic biri guvenilir degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.