Şimdi Ara

Ingilizce Kursu Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
6
Favori
126.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Istanbul Avrupa yakasında bakırköy yada Mecidiyeköy de ingilizce kurusna gidip , önerebileceği yerler olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.

    English time ve British English arasında kararsız kaldım açıkcası? Başka önerebileceğiniz yerler varsa orayala da gidip görüşebilirim

    Teşekkürler



  • olur da aklına gelir diye söylüyorum. dialogue mecidiyeköy şubesinden hiç memnun kalmadım. english time için çok çeşitli söylentiler var ama müşterisi çok olunca şikayetlerin çok olacağını çok güzel anlatıyor adamlar.
  • wall street var
  • English timeda bulunan 1 kur hakkımı 500tl'ye devredebilirim.Bende 3 kur gittim.
    bana mail atabilirsin:englishtime2011@mynet.com
  • bknz: adresini incelemeni ve şiddetle gitmeni tavsiye ederim. Şuan ben 10.saatimi doldurdum yeni başladım ve sitede teyit edilenlerin birebir gördüm.Hemde bakırköyde yeri de sana uygun.

    Not:Link paylaştım kurallar dahilinde mi bilmiyorum , ilk mesajım ama eski üyeyim fake değil uyandirim ;) amacım yardımcı olmak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakante -- 20 Şubat 2011; 13:42:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erhansarı

    Merhaba,

    Istanbul Avrupa yakasında bakırköy yada Mecidiyeköy de ingilizce kurusna gidip , önerebileceği yerler olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.

    English time ve British English arasında kararsız kaldım açıkcası? Başka önerebileceğiniz yerler varsa orayala da gidip görüşebilirim

    Teşekkürler


    arkadaşım
    iyi bir ingilizce kursu bulabildinmi
  • +++



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Red Fox -- 22 Aralık 2014; 9:22:53 >
  • Amerikan kultur dernegini tavsiye ederim. Son derece memnunum
  • Kurs tavsiye nasıl edilmeyeceğini anladım. Müşteri memnuniyetini sağlayan ögretmen, Memnun kalacaksan eğitmenden memnun kalacaksın. Adamlar para kazanmaya geliyor gelen fazla dayanamıyor kurslar bulduğunu hoca diye sınıfa sokuyor. Kursun ders anlatım polikası hakında ne kadar bilgileri var eğitim formasyonları nedir bunların ön planda olduğunu düşünmüyorum.
    3 ay önce bana sorsan şu kurstan başkasına gitme derdim bugün sorsan git nereye istersen oraya git derim.
  • English Time'da calisan arkadasim var kendisi Ingiliz ve diger ogretmenlerin yuzde doksaninin Turk asilli bir sekilde ESL belgesi almis, ya da sonradan vatandaslik alan ancak aksanli ingilizceyle ingilizce ogretmeye calisan yerliler oldugunu soyledi. Itinayla sakininiz derim.
  • Reklam verenler hakkında olumsuz yorum bile denilmeyecek yorum yaparsanız firma forumdan sildiriyor. Bu nasıl forum anlayışı. Kurs çalışanın olup öğrenci gibi tavsiyede bulunup insanları yönlendirenler, yorum mesaj yazarken dikkat etsinler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gby -- 10 Nisan 2011; 21:18:27 >
  • düzgün bir kurs yok mu?
  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8598325 -- 21 Temmuz 2011; 14:05:32 >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cursoly -- 16 Şubat 2019; 15:39:33 >
  • Arkadaşlar bende sizin gibi hangi kursa yazılsam diye birçok araştırma yapıyordum ve çok kararsız kalmıştım her kursun birbirinden cazip kampanyaları vardı.Ama uzun zaman araştırmalarımdan sonra justenglish'i seçmeye karar verdim.Ben justenglish Şirinevler şubesinde eğitim aldım arkadaşlar.Yani fazlasıyla memnun olarak ayrıldım.3 seviye aldım.Intermedıate sonunda eğitimim bitti.Ya gerek eğitim danışmanları gerekse hoca kaliteleri olarak birbirinden değerli insanlar var.Kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz bir aile ortamı var.Güleryüzlü eğitim danışmanları her sorununuzla ilgilenip çözüme ulaştırıyorlar.3.seviye eğitimimi alırken konuşma sınıfları vardı yabancı hoca eşliğinde onlara katılıyorduk.Birde birçok kursu araştırdığımda 1 seviye için verdikleri ders saatleri hep 100-120 saat arası gördüm.Ancak justenglishte 160 saat eğitim vermeleri dikkatimi çekti.Ayrıca kaçırdığınız üniteler ve anlamadığınız ünitelerle ilgili telafi dersleri yapılıyor.Online kullanıcı adı ve şifre veriyorlar internet üzerinden vocabulary dersleri var merkezlerinde yapılan onu canlı olarak izleyebiliyorsunuz orda çeşitli aktivitelerde var onlarada katılabiliyorsunuz online olarak.Ve genelde birbirinden cazip kampanyaları oluyordu ben orda öğrenciyken her ay.Yani sizlere benden bir tavsiyedir ingilizce günümüzde çok önemli biliyorsunuz bence kararınızı vermeden önce bir justenglish şubesine uğramanızı tavsiye ederim sonra pişman olmayın bnce.Farkı kendinizde görürsünüz zaten görüşmeye gittiğinizde.Ben justenglish şirinevler şubesinden fazlasıyla memnun kaldım.Şahin Bey vardı hala vardır büyük ihtimalle arada bir ararım halini hatrını sorarım giderseniz bir kahvesini için benim yerimede.Benim pek vaktim olmuyor uğrayamıyorum bu aralar...




  • Arkadaşlar size hem kalite hemde hizmet açısından şiddetle önerebileceğim kurs JUSTENGLISH olur.eger ciddi anlamda kaliteli bir eğitim almayı düşünüyosanız ve bu eğitimiin sonunda sadece zaman ve maddi kayıp yaşadığınızı görmek istemiyorsanız öncelikle eğitim alacağınız kurumu çok iyi araştırmalısınız.Bende tabiki herkes gibi birçok kurumu arastırdım hemde fazlasıyla. ancak sonuç olarak Justenglıshte karar kıldım.Burayı tercih etmemin en büyük sebebi kalitesini yansıtıyor olmasıydı.Piyasada bir çok ingilizce kursu var ve bu sayı her geçen gün daha da artıyor. ama aralarında farkını farkettirebilenler önde oluyor ve Justenglıshte gerek eğitmen kalitesi gerek verilen eğitimin doyuruculuğu ile diğerlerinden önde olduğunu herşekilde gösterebilen ve herşeyden önce o güveni veren bir kurum.eğitmenleri ciddi anlamda işlerinin sadece verilen eğitim saati boyunca dersi anlatmak değil ingilizceyi EN iyi şekilde öğretmek oldugunun bilincindeler.Bundan dolayıda bir çok şeyden fedakarlık edip öğrenmeye ayrıdığım zamanımı en verimli şekilde kullanmış oldum kii bu çok önemli.justenglıshten fazlasıyla memnun kaldım ve şiddetle öneririm.araştırma yaparken bence Justenglıshe uğramadan karar vermeyin emin olun ordaki eğitimin kalitesini sizde farkediceksiniz..




  • ne garip.mesaj sayısı:0 ve aynı yer öneriliyor.
  • Reklamlar :D
  • arkadaşım ben teknolojı uzerıne forumlara bakıyordum ve bu foruma ılk defa uye oldum.Yabancı dıller ıle ılgılı yazı dıkkatımı çekınce yorum yaptım.Bu forumdakı ılk mesajım olduğu için doğal olarak mesaj sayım 0 gozukuyor.İsteyen araştırır görür zaten reklam yapmama gerek yok burada.Ben memnun kaldım diye arkadaşların yanlış yerlere gitmesini istemediğim için yazdım.Sonuç kendi tercihleri olur ben bir alternatif sundum.Bnm yanlış yerlere gidip çeken çok arkadaşım oldu.Ama sizin gibiler insanlara yardım etmeyi bile engelletir yani.Fikirleriniz varsa sizde söyleyin sizde alternatif sunun yardımcı olun.Yoksa yapanların yorumlarına saygınız olsun...
  • arkadaslar bende kurs arastırması yapıyorum yok mu farklı alternatıfler ??????????
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.