Şimdi Ara

Ingilizce Kursu Tavsiye (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
6
Favori
126.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1500-2000 tl birikmiş param var ciddi ciddi ing. öğrenmek istiyorum bu vasıtayla bana en yardımcı olacak ekonomik avrupa yakasında bir kurs tavsiyeniz var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cém -- 8 Ağustos 2015; 15:16:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cém

    Arkadaşlar 1500-2000 tl birikmiş param var ciddi ciddi ing. öğrenmek istiyorum bu vasıtayla bana en yardımcı olacak ekonomik avrupa yakasında bir kurs tavsiyeniz var mı?

    hocam iyi yerlerin tek bir kur parasıdır bu bütçe maalesef yeterli olmayabilir.
  • Ben Deulcom'a gittim ve konuşma üzerine ağırlıklı çalıştık. Bunca yıl yazılı olarak iyi olduğum halde konuşma konusunda kötüydüm ve bu sorunu aştım. Her şube aynı olmayacaktır tabi ki biraz da şans meselesi ama görüşmenizde yarar var. Bir yakınım için de English Culture ile görüştüm İzmir şubesinde. Onların da ilgileri alakaları ve anlattıkları kadarıyla yöntemleri iyi gibiydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XPerience

    Ben Deulcom'a gittim ve konuşma üzerine ağırlıklı çalıştık. Bunca yıl yazılı olarak iyi olduğum halde konuşma konusunda kötüydüm ve bu sorunu aştım. Her şube aynı olmayacaktır tabi ki biraz da şans meselesi ama görüşmenizde yarar var. Bir yakınım için de English Culture ile görüştüm İzmir şubesinde. Onların da ilgileri alakaları ve anlattıkları kadarıyla yöntemleri iyi gibiydi.

    fiyatı neydi hocam ? faydalı oldumu ? kurs kalabalık mıydı, hocaların kalitesi filan ? kurs hakkında da biraz bilgi verirmisiniz ?
  • X-Ray // 7 kullanıcısına yanıt
    2 yabancı hocaları vardı ki Türkiye'ye özgü olan yabancı karşısında tutulup kalma durumları için önemli faktör olduğunu düşünüyorum. 1200 TL'ye kampanyalı olarak 2 kur almıştım. Hocalarım da çok deneyimlilerdi. Kayseri'de bu bahsettiğim Deulcom. İzmir'de görüştüğüm English Culture da benzer hissiyatı verdi bana. Aldığım eğitimin birebir aynısını anlatılar. 2+1 kur için 2100 TL istediler.
  • selamlar, American-LIFE-Language-Institute hakkında bilgi verebilecek birisi varmıdır,
    ümraniyedeyim ve burada bana yakın iki kurs mevcut diğeri english time olduğu için american life daha sıcak geliyor,
  • Istanbul Lısans merkezı kur fıyatlarını bılen varmı?
  • Arkadaşlar Ankara'da Netacademy İngilizce Kursu Callan method diye bir metod kullanıyor. Arkdaşlarımın tavsiyesi üzerine demo derslerine katıldım ve cok olumlu izlenimler bıraktı bende. 1 hafta sonra kursa yazıldım suan 3. kurumu alıyorum. Callan method konuşmak isteyenlerin metodu bence. Ankarada sadece Netacademy bu metodla eğitim veriyormuş ama İstanbul ve İzmirde daha yaygınmış isterseniz araştırıp deneyin derimm ben cok memnunum.

  • Arkadaşlar Istanbul Gayrettepe metro istasyonuna yakın AMERİKAN KULTUR DERNEGİ NDE 4 kur ıngilizce eğitim almak için kayıt oldum. 1. Kur bitmeden ameliyat oldum ve işimide bırakıp Memlekete dönmek zorunda kaldım. Eğitim anlamında gerçekten çok kaliteli. Power radio 'nun dj i (ıngiliz) speaking dersi veriyor. Gerçekten öğrenebileceğiniz bir yer. 3 kuru devredecegim. Toplamda 3200 lira olan 3 kuru acil olduğu için 2000 liraya taksitli bi şekilde vereceğim. İlgilenirseniz bana ahmethasim_17@hotmail.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Lisan Merkezi iyi deniyor. Ayrıca "Şikayet Var" da 3-4 şikayeti var. Ücretleri hakkında bilginiz var mı? Ayrıca MÜSEM İngilizce kursu nasıldır? Karar veremiyorum. Yardımcı olur musunuz?
  • Reklamcılar dolmuş buraya. Milletin parasını sömürmekten başka bir şeye yaramıyorsunuz. Hükümet sizi de dersaneler gibi ele alsa ne güzel olur. Hepinizi iyice denetleyip uygun olmayanlarınızı bir bir kapatsa ne güzel olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreKagan. -- 20 Kasım 2016; 13:25:58 >
  • Kadıköyde nereyi önerirsiniz arkadaşlar. Seviye başlangıç :) iyi temel atmak istiyorum. Reklamcılar cevap vermesin. Ayrıca kur satan varsa iletişime geçebilir.
  • valla denemek isteyenlere ücretsiz 3 haftalık dersleri olan bir kurs var ingilizce kampüsü diye.

    onu tavsiye edebilirim.

    diğer kursların senet sözleşme gibi ıvır zıvır saçmalıkları yok hiç değilse.


    ücretsiz derslere girip katılıp beğenirseniz kursa devam ediyorsunuz.

    aylık taksit ücretini veriyorsunuz dersleri görüyorsunuz.

    hocası da gayet güzel şimdilik iyi gidiyor yani eğitimim.


    speaking falan arayanlara kızıyor burda hoca :)

    ilk önce cümle kurmayı ve kurulu cümleyi anlamayı öğrenin diyor.

    her neyse ingilizce kampüsü avrupa yakasında oturanlar için ideal bence. fiyatı da aylık 300 tl öğrenciler için.http://www.ingilizcekampusu.com şuradan bakabilirsiniz


    devamı için yorum yaparım ilerde kurs devam ettikçe...


    ekleme yapayım: mesaj sayım azz oldugu için reklam olarak algılanmasın. dileyenlere özelden de yardımcı olabilirim. kursunadını da kaldırabilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaganefe34 -- 7 Aralık 2016; 19:49:26 >




  • başlangıç seviyesinde ingilizcem wardı. istanbul lisan merkezini bir arkadasım onermisdi gittim gorustum ve yaklasık 3 aylık bir eğitim aldım sonucunda iyi bir ingilizcem oldu. şahsen gidip görüsmeni tavsiye edebilirim uygun gelirse tabi sana
  • Teol dil hakkında bilgisi olan var mı ? 4 kur ücretini peşin verip başlamak mantıklı mı ?
  • Merhaba arkadaşlar,

    Dialogue ve İngilizce Kampüsü arasında kaldım. İkiside güzel gözüküyor. Fatih şubelerine gideceğim, fakat hala bir karar aşamasına geçemedim.

    Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • farklarını yazarsan belki daha iyi cevap alırsın
  • Selamlar herkese ben de ingilizce kursuna gitmeye karar verdim. Şuanda araştırma aşamasındayım hiç ingilizce bilmiyorum Avrupa yakasında iyi bir yer var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkyTech74

    Merhaba arkadaşlar,

    Dialogue ve İngilizce Kampüsü arasında kaldım. İkiside güzel gözüküyor. Fatih şubelerine gideceğim, fakat hala bir karar aşamasına geçemedim.

    Tavsiyelerinizi bekliyorum.

    İngilizce kampüsüne bugün gittim. 3 saatlik bir telafi gördüm. Dersler akıcı geçti. Toplam da 6 saat işledim bugün.

    1-) Hoca Türk. Derste hoca tabii ki Türkçe konuşuyor.
    2-) Gramer olarak gidiyor. Telafi ile 3.haftayı tamamlamış oldum.
    3-) Sanırım biraz para sıkıntısı var. Zaten küçük bir yer. Hoca bazen çaktırmadan paradan bahsediyor, diğer dil derslerinde bunları göremezsiniz para tuzağı dediği çok oluyor. Fiyatlar makul denilebilir.
    4-) Nedense şimdilik alışamadım. Sanırım beklentimi çok yüksek tutmuşum.
    5-) Ilk defa ingilizce kursuna gittiğim için birşey diyemeyeceğim.




  • bence 0 dan başlayacaklar için ismeğin kurslarını tavsiye ederim. fatihte dil okulu gibi şeyleri varmış ben anadolu yakasında oturuyorum uzak olduğu için orayı hiç düşünmemiştim kendime yakın olan şubesinde gidiyorum kursa. bence 0 dan başlayacak olanlar ilk önce ismekte a2 yi bitirsinler sonrası için kurs takviyesi yapsınlar derim. ücretsiz olunca da herkes kötüdür gözüyle bakıyor fakat bence bi gidin bakın derim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.