Şimdi Ara

Ingilizce Kursu Tavsiye (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
6
Favori
126.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yılbaşı ile birlikte ingilizcemi geliştirme konusunda kendime hedef koymuştum. İstanbulda bir süre kurs araştırmalarına başladım. Üniversitedeki hocamın tavsiyesiyle akademik batı dillerinine de gittim. Müfredat konusunda tamamen yetişkinlere özgü olması kalıplaşmış kur eğitimi dışında dönem eğitimi ile kendilerine ait yayınlarıyla eğitim vermelerinden dolayı burayı tercih ettim. İkinci seviyeleri olan hazırlık plus dönemini okuyorum. Akademik 1 seviyesinden mezun olan öğrencilerine londradaki okullarında iki hafta ücretsiz konuşma eğitimi de veriyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAYSERİ de kur tavsiyeniz var mı

  • Bu konuda da tavsiye edilen Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsünde yarım dönem hazırlık okudum (diğer dönem hazırlığı atladım). Kaliteli sayılabilecek bir eğitimi var ancak speaking konusunda beni çok da ileriye taşıyamadı. Metinleri okuyarak anlasam da dinlediğim zaman veya konuşmaya çalıştığım zaman sorun yaşadım.


    Hazırlık bitince bunun eksikliğini baya hissedip online kurs satın almaya yöneldim. Diğerlerinden de daha ucuz olması yönünden tercihim engoo oldu. Standart paket aldığınız zaman hocalarınızın ana dili İngilizce olmuyor ve bu şekilde daha ucuza geliyor. Başta bunun bir problem olabileceğini düşündüm ama hocaların İngilizceleri gayet yeterli ve aksanları güzel. Özellikle Sırbistan taraflarından hoca seçebilirseniz gayet net aksan ve bir ortak nokta yakalayabileceğinizi düşünüyorum.


    Şimdilik engoo ile devam ediyorum. Başka ücretli/ücretsiz kaynak tavsiyelerinize açığım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan3358 -- 13 Mayıs 2021; 18:58:50 >




  • çok yoğun bir iş tempom olduğu içn uzun süredir online bir ingilizce kursu araştırıyordum özel bir şirkette yönetici olarak görev alan bir arkadaşımın referansıyla ingilizce uzemi buldum gerçi onlar şirket bünyesinde online bir eğitim alıyorlardı ama memnun kaldığı için bana da bir görüş demişti. ben yine aynı standart a1 a2 b1 diye devam eden bir ses duyacağımı düşünürken telefondaki hanımefendi eğitim sistemleri ile ilgili yetişkinlere özgü olduğunu ve a1 a2 diye devam eden bir sistemi uygulamadıklarını söylediklerini nasıl mutlu oldum anlatamamam çünkü yıllarca aynı kursları ala ala gına gelmişti. kendi kaynakları olması da cabası.bir de demo derse katıldım canlı canlı hocaya soru sorabiliyorsun, sonra video olarak izleyebiliyorsun.öznur hoca şiir gibi anlatıyor buarada. kaydı oluşturdum bakalım dönem sonunda neler olacak artık o toplantılar şakır şakır ingilizce akacak umarım. bir görüşün ve hatta zamanınız varsa demo derse girin derim.





  • Arkadaşlar merhaba,


    mühendisim iş yerleri ile girdiğim mülakatlarda genel olarak döküman okuyabilecek kadar ingilizce istiyorlar. Sıfırdan bu noktaya nasıl gelebilirim, kursa gitsem mi? teşekkürler.


    not: firmalar genelde telekominasyon ve bankalar

    not2: istanbul'da yaşıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35bna -- 8 Temmuz 2021; 0:21:11 >
  • merhaba anadolu yakası Im Global Language Center ile görüşmeni tavsiye ederim iş ingilizcesi konusunda baya iyiler tamamen isteğe yönelik gereksiz bilgilere girmeden birebir özel ders şeklinde yardımcı oluyorlar

  • Temeli zayıf olanlar için kurs ilk etapta daha faydalı olacaktır, online uygulamalar veya dersler genelde temeli olanlar için daha faydalı oluyor. Yeni öğrenmeye başlayacaklara tavsiyem kurs bulmaları ve ders sistemlerini iyi belirlemeleridir. Grammer odaklı mı konuşma odaklımı öğrenmek istiyorsunuz bunu da gideceğiniz kursta iyi ayarlamanız gerekir. Aksi halde zaman kaybı yaşayabilirsiniz. İstanbul'da kurs arayanlara Ümraniye ve Pendik'te şubesi olan Genç Akademi'yi öneririm, fiyatları uygun eğitimlerde iyi hem de kişiye özel oluyor. Faydasını görürsünüz.

     Ingilizce Kursu Tavsiyewww.gencakademi.com.tr
    Genç Akademi Yabancı Dil Merkezi - Ümraniye İngilizce Kursu
    https://www.gencakademi.com.tr
  • YouTube

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalıştığım yer için sınava yönelik daha önce eğitim aldığım akademik yabancı dil kursundan yazın genel ingilizce için online platformları olan ingilizce uzemden eğitim almıştım. çok memnun kaldım. kur eğitimden tamamen farklı yetişkinlere özgü bir eğitim müfredatları var. çalıştığım pozisyon gereği yılbaşına kadar müsaitliğim olduğu için seviyem olan akademik 2 dönemini Kadıköy kampüsünden yüzyüze alıcam. Londra merkezli yayınevlerinden çıkan ders materyali içinde ek bir ücret almıyorlar. tamamen yetişkinlerin olduğu bir sınıfta ile yarar sağlayacak bir eğitim almak istiyorsanız akademik batı dillerini tavsiye ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrayurtgl -- 1 Haziran 2022; 20:17:54 >
  • Merhaba. Adım Serhat. İngilizce konuşturma eğitmeniyim. Kendime ait model olan Proactivenglish ile eğitimler vermekteyim. Bu model ile İngilizceyi konuşarak ve anlayarak; doğru bilgiyi kısa zamanda verim alarak ilerlersiniz. Eğitim alanların bu eğitimi tavsiye etme oranı %100 dür. 25,50 ve 100 ders saatlik paketler olarak eğitim vermekteyim. Kendimle ilgili olarak, İngiltere'de 10 sene yaşadım ve çalıştım. MBA, CELTA ve BsC'ye sahibim. Randevu almak ve referanslar için:


    www.proactivenglish.com/book-online


    https://www.proactivenglish.com


    https://www.proactivenglish.com/online-ingilizce-kursu


    https://www.proactivenglish.com/ingilizce-online-kurs




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srhtkycdn -- 30 Nisan 2023; 2:5:6 >




  • 35bna 3 kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Adım Serhat. İngilizce konuşturma eğitmeniyim. Kendime ait model olan Proactivenglish ile eğitimler vermekteyim. Bu model ile İngilizceyi konuşarak ve anlayarak; doğru bilgiyi kısa zamanda verim alarak ilerlersiniz. Eğitim alanların bu eğitimi tavsiye etme oranı %100 dür. 25,50 ve 100 ders saatlik paketler olarak eğitim vermekteyim. Kendimle ilgili olarak, İngiltere'de 10 sene yaşadım ve çalıştım. MBA, CELTA ve BsC'ye sahibim. Randevu almak ve referanslar için:


    www.proactivenglish.com/book-online



    https://www.proactivenglish.com



    https://www.proactivenglish.com/online-ingilizce-kursu



    https://www.proactivenglish.com/ingilizce-online-kurs




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srhtkycdn -- 30 Nisan 2023; 2:3:16 >




  • geçen sene akademik yabancı dil kursunun pandemiden dolayı yüzyüze eğitim yok diye ingilizce uzem online platformu üzerinden eğitim almıştım. diğer eğitim haklarımı kursların açılmasıyla birlikte kadıköy şubesinde tamamladım. çok memnun kaldım. kur eğitimden çok farklı bir müfredatları var. bana çok yararı oldu.

  • İstanbul Bakırköy'de kurs tavsiye edebilecek var mıdır?

  • bu siteyi kesinlikle tavsiye ederim gerek kolaylık gerek ucuzluk bakımdan mükemmel bir site bir girip bakın derim.


    https://www.perfectenglish.com.tr/genel-ingilizce-kurslari/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akademik yabancı dil kurslarının beşiktaş şubesinden çalıştığım havayolu kuruluşundan dil tazminatına hak kazanmak için yds sınavına yönelik eğitim almıştım. hedeflediğim puanın biraz üstünde skorumu aldım. genel ingilizce ve sınava yönelik eğitimlerinde kendi yayınevlerine ait kitaplarla eğitim veriyorlar. kurs araştırması yapanlar için katkım olsun.

  • hakanyldrm92 kullanıcısına yanıt

    merhaba kadıköy şubesini düşünüyorum. memnun musunuz? biraz bahsedebilir misiniz?

  • ingilizcebitmistir.com Mustafa Özayın kursuna katılanlar internette çok övüyorlar. Haftada belli günler ders ve taranıp gönderilecek ödevler veriliyor. Disiplinli bir tarzı var. Sitesi ve teknolojisi eski gibi duruyor. Yorumları okumasam sahte olduğunu düşünürüm. Hocanın örnek dersini bulamadım. İnternette sınıf ortamında anlattığı birkaç ders var. Bana anlatım tarzı sıkıcı geldi. Online derslerde de böyleyse bir süre sonra dikkat dağılır. Online katılanların yorumlarını merak ediyorum.

  • fbfrkn F kullanıcısına yanıt

    ben beşiktaştaki şubesinden eğitim almıştım. dersimize giren hocalar kadıköydeki şubede de ders veriyordu diye hatırlıyorum. kursun yetişkin kişilere özel dil eğitimi müfredatı var. hoca kadrosu ve yayınları ile bence fazlasıyla memnun kalırsınız. kayıt olma gibi bir düşünceniz varsa bence öncesinde demo derse girip öyle karar verin. bana sorarsanız ben çok memnun kaldım.

  • En iyi ingilizce kelime öğrenme yolu bence EVE (English Vocabulary Exercise) uygulamasını kullanmak. EVE uygulaması size sizin seçtiğiniz saatlerde sizin seçtiğiniz aralıklarla size bildirim atarak İngilizce kelimelerin Türkçesini ve telaffuzunu öğretmeyi hedefliyor. Şimdilik sadece android de var. Google Play Store Linki:

     Ingilizce Kursu Tavsiye
     Ingilizce Kursu Tavsiyeplay.google.com
    English Vocabulary Exercise - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hasanakay.eve
  • Ankara içinde çocuklarınızın erken yaşta İngilizceyi sevmesi için okul öncesinden ve anaokulu zamanında ingilizce kursu arıyorsanız sizlere Perfect English önerebilirim daha detaylı bilgi için internet adresi https://www.perfectenglish.com.tr/anaokulu-ingilizce-kurslari/


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.