Şimdi Ara

İngilizce ile neler yapılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
8.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi seviye İngilizcem var Öss yi kazanamazsam bunu ilerletmek istiyorum fakat çok iyi bir İngilizcem olursa neler yapabilirim çeviri tercümanlık gibi işleri yapabilir miyim yoksa bu gibi işler için diploma mı lazımdır ?

• Tercüman olabilirsin iyi para vardır ama ingilizceyi artık herkes bilir oldu bu ara firmalar çok Çince bilen adam arıyo diye biliyorum kurslarıda var bir bak istersen
  • İngilizce yanında alternatif dil bilmen gerek. Sadece ingilizceyle çok fazla iş yapamazsın. İspanyolca, İtalyanca, Çince gibi dilleri öğrenirsen paraya para demez Cabbar dersin. Çoğaldıkça Abdulcabbar , kerimabdulcabbar gibi lakaplar takar kafa bulursun milletle.
  • Git rehberlik yap valla en iyi parayı turzm rehberleri kazanıyo bide muhabbetin iyiyse böyle üç beş espri patlatırsan turistlere senden iyisi olmaz bizzat kendim biliyorm yapçaan şey sadece gezip ordan burdan komisyon toplamak
  • ingilizce ayağa düştü bence. Fransızca ispanyolca falan kassan daha faydalı olur sana.
  • Yani diploma olmadan sadece İngilizce ile artı bir dil daha öğrenebilirim kurs falan iyi iş yaparım diyosunuz öss olmazsa alternatif olarak düşünücem bunu vay be güzelmiş
  • Belge diploma olmadan dil bilerek ancak mevsimlik iş yaparsın. Gidersin tatil bölgelerinde otellerle anlaşır rehberlik yaparsın. Ama mevsimlik. Kurslara falan başvurursan belki düşük düzeydeki kurslar eğitim vermene izin verir. Ama elinde belge diploma olmadan kolay kolay para kazanamazsın bu dalda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ek İş Ne Yapılabilir?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ingilizce bilmeyen mi kaldı. pek birşey yapamazsın malesef.
  • Çeviri falan ufak dökümanların çevirisi , kitap bunlar olmaz mı peki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR

Çeviri falan ufak dökümanların çevirisi , kitap bunlar olmaz mı peki ?

Boş boş oturursun. Çok da para kazanmazsın. O şekilde geçinemezsin. Ya gideceksin dil eğitim bürolarında eğitmenlik yapacaksın ( ki her yer kabul etmeyebilir) yada tercümanlık rehberlik yapacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR

Çeviri falan ufak dökümanların çevirisi , kitap bunlar olmaz mı peki ?

Boş boş oturursun. Çok da para kazanmazsın. O şekilde geçinemezsin. Ya gideceksin dil eğitim bürolarında eğitmenlik yapacaksın ( ki her yer kabul etmeyebilir) yada tercümanlık rehberlik yapacaksın.

Anladım teşekkürler öss yi kazanmaya bakayım ben
  • İngilizce şu anda ve uzun yıllar boyunca da etkin ve yeterli bir dil olacaktır. İngilizce yanına başka bir tane daha lazım diyen arkadaşlara başarılar diliyorum.
    İngilizce yanına öğreneceğin dil bir turist rehberinde anlatılanlardan öteye geçmese de olur. İngilizceyi tam manasıyla öğrenirseniz dünyanına her yerinde iletişim kuracak bir muhattap bulabilirsiniz.
  • Bizim şirketin tercümanı vardı adam 7 dil biliyordu açıkçası sadece ingilizce yeterli değil tercüme işleri için
  • Hanginiz ingilizceyi gerçekten iyi biliyor? Gramerden bahsetmiyorum. Ana dili gibi şakır şakır konuşabiliyor musunuz? 17 yaşına gireceğim ama ben ingilizceyi biliyorum yaşıtlarımıda katlarım diyebilirim mesela.
  • Bence bir dili biliyorum demek için anadil seviyesinde konuşmak lazım.
  • Türkiye'de ingilizce bilen çok ama doğru düzgün bilen çok yok. yani ingilizceyi iyi bilirsen yine güzel işler var. herkesin bülbül gibi ingilizce konuştuğunu sananlar var.
  • İngiliz Anahtarı işine gir bence
  • türkiyede her elementary seviyesinde kursa giden ingilizce biliyorum diye geçiniyor. eğer inglizcen iyi seviyede ise çok iyi işler yapabilirsin. ingilizceyi iyi bilip bilmediğini test etmek istersen anadili ingilizce olanların okudukları romanları oku ve anlama seviyeni kontrol et. sana ilk tavsiyem Charles Dickens romanlarını okuman ve bu kitapları ne kadar anladığını tespit etmen. internette pdf formatında bulabilirsin. Dickens tavsiye etmemin sebebi yazarın anlatımının çok ayrıntılı olması, sıfat ve betimlemelere çok yoğun bir şekilde yer vermesidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: entrepreneur

Türkiye'de ingilizce bilen çok ama doğru düzgün bilen çok yok. yani ingilizceyi iyi bilirsen yine güzel işler var. herkesin bülbül gibi ingilizce konuştuğunu sananlar var.

herkes çok süper ingilizce biliyr

• buralarda ingilizce ögrenemezsiniz gidip amerikaya veya ingilteye göçmen omayan geçiçi işçi vizesi alıucaksınız j1 -1.5 -2 senede yalayıp yutup geleceksiniz

önce ingilizce ögreniceksiniz sonra diger dillere rahat adapte olursunuz ispanyolca veya uzak dogu dillerini ikinci dil olarak kullanın çince gibi

onun içinde çine gidip yatılı kurslara girmeniz lazım mesala sholin kunfu ögrenirken 9 ay kalabiliyorsunuz hem savunma sporu ögrenirsiniz aylık 700$ ödüyorsunuz çinde konaklama yeme ders alma gibi imkanlar sunuyorlar askerlik gibi sabah 6 da kalkıyorsunuz akşama kadar idman yapıyorsunuz şehirde turlar düzenliyorlar aktiviteleri mevcut tek şey canınız sıkılıcagı işde orda 3-5 arkadaş giderseniz sıkıntınız fazla olmaz tek giderseniz çekilmez

çinceyi anca çinde rahat ögrenirsiniz

2yıllık ünüversite mezunu iseniz kokart alır rehber olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 28 Ağustos 2014; 21:32:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.