Şimdi Ara

İngilizce Hazırlık Okuyanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üniversiteyi ingilizce olarak okuyacağım. İngilizcem hiç iyi olmasada. Hazırlık ortalama kaçta başlar-biter. Ona göre kendimi yüzme havuzuna kaydettirip kilo vermeye başlayacağım. Cevap veren vermeyen herkese teşekkür ederim.

• Genelde Lise 5 gibidir . Ders saatlere okula ve kurlara gore değişir.

9-5 olarak düşünüp programını ayarla bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç ingilizcesi olmayan insan niye %100 İngilizce bölüm okur ki ? 4. sınıftan beri İngilizce görüyorsun arkadaş dinlemesen bile üç beş bir şey bilirsin.Ha ben 2 sene hazırlık okurum sorun değil diyorsan oku.
  • Çukurovada sabahçı öğlenci diye ayırıyolar level 1 ler sbah 9 dan 12.30 a kadar level 2 ler öğlen 1 den 4,30 a kadar

• Hangi okulda okuyacaksan hazırlığı, git o okulun konusunda sor.Veya üniversiteler bölümüne konu aç orda birini denk getir sor.Bunu da mı biz diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Hiç ingilizcesi olmayan insan niye %100 İngilizce bölüm okur ki ? 4. sınıftan beri İngilizce görüyorsun arkadaş dinlemesen bile üç beş bir şey bilirsin.Ha ben 2 sene hazırlık okurum sorun değil diyorsan oku.

Hocam senli benli konuşuyorum. Kelime haznem çok az. Yani filanca yeri tarif et dersen edemem.
  • Okuluna sor en doğru bilgiyi oradan alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marmara İngilizce Hazırlık
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 ay duolingo kas bari boş gitme oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

1 ay duolingo kas bari boş gitme oraya

2 hafta önce başladım. 2 hafta hiç girmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkamacar

quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Hiç ingilizcesi olmayan insan niye %100 İngilizce bölüm okur ki ? 4. sınıftan beri İngilizce görüyorsun arkadaş dinlemesen bile üç beş bir şey bilirsin.Ha ben 2 sene hazırlık okurum sorun değil diyorsan oku.

Hocam senli benli konuşuyorum. Kelime haznem çok az. Yani filanca yeri tarif et dersen edemem.

Şimdiden başla otur sözlükten önemli gördüğün kelimeleri bul yaz fihrist tarzı bir şeye onları ezberle, ezberlemekle kalma cümle kur yoksa hem unutursun hem de tam anlamını çıkaramazsın. Hafif de grammer çalış çünkü sana hazırlıkta ekstra bir şey göstermiyorlar lisede neyse o.

• Paü de sabah öğle akşam grubu vardı ben iö olduğum için akşamcıydım. 5den 9a kadardı. Temeli ve merakı olmayanların büyük kısmı kalıyor,bizim sınıfta 30 kişiden 4kişi geçti. Biri dil çıkışlı diğeri ikinci hazırlık senesi olan :) çalışmak lazım bol bol yabancı dizi izlemek de.

• o değil de hazırlıktan muaf olmak için ne kadar bilgi lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

o değil de hazırlıktan muaf olmak için ne kadar bilgi lazım?

Hocam ben birde işitme engelliyim. Muaf olma ihtimalim olabilir ama ingilizce bilen mühendiside havada kapıyorlar. N'apsam bilemedim.
  • Denildiği gibi lisenin devamı gibidir hazırlık bizim sabah8-12 arasıydı ama sabahcı öğlenci devreler oluyordu kendini en boşta hissedeceğin bir dönemdir tadını çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: bluejacket111

Denildiği gibi lisenin devamı gibidir hazırlık bizim sabah8-12 arasıydı ama sabahcı öğlenci devreler oluyordu kendini en boşta hissedeceğin bir dönemdir tadını çıkar

Bende sabahçıyım hocam. Zaten İÖ yok bildiğim kadarıyla. İÖ yok diye akşama alabilirler mi?
  • erkamacar kullanıcısına yanıt
    Bizim okulda örgün öğretimdekiler sabahcı ve öğlenci oluyorlardı öğlencilerinde dersi saat 4'te bitiyordu zaten.
  • Bende hazırlık okuyacağım.Sizce 1 yılda öğrenilirmi?
    İngilizcem sıfır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluejacket111

Bizim okulda örgün öğretimdekiler sabahcı ve öğlenci oluyorlardı öğlencilerinde dersi saat 4'te bitiyordu zaten.

Zamanlama uygun olacaktır o zaman bana. 2 hafta Duolingo kasıyordum. Nedense bıraktım ama tekrar başlarım. Başka bir site var mı ingilizcemi geliştirecek?

Yabancı dizileri izlerim lakin kelime haznem olmadığı için konuşlarda sadece I go, u go, we go gibi basitleri anlıyorum. Kelime haznemi nasıl geliştirebilirim?
  • erkamacar kullanıcısına yanıt
    Genelde böyle sitelerden temel grammar bilgisi öğreniyor ama hazırlık için önemli olan kelime bilgisi kelime ezberlersen düzenli bir şekilde sıkıntı çekmezsinhttp://www.voscreen.com/game/110/zrol8dlehmzamz5a2/tr/ bu siteden de listeningini geliştirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkamacar

quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

o değil de hazırlıktan muaf olmak için ne kadar bilgi lazım?

Hocam ben birde işitme engelliyim. Muaf olma ihtimalim olabilir ama ingilizce bilen mühendiside havada kapıyorlar. N'apsam bilemedim.

Kim havada kapıyor ing bilen mühendisi söylede bu kadar mühendis boş gezmesin :) kulaktan dolma bilgiler bunlar sabırım birde meslek lisesi mezunu değilsin işiniz zor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.