Şimdi Ara

İngilizce 'de bug buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar You're Welcome , rica ederim demekse Sen hoşgeldin ne demek?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yazılım Hatalarını Bulma

Yazılım hataları, bir yazılım programının beklendiği gibi çalışmamasına neden olan kusurlardır. Hata ayıklama süreci, bu hataları bulmayı ve düzeltmeyi içerir.

Hataları Bulma Teknikleri

Yazılım hatalarını bulmak için çeşitli teknikler kullanılabilir:

• Manuel Hata Ayıklama: Kod satırlarını tek tek incelemek ve hataları manuel olarak belirlemek.
    • Otomatik Hata Ayıklama: Hataları otomatik olarak bulmak ve düzeltmek için hata ayıklama araçlarını kullanmak.
    • Birim Testleri: Yazılımın küçük bölümlerini test etmek ve bireysel hataları belirlemek.
    • Entegrasyon Testleri: Birleşik yazılım bileşenlerini test etmek ve sistem düzeyindeki hataları bulmak.
    • Stres Testleri: Yazılımı aşırı yükleyerek sınırlarını zorlamak ve gizli hataları ortaya çıkarmak.

Hataları Düzeltme

Hatalar bulunduktan sonra, bunlar düzeltilmelidir. Hata düzeltme süreci aşağıdaki adımları içerir:

• Hatanın Kaynağını Belirleme: Hatanın nedenini ve hatalı kod satırlarını belirlemek.
    • Hatalı Kodun Düzeltilmesi: Hatalı kodu düzelterek hatayı gidermek.
    • Değişikliklerin Test Edilmesi: Düzeltmelerin yazılımın işlevselliğini etkilemediğinden emin olmak için değişiklikleri test etmek.
    • Belgeleme: Düzeltmeleri ve hataların nedenlerini belgelemek.

Hata Mesajlarını Anlama

Yazılım hataları genellikle hata mesajlarıyla birlikte gelir. Bu mesajlar, hatanın türü ve nedeni hakkında bilgi sağlayabilir. Örneğin, "NullPointerException" mesajı, bir değerin null olduğunda bir hataya işaret eder.

Teşekkür Ederim ve Rica Ederim

"You're welcome" ve "your welcome" ifadeleri, genellikle birine bir şey teklif ettiğinde veya yaptığı bir şey için teşekkür ettiğinde kullanılır. Bu ifadeler, takdiri ve nezaketi ifade eder.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sen hoşgeldin diye bir şey yoktur hoşgeldiniz diye bir şey var öyle saçma cümlemi kurulur
  • you welcome
  • Welcome

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istisnadir o bug olsa yerinde duramazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizcede sen hoşgeldin diye bir şey yoksa You're welcome ne demek

• welcome you're

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Welcome you olur

• Google çevirede Sen Hoşgeldin yazıp çevirince You're Welcome yazıyor.
  • Halkımız ne kadar cahil. Kelimelerin ve cümlelerin %100 karşılıklı çevirisi olabileceğini sanıyor, sanki diller aynı gramer kuralları ile yazılıyor da kelimeler birbirinden farklı gibi... You are welcome rica ederim demektir, hoşgeldin demek için welcome diyebilirsin. Teşekkür etmekte thank you kullanabilirsin fakat ingiliz yapıtlarında i thank you diyede geçer, yani welcome you diye kullanabilirsin.
  • What ne demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

sen hoşgeldin diye bir şey yoktur hoşgeldiniz diye bir şey var öyle saçma cümlemi kurulur

enox killed Mr.Robot with "AWP" (headshot)

• Sen hoş geldin ben hoş geldim ben işe gitmek sen işten gelmek sen mutlu ben mutlu oh sen ben

THE END

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

quote:

Orijinalden alıntı: eneox

sen hoşgeldin diye bir şey yoktur hoşgeldiniz diye bir şey var öyle saçma cümlemi kurulur

enox killed Mr.Robot with "AWP" (headshot)

multi kill bile yaptım hocam XD
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

İngilizcede sen hoşgeldin diye bir şey yoksa You're welcome ne demek

Rica ederim iste, konuyu okumadin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

Halkımız ne kadar cahil. Kelimelerin ve cümlelerin %100 karşılıklı çevirisi olabileceğini sanıyor, sanki diller aynı gramer kuralları ile yazılıyor da kelimeler birbirinden farklı gibi... You are welcome rica ederim demektir, hoşgeldin demek için welcome diyebilirsin. Teşekkür etmekte thank you kullanabilirsin fakat ingiliz yapıtlarında i thank you diyede geçer, yani welcome you diye kullanabilirsin.

Welcome you yazarsan daha ayrı anlamlar çıkar. kelime yapısı öyle kurulmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Robot

quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

Halkımız ne kadar cahil. Kelimelerin ve cümlelerin %100 karşılıklı çevirisi olabileceğini sanıyor, sanki diller aynı gramer kuralları ile yazılıyor da kelimeler birbirinden farklı gibi... You are welcome rica ederim demektir, hoşgeldin demek için welcome diyebilirsin. Teşekkür etmekte thank you kullanabilirsin fakat ingiliz yapıtlarında i thank you diyede geçer, yani welcome you diye kullanabilirsin.

Welcome you yazarsan daha ayrı anlamlar çıkar. kelime yapısı öyle kurulmaz.

You nun sonda kullanıldığından mı kafanız karıştı? So do you gibi mesela. Hatta you are very very welcome dersen başımın üstünde yerin var anlamı da çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

Orijinalden alıntı: ratch

İngilizcede sen hoşgeldin diye bir şey yoksa You're welcome ne demek

Rica ederim iste, konuyu okumadin mi?

Biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

you welcome

Well found.

• Öyle düşünürsek eğer you're welcome; sen hoşgeldinsin oluyor. Dolayısıyla zaten bu cümlede sen hoşgeldini aramak mantıksız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.