Şimdi Ara

İNGİLİZCE ÇEVİRİ YARDIM! (ESSAY)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi spor dallarının senin için daha iyi olucağını düşündünmü?Yaz mevsimini mi yoksa kışı mı daha çok seversin?Spor dallarının ne gibi yararları oldugunu araştırırsan kendi sporunu bulabilirsin.

Spor dallarını gruplara ayırarak daha kolay karar verebiliriz.Bizde şöyle bir gruplandırma yapabiliriz:water sports,winter sports,and team sports.Hepsinin avantajları ve dezavantajları var.Bu grupları kısaca anlatarak sana yardımcı olmak istiyorum.

İlk grup olarak water sports.Bu spor dallarına örnek olarak water skiing,windsurfing,diving,swimming ve su topu'nu sayabiliriz.Bunları yaptığın zamanlar genelde suyun içinde olucaksın ve bu sana eğlenceli gelebilir.Genelde bu sporları yapan insanların vücudu gelişmiş olur.Ayrıca yapılan araştırmalara göre boy uzaması için en yararlı sporlar su sporlarıdır.Bununla birlikte bazı su sporlarını yaparken bronz bir tene kavuşursun.Ama eğer suyu sevmiyorsan ya da iyi yüzme bilmiyorsan bu sporları tavsiye etmem.

Diğer paragrafları ben yazdım eğer bunu çevirirseniz çok makbule geçer. Eğer çeviren biri olursa şimdiden çok teşekkürler :)

• up!

We can easily decide by separating sports in to groups. For example: water sports,winter sports,and team sports.
    All of them have advantages and disadvantages. I will help you by telling these sport groups.

First group water sports. In this group we have water skiing,windsurfing,diving,swimming and water ball. When you are playing them you will be in water and it could be fun. Usually, people are doing these sports have advanced body. Besides for some researches water sports are good for length elongation. However you will have bronze skin. But if you don't like water or if you don't know swimming good i don't advice you to do them.

Türkçeden ingilizceye o kadar iyi değilim elimden bu kadar geldi. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neccko -- 30 Nisan 2010; 0:13:12 >

Orijinalden alıntı: pau_gasoll

Hangi spor dallarının senin için daha iyi olucağını düşündünmü?Yaz mevsimini mi yoksa kışı mı daha çok seversin?Spor dallarının ne gibi yararları oldugunu araştırırsan kendi sporunu bulabilirsin.

Spor dallarını gruplara ayırarak daha kolay karar verebiliriz.Bizde şöyle bir gruplandırma yapabiliriz:water sports,winter sports,and team sports.Hepsinin avantajları ve dezavantajları var.Bu grupları kısaca anlatarak sana yardımcı olmak istiyorum.

İlk grup olarak water sports.Bu spor dallarına örnek olarak water skiing,windsurfing,diving,swimming ve su topu'nu sayabiliriz.Bunları yaptığın zamanlar genelde suyun içinde olucaksın ve bu sana eğlenceli gelebilir.Genelde bu sporları yapan insanların vücudu gelişmiş olur.Ayrıca yapılan araştırmalara göre boy uzaması için en yararlı sporlar su sporlarıdır.Bununla birlikte bazı su sporlarını yaparken bronz bir tene kavuşursun.Ama eğer suyu sevmiyorsan ya da iyi yüzme bilmiyorsan bu sporları tavsiye etmem.

Diğer paragrafları ben yazdım eğer bunu çevirirseniz çok makbule geçer. Eğer çeviren biri olursa şimdiden çok teşekkürler :)

Türkçesi çok düzgün değil yazının.

Did you think which sports branches would be better for you? Do you like summer most or winter? (Which one do you like most, summer or winter?) If you search the benefits of the sports branches you can find your own sport.

By grouping the sports branches, we can decide more easily. We can make such a grouping: water sports, winter sports, and team sports. All have advantages and disadvantages. I'm going to tell you about these groups to help you.

First, water sports. Water skiing, windsurfing, diving, swimming ve water polo can be mentioned as examples. You'll be in water while doing these, and you can have fun. People who are in these sports mostly have athletic bodies. And according to the latest researches water sports are very effective in linear expansion and by the way you can have tanned skin. But if you don't like water or don't know swimming that much I do not recommend these sports to you.

• Çok sağol dostum (Y). 1-2 tanede ben transition eklerim fazladan tam olur :d
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.